../images/Emo122.gif
חבר'ה, רציתי לשתפכם באירוע שעבר עליי. נתחיל מהסוף: יש לי שבר
כואב ממש, והקטע הוא שהכל באשמתי. השבר בר ריפוי ואני עובד על כך למעשה בשניות אלו. נשבר לי הזין
(כRובי,COLT, כפרה עליכם, סליחה
) קיבינימט, עברו חמישה חודשים מאז שמכרתי את האופנוע! מאז, פרט לסיבוב פה סיבוב שם מחברים מתחשבים,רחמניים ומסוקסים כמובן
לא רכבתי על אופנוע. מכרתי את האופנוע מתוך כוונה לעבור לSM. הפז"מ שלי ללא אופנוע כבר מרשים ממש, עוד מעט ישחררו אותי מהאופנוענות
רוצה DRז אבל אין, קושילארבאק אין! איפה יש, הא? איפה? מישהו מכיר DRZ '02 למכירה? זה מה שחשבתי
קיצור האצבעות כבר מתפוררות מרב גירודים, המבטים שלי על NEW DUKE'S כבר מעוריי רחמים. כל יום נוסע מרחק לא מבוטל לבסיס על גבי קטנוע 49 סמ"ק עם קומפרסיה דיי נמוכה.שביזות
פותח מוטו-מדריך ומחפש DRZ. היחיד שמפורסם-נמכר
מה עושים? מה עושים? מה עושים? מה עושים? מה עושים? מה עושים? KTM EGS-E? יאללה נתקשר נראה כמה רוצים מה אוצים וכו'. קיצקוץ כל רוכבי הSM, כל רוכבי השטח וכל אלה שרוצים ויש להם מה להגיד בנושא מוזמנים לגבס לי את השבר
כדאי ללכת על אופנוע כזה? שיהיה ברור, אני מתכוון לרכב איתו לפחות פעם בחודש לאיזה טיול לא קצר. אני כל יום רוכב איתו לבסיס,40KM, הלוך חזור. הוא ישמש אותי ביומיום, בדיוק כמו הDRZ שאמור היה עכשיו לעבור סדרת שיפצורים. מה אתם אומרים? מזדיין בסבלנות,