• פותח הנושא das3
  • פורסם בתאריך

das3

New member
../images/Emo122.gif

כמעט 5 שנים עברו ומאז אני מרגישה כל הזמן רק חבולה. אם אני אשאיר רגע את הרחמים העצמיים בצד, אני חושבת שהחיים שלי די נורמלים. אני חיה, מחייכת, נוסעת, אפילו נהנית מכל מיני דברים. אבל עמוק עמוק יש בי מעין לאות / עייפות כזו שאני לא מסוגלת להסביר אותה כאלו מישהו נותן לי כל הזמן מכות והגוף כואב והנפש כואבת. אבל הכי הכי הכי הרבה אני מתגעגעת - קשה לי בלעדיו הוא כל כך חסר לי. לא יודעת למה כותבת או אפילו על מה,, סתם הרגשתי צורך להוציא קצת החוצה. תודה על המקום וההקשבה.

marcelo majlin

New member
תגובה

אני חושב שאת מתארת את שני המצבים שקימים באבל אחד זה הצורך להמשיך לחיות ולהתפתח והשני האובדן מה שחסר שהוא גם חלק מאיתנו במידע שאנחנו מכירים בשני יכולים להמשיך עם הראשון שזה החים זאת אומרת שאל אף שאבדת משהו יקר החים ממשיכים ומתמודדים אתם; מרסלו

noanoa1

New member
ל das3

שלום דס חשוב להוציא את הדברים החוצה, החיים הימיומיים והאנשים בקירבתנו רוצים לראות אותנו ממשיכים הלאה בחיים, "חיים די נורמליים" כמו שכתבת, אבל רק אנחנו יודעים באמת את ההרגשה בפנים, כמה שהלב כואב (ממש כאב פיזי...), כמה הגעגועים קשים והזמן לא ממש עושה את שלו. אני פה בשבילך, שולחת לך חיבוק ואת יכולה להוציא יותר מקצת.....זה המקום נועה

../images/Emo39.gif

מקווה שקצת יותר קל. שהעייפות הזו. כן. מנוחה שתהיה לך das מהצד..

למעלה