evilihi

New member
../images/Emo122.gif

אני עושה עכשיו את גשר הפרחים של קלוד מונה - 2000 חלקים, של ריקרדו ארטה או איך שלא קוראים לזה. אני רק במסגרת וכבר הסתבכתי - יש חלקים שאני מוכנה להשבע שהם לא מתאימים אחד לשני אבל הם כן!!! כל החלקים נראים אותו הדבר - כל חלק עם מיליון גוונים וקווים... מי בא לעזור לי?

evilihi

New member
כתבתי..ריקרדו ארטה..

יש קצת התקדמות...אחרי 3 ימים רצופים של הרכבה (הממ לא בדיוק - חמישי הייתי בחרמון ולא נגעתי בפאזל אבל ערב קודם עשיתי קצת) יש התקדמות...טוב, אי אפשר לקרוא לזה התקדמות אבל יש.. קניתי לחתולים וואחד קניה אתמול..קולרים מושקעים (אני מפחדת שהם ייצאו לי החוצה אז שאם ייצאו יהיו להם שמות וטלפונים), משחק, אוכל ל4 חודשים...עלה המון אבל עכשיו אני פטורה מקנית אוכל ב5 חודשים הקרובים (נשאר עוד קצת מהאוכל הישן)...עכשיו עומד לי במטבח דלי אחסון ענק עם אוכל
הגינגי ואחותו מתעקשים לעלות על הפאזל...

123נעמי

New member
לאט לאט זה יתקדם

לא להתיאש- זה כדאי
נ.ב. זהירות עם הקולרים של החתולים - מסוכן- החתול יכול להתפס על משהו ולא יצליח להשתחרר אם כבר קולרים אז רק גמישים שיכולים להמתח ולהפתח בקלות . בהצלחה עם פאזל

evilihi

New member
כן ראיתי את השרשור בפורום חתולים

לקשישה שלי היה קולר שנים. הורדנו לה אותו פעם וכשניסינו להחזיר היא התחילה להוציא קצף מהפה אז ויתרנו (זה היה לפני חמש שנים). תראי את השרשור עם התמונות של השניים שלי שם
או שאני אעלה את התמונות לפה? מישהי רוצה לאמץ חתולה מתוקה? היא לבד בתחנה כבר כמה חודשים אחרי שאחיה נעלם - והיא מתה לתשומת לב (היום הבאתי לה אוכל והיא העדיפה לשבת צמוד לנעל שלי במקום לאכול). ממש כואב הלב - מה זה מגיע לה בית.

123נעמי

New member
אני קוראת בקביעות בפורום חתולים

עכשיו אני מקשרת אותך גם לשם
נולי שלך חמודה והלואי שתמצאי לה בית חם ואוהב במהרה בהצלחה

evilihi

New member
אני מתה למצוא לה בית ../images/Emo4.gif

היום הגעתי לתחנה ואני קולטת את אחד הנהגים מדבר אליה והיא עונה לו
מסתבר שהוא מאכיל אותה ואת אח שלה - עד שהאח נעלם. היום הוא הביא לה בורקס גבינה והיא לא רצתה את זה. היא רצתה את האוכל שלי. אמרתי לו שאני לוקחת אותה ביום חמישי הוא שמח. הוא אומר שהיא מחכה לו כל בוקר. לי היא פשוט באה כשאני עושה פסט פסט אחד
הלוואי שיכולתי להשאיר אותה אצלי....אבל מי יודע, נבר סיי נבר... מה אתם אומרים? מישהו רוצה אותה?

evilihi

New member
לקחתי אותה אתמול

ואחרי 4 שעות של יללות בלילה נשברתי והוצאתי אותה החוצה..היא עדיין פה, באה כשקוראים לה
(אחרי כשעה וחצי בחוץ). נקווה שהיא תשאר

123נעמי

New member
אני קוראת בקביעות בפורום חתולים

עכשיו אני מקשרת אותך גם לשם
נולי שלך חמודה והלואי שתמצאי לה בית חם ואוהב במהרה בהצלחה

למעלה