script עם datagrid בASP.NET

oritc0

New member
../images/Emo122.gifscript עם datagrid בASP.NET

יש לי DATAGRID (טבלה) עם עמודה שמכילה לינק למחיקת שורה. איך עושים שברגע שלוחצים על הלינק יוצג MESSAGEBOX שישאל: "האם ברצונך למחוק?" האם ניתן לשמור את התשובה במשתנה ולהתייחס אליו מהקוד ב#C? (ידוע לי שכדי להציג חלון יש צורך בסקריפט, אך לא הצלחתי לקשר בין הסקריפט לקוד) אנא עזרו לי! תודה

oritc0

New member
כנראה זה קשה מדי...

בכל אופן כל הצעה תתקבל בברכה.

PixelStyle

New member
נסה את זה:

הנה:
Function MessageBox(ByVal Message As String) Dim script As String = "<script type='text/javascript'>" & _ "alert(" & Message & ");" & _ "<" & "/" & "script>" RegisterClientScriptBlock("MessageBox", script) End Function​
מקווה שלזה התכוונת :)

PixelStyle

New member
אה התכוונת שזה יכתוב -

האם אתה בטוח שברצונך למחוק? ולמטה יהיה כן לא? אם כן אז לא נראה לי זה אפשרי :| אלה אם כן אתה מדבר על Win Forms o_O

oritc0

New member
כן, לזה התכוונתי

חבל, לפחות לא נמשיך לחפש כל היום. תודה

Zeliran

New member
לא בטוח..

אם למשל יש לך סתם כפתור אז אתה יכול להוסיף לו attribute של confirm למשל ואז הוא יעשה מה שאתה רוצה הבעיה היא שאתה צריך להוסיף attribute כזה לכל אחד מהלחצנים, ואת זה אני לא בטוח עושים אז כך שאולי עדיין כדאי להמשיך לחפש..

oritc0

New member
איך מוסיפים ATTRIBUTE לעמודה?

ניסינו להוסיף ע"י ADD ATTRIBUTE אבל ה EVENT אף פעם לא נקרא. למשל: DataGrid1.Attributes.Add("ItemCommand","return confirm('are you sure')");

Zeliran

New member
הממ..

בגלל שאת משתמשת בלינק למחיקה, את לא קוראת ל event של delete? כי בכל אופן, אצלי השורה הבאה עבדה:
usrs.Attributes.Add("usrs_SelectedIndexChanged", "return confirm(\"?אתה בטוח שברצונך למחוק את המשתמש\");");​

oritc0

New member
השתמשתי בEVENT של הDELETE

אבל מה שקורה זה שכשהוא נכנס לEVENT יש שם פעולת מחיקה שמתבצעת בכל מקרה.(כי הוא לא מסכים שאכתוב RETURN). אני מחפשת אם אפשר לעשות בתוך ה EVENT את ה SCRIPT של ה CONFIRM ואז לקבל את התשובה במשתנה - וכך אוכל למנוע את המחיקה במידה ויהיה ביטול. ושוב אותה השאלה- איך אפשר לקבל לתוך ה#C משתנה של הSCRIPT?? תודה בכל אופן..

oritc0

New member
אה, הבנתי למה התכוונת..

ניסינו את הפקודה גם על הEVENT של הDELETE, כתבנו לפי מה שכתבת אבל הוא פשוט לא התייחס..כנראה שיש לו עוד בעיות..

מדרון

New member
מצטרף לשאלה, ואולי פיתרון..

באתי לשאול כמעט אותה שאלה, גם אני רוצה לשזור script לטבלה שנוצרת מdatagrid. אולי גם חשבתי על פיתרון אבל לא נראה שזו הייתה כוונת המשורר. חשבתי בonprerender של תא או שורה, מה שיש, להוסיף את האירוע לhtml, ולהוסיף script לhtml של העמוד. הבנת?

oritc0

New member
לא הבנו מה PRERENDER עושה,אבל...

יש לנו שאלה אחרת: האם אפשר להציב במשתנה ערך בתוך ה SCRIPT ואח"כ להשתמש בערך ב#C? זה אולי יעזור לנו לעקוף את הבעיה.. תודה!

מדרון

New member
אין לי שמץ, תנסו בפורום asp

אני חושב שככה עבדו לפני .net (העבירו את הערכים למשתנה חבוי, ומשם לשרת) בכל אופן, מחר, אני אמור להתעמת עם בעיה דומה. אז אם עדיין תהיו תקועים, תפרסמו הודעה, ואם הפיתרון המסורבל שלי עובד, אני יגיב בתשובה

למעלה