MS Messanger

gadi59

New member
../images/Emo122.gifMS Messanger

ברשותיiPAQ 2215, עדכנתי את ה- MESSENGER ואיני מצליח לבצע LOGIN - מקבל הודעה שהפרטים לא נכונים למרות שניסיתי בשני שמות שונים שברשותי (מצליח להתחבר באמצעותם בלפטופ). ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את העדכון אך ללא הועיל. מישהו נתקל בתופעה? רעיונות?

ranzz

New member
אם אני לא טועה

מאמצע אוקטובר נחסמה הגישה ל MESSENGER מכל הקליינטים שהם לא WINDOWS MSN MESSENGER 6 ומעלה. לפחות זה מה שאני יודע בנוגע לקליינטים של טלפונים עם מערכת הפעלה סמארטפון, אני דיי בטוח שיש את אותו סיפור בגירסאות של PPC..

ron20

New member
צודק

אכן המסנג'ר דורש עדכון (ומדיע על כך בהודעה) ... לפי מה שגדי כתב הוא ביצע עדכון כלשהו, האם אתה מקבל הודעה שאומרת שעליך לעדכן? או שאתה מקבל הודעת שגיאה אחרת. בכל מקרה אחרי העדכון זה עובד.

ranzz

New member
שמתי לב שהוא דיבר על העדכון

אך לא היה ידוע לי על איזה עידכון מדובר... לכן לא הייתי בטוח שזאת הבעיה, אצלנו (הסמארטפוניסטים) עוד אין תיקון או עדכון (לפחות לא ברום שאני מריץ), אבל לא הכי מפריע לי, זה לא כאילו שאני באמת משתמש במסנג'ר עם המחירי GPRS המזעזעים שלנו, שד"א כמה שהם מזעזעים, ננצל"ש כדי לצרף לכם את המחירים באורנג' אנגליה וזה לאחר הוזלה!!! אה כן, ויש להם flat rate gprs כלומר שימוש חופשי, "רק" ב52GBP, שזה פחות או יותר 400 שקל
מסכנים האנגלים...

gadi59

New member
התקנתי את העדכון ל- 2003

כאשר אני מנסה להתחבר (דרך ה-CRADLE) אני מקבל הודעה ששם המשתמש והסיסמה אינם נכונים. הפרטים שאני מקיש נכונים (מצליח באמצעותם להתחבר למסנג'ר בלפטופ)

ron20

New member
WOW ../images/Emo70.gif

מה זה
טוב, כנראה הם מרוויחים יותר מאתנו ...
אגב, בטח נכנסת לבד אבל בכל זאת ... לינק לכל העדכונים של מסנג'ר

gadi59

New member
מכאן הורדתי את העדכון...

http://www.microsoft.com/windowsmobile/resources/msnmessenger/pocketpc.mspx

ron20

New member
גדי ../images/Emo26.gif

יש לך קישוריות לרשת מלבד למסנג'ר כאשר אתה מחובר בעריסה (מייל אקספלורר וכו) ? אם התשובה היא "כן" גם לי בדומה לרן אין מושג באשר לסיבה...

ranzz

New member
או משהו קצת יותר פשוט..

יכול להיות שבגלל שהוא מחובר ממקום אחר אז הקליינט של ה PPC לא מצליח להתחבר? או שמא זה איזהשהו באג שמשאיר את החיבור הקודם פתוח על אף שאתה מנסה להתחבר שוב? הייתי מנסה גדי, לרשום יוזר חדש ואיתו לנסות להתחבר אך ורק מהPPC, ולראות איך זה הולך.

ranzz

New member
כן.. אבל כמו שאמרתי

Orange Denmark Orange France Orange Netherlands Orange Switzerland Orange UK אני מריץ QTEK 7070, לא ORANGE SPV.. ולגדי, מצטער אין לי מושג

למעלה