../images/Emo41.gifטיפ טיפון.

לקחת 2 גולות (כדורים קטנטנים) ולדרוך עליהם. כאשר הם נמצאים במפגש שבין כריות כף הרגל (מוכר גם כ kid1 או הסולר פלקסוס). הנקודות האלה מורידות את האנרגיה מטה ועשויות להקל. כמה זמן?! לפי ההרגשה (כמה דקות). והכי חשוב כמו שכולם כבר אמרו: גשי לטיפול! חבל לסבול! רפואה שלמה.

SideKick

New member
התרופה כסימפטום...

ואני שמעתי על מספר נשים שהמגרנה אצלן היא תרופה נפלאה כנגד XXX.

יעלי2

New member
תודה על העצות הטובות

עבדתי על עצמי כדי לגלות מה הגורם (המגרנות אובחנו אצלי לפני כ 6 שנים). אין ספק שכולנו חיים במתח, מי יותר ומי פחות. יש גם מי שלוקח יותר "ללב". תזונה וודאי קשורה לזה אצלי, אבל המיגרנה מגיעה תמיד בסמיכות למחזור החודשי. יתכן שהייתי צריכה להמשיך וללכת לדיקור ואו לעשות הפסקה ולחזור כדי לתת לזה משך זמן יותר ארוך להוכיח את עצמו. בכל אופן קראתי ואקרא שוב את כל ההמלצות כדי לנסות ליישם אפילו חלק מהן. תודה רבה.

SideKick

New member
יעלי, תודה לך, ועוד משהו קטן...

תודה לך על העלאת הנושא ועל המחלוקת הקטנה שהוא עורר. ממחלוקות ואי תמימות דעים אנחנו לומדים הרבה. בתחום שבו אני עוסקת אדם עם מיגרנות מטופל בדרך התנועה. להקלה ראשונית, במקרה שהמגרנה משתקת והאדם ההמוגרן לא מסוגל לעשות כלום, אני עושה הילינג (ללא מגע). אם המגרנה לא בשלב כל כך מתקדם, אני מתחילה לעבוד עם נשימות. מהנסיון שלי, אדם שלומד לעבוד עם הנשימות שלו יכול בשלב הראשון להתגבר על כאבי הראש, ובשלבים המתקדמים יותר, לקדם בברכה את כאבי הראש, שכן הם המדריכים אותו בדיוק מרבי בפעולת הנשימה. הכאבי ראש, כפי שכבר נאמר, הם סימפטום למשהו. הנשימות מטפלות בדבר עצמו. בד בבד אני ממליצה להתחיל לזוז ולהתנועע עם הדרכה, כדי לאפשר לגוף לבנות את עצמו נכון. התנועה מזרימה ומזיזה את המקומות שנתקעו בשנים האחרונות (וסביר להניח שהם קובעו לפני יותר משש שנים, עוד לפני שהתחלת להרגיש את המיגרנות). אם יהיו לך עוד שאלות, פני במסרים. בהצלחה

bestofhealth

New member
עושים הפתעה

ממש כשהולכים לישון מביאים לאישה ומניחים ליד המיטה כוס מים ושני כדורים. כשהיא מסתכלת עליך בפליאה ואומרת:"מה זה צריך להיות, אין לי כאב ראש" יודעים שהלילה היא נפלה בפח!!!

למעלה