../images/Emo7.gifמחזיקה אצבעותתת../images/Emo7.gif

מארון תבואווווווווווווווו הם הם יידעו כמה יבואו לראות אותםםםםם בואו נשלח משו, לאתר הרשמי... משו שיעזור!!!! נגיד להם שהמצב כבר יותר טוב, וזה יעשה להם טוב לראות את הכמות של המעריצים!!!!!!!!!! אוףףףףףףףף בואוווווווווו

לפי דעתי לא נראה לי שאיכפת להם כי

למרות שחלק מהם חצי יהודים לא נראה לי שאיכפת להם ממעריצים פה כמו אמנים אמריקאים אחרים... טוב...אל תסקלו אותי..... אבל נגיד והם במת במת היו רוצים לבוא לא נראה לי שהם היו מבטלים ובכלל כבר יחסית הרבה זמן לא היה פיגוע (בלי עין הרע
ואם כבר לקוות שהם יבואו בואו נקווה גם לרד הוט (שבמת עכשיו לא נראה לי שבכלל יחשבו על זה).....

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo139.gifאני מוכנה להתחיל שוב פעם

את פרויקט המכתב.. אבל הפעם אני לוקחת על זה אחריות ואף אחד אחר, כי אף אחד לא מזיז את זה! (אאהמ אאהמ קרן
) מה את אומרת?

KerenWelling

New member
אין לי בעיה לשלוח את המכתב...

הוא מוכן בעקרון. הקטע הוא שהרבה דברים קרו מאז...וצריך לשנות חלק ממנו... אז הילע בסוף השבוע נדבר במסנג'ר ואני אשלח לך ת'מכתב

גם אני!

גם אני מוכנה לשלוח מכתב! אבל אף אחת מאיתנו (כמעט) לא יודעת מה הולך!! באים או לא?!

SHANY4E

New member
../images/Emo12.gif

מכתב? למארון 5? תסמכו עליי שאני שם כדי לעזור לכם!!!!

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo139.gifאני מקווה שאני אוכל להתחבר

אני צריכה להתכונן למתמטיקה
מקסימום תשכתבי את המכתב ותשלחי לי, ואני אשלח בדואר

PaZaLe

New member
../images/Emo7.gifאוףףףףףף

אבל אדםםם אמר שהם באיםםםםםםם

עוד הודעה!

אז היום חברה שלי אמרה לי שהם באים בשנה הבאההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!! שנה הבאה?! באפריל?! what the fuck?!

morg77

New member
יש לי רעיון

בואו ניסע לאמריקה ונעשה הפגנה שמארון 5 יבואו........... חחח...סתם מאיפה יש לי כסף עכשיו לכרטיס טיסה....ועם כבר אמריקה נילך לההופעה ששם...וניפגוש אותם מאחרוי הקלעיםם... איזה מחשבות יש לי אהה...

למעלה