../images/Emo122.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני מצטערת אם הרבה פיתחו ציפיות אבל מארון 5 לא באים והם טוענים שזה בגלל המצב הבטחוני אם זה מעודד אותכם גם פלורסייטנה ב- 99.9% שלא באים..!!! סורי אבל אם יש לכם טענות דברו עם דוד שלי..=\\\\\\

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo139.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif,טוב נו ידעתי שזה יהיה

ככה
אבל מה, דוד שלך דיבר איתם?
?

לא איתם ספציפית..=\

דוד שלי הוא אחראי על הופעות שבאות מח"ול.. והם הודיעו שהם לא באים.. דיבר עם איזה מארגן שלהם או משיהו שמייצג אותם..

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo139.gifאין משהו שאפשר לעשות?../images/Emo7.gif

אה ד"א, אם נכתוב להם מכתב, דוד שלך יוכל להעביר למישהו שיעביר להם את זה?

DesertRose7

New member
דוד שלך זה שוקי וייס במקרה?<

*אני תמיד קוראת פה אבל פשוט לא כותבת* *אני צופה בכן..חח..*

DesertRose7

New member
את יודעת שאני תמיד פה!!

ואתץ יודעת גם איפה למצוא אותי כשאת צריכה!! אז למה להגעגע???? להתגעגע זה לא כיף..

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo139.gifטוב../images/Emo7.gif

אבל את לא תמיד עונה לי במסנג'ר
טוב די, אני צריכה לישון, קיבלתי את החרא האדום

DesertRose7

New member
זה מה שאני חושבת שזה?

ה-חרא האדום? חחח.. נשמע מוזר.. אני לא עונה תמיד כי.. אני לא תמיד פה!! חחחחחחח ועוד

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo139.gifחחח../images/Emo3.gif..מחזור נשמע יפה מדי

חח טוב נו, יש לי תזמון מושלם
טוב יאללה גיא פינס

galevine

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifלעעעעעעעעעעעעעעעע

לעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע! =[............................................!..... כבר תיכננתי הכללל=[....נמנמנמנמ..אין סיכוי שהם בכל זאת יגיעו?..

SHANY4E

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

והכי מעצבן שהם לא באים בגלל.... המצב הביטחוני!!!! פתחתי שביתה.... לא שומעת שירי מארון 5 עד שהם לא באים לארץ.... שנייה לשביתה-אני יכולה אני חזקה אני יכולה!!!! דקה לשביתה- לא לחשוב על האהבה(יעני דיס לוב) 3 דקות לשביתה-שי וייל בי לובד!!! אנד שי וייל בי לובד!!! מצטערת לא הצלחתי....... זה בילתי אפשרי!!!!

אני יצליח!

אני אומרת לכם שאני יצליח!!! אני עושה מרדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד!!! דיי בא לי לבכות...

SHANY4E

New member
../images/Emo2.gif

מה את תצליחי לא לשמוע מארון 5???? ואייי את הגיבורה שלי!!!!!

buffgirl

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

לא נורא... אולי בפעם הבאה.

Shaolin Kid

New member
פלור כן באים היה רשום באתר הישראלי

פלור כן באים היה רשום באתר הישראלי http://www.floricienta.co.il בעמוד החדשות! ואל תדאגו הם יביאו הכל פתוח! ואם מיקי(בלי להקפיץ פה אף אחד) בא עם חולצה של פלסטין לטקס של MTV אז בטוח הוא ירצה לבוא (ואני מדגיש אני לא רוצה לגרום לסיכסוכים בפורום)!

KerenWelling

New member
לא אכפת לי מפלורסיינטה....

עם כל הכבוד לרמה המעולה של השחקנים שם. באמת... טח

למעלה