איזה פאק צרפת הפסידו היה מגיע להם לנצח פאק אוףףףף
J jony543 New member 10/7/06 #23 ../images/Emo207.gif איזה פאק צרפת הפסידו היה מגיע להם לנצח פאק אוףףףף
ט טל 888 New member 10/7/06 #25 איפה בדיוק ראית שהגיע להם לנצח?! זידאן האפס הזה ראית מה הוא עשה?! פשוט בושה!!!! אללה איטליהההההההההההההההההההה!! יש אליפות!!!!!!
איפה בדיוק ראית שהגיע להם לנצח?! זידאן האפס הזה ראית מה הוא עשה?! פשוט בושה!!!! אללה איטליהההההההההההההההההההה!! יש אליפות!!!!!!
W WhiteShadows New member 10/7/06 #29 אללה איטליה! עכשיו כשאני חושבת עלזה...תפוז היו צריכים להוציא סדרת אנימטיקונים למונדיאל
J jony543 New member 10/7/06 #28 בדקתי במורפיקס זה יכול להיות גם וגם [עובדה ששחקן כדורסל קולע מעל 10 אומרים שהוא קלע בדאבל פיגרס] ובהקשר הזה מתאים ספרה כי זה i was just guessing at numbers and figures
בדקתי במורפיקס זה יכול להיות גם וגם [עובדה ששחקן כדורסל קולע מעל 10 אומרים שהוא קלע בדאבל פיגרס] ובהקשר הזה מתאים ספרה כי זה i was just guessing at numbers and figures
C Coldplayist New member 12/7/06 #42 תאמיני לי שכשרואים אותי... אני ממש לא קטן.. יותר מדי אנשים שאלו אותי אם אני ב-יב'
S sf59 New member 10/7/06 #30 זה יכול להיות :ספרות,צורות,דמויות דווקא נראה לי שמתאים פה התרגום: צורות כי הוא אומר: At numbers and figures מספרים וצורות,(כי ספרות זה מספרים)
זה יכול להיות :ספרות,צורות,דמויות דווקא נראה לי שמתאים פה התרגום: צורות כי הוא אומר: At numbers and figures מספרים וצורות,(כי ספרות זה מספרים)
J jony543 New member 10/7/06 #31 ספרות זה לא מספרים ספרות זה 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 מספרים יש אינסוף טוב אני קטנוני אני כשאני שומע את השיר מפרש את זה כספרות נראה לי הכי מתאים
ספרות זה לא מספרים ספרות זה 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 מספרים יש אינסוף טוב אני קטנוני אני כשאני שומע את השיר מפרש את זה כספרות נראה לי הכי מתאים
S sf59 New member 10/7/06 #32 נכון,אבל זה דומה... אולי אני טועה,אבל חשבתי שזה יהיה פחות מתאים להגיד:מספרים וספרות ואולי יותר מתאים:מספרים וצורות. נראה לי שרק המעריצים הבריטים ידעו את התשובה לזה.
נכון,אבל זה דומה... אולי אני טועה,אבל חשבתי שזה יהיה פחות מתאים להגיד:מספרים וספרות ואולי יותר מתאים:מספרים וצורות. נראה לי שרק המעריצים הבריטים ידעו את התשובה לזה.