Forgive me father for I've sinned

westend girl

New member
../images/Emo122.gif Forgive me father for I've sinned

תודו שאתם מתים על בריטני. מה לא? ועל ריהאנה או ג'סטין טימברלייק?
לכולנו יש איזה זמר או שיר (או שניים?) שקצת לא נעים להודות אבל אנחנו "די מחבבים בעצם". אז... מה החטאים הקטנים שלכם? איזה שיר מופיע קבוע בפלייר שלכם אבל אתם מתפדחים לזמזם ביחד עם הרדיו כשיש לידכם עוד אנשים?

Happiest Girl

New member
../images/Emo6.gif

יש את ארוס רמזוטי שאני לא מתפדחת בכלל שאני אוהבת אותו אבל אני מודעת לזה שזה לא ממש משהו שתואם לסגנון הכללי שאני שומעת. אותו כנ"ל לגבי רובי וויליאמס (אבל אני יודעת שיש עוד כמה בנות כמוני, וביחד אנחנו מעלות את ממוצע גיל המעריצים שלו). בזמנו די חיבבתי את Five (או 5ive, כמו שהם כתבו) וכשהייתי בצבע אפילו קניתי סינגל שלהם וביקשתי שיעטפו לי במתנה כי היה בא לי לקבור את עצמי מבושה
ומאז ומעולם חיבבתי את הספייס גירלז ולפני כמה חודשים גם כמעט קניתי את האוסף שלהם בחו"ל, עד שזה שהיה איתי איים עליי שאני אניח את זה או שאני חוזרת לבד למלון. באותו זמן גם היתה הופעה שלהן איפה שהייתי והייתי הולכת בלי לחשוב פעמיים, אם הכרטיס הכי זול לא היה עולה 400 דולר. יש מצב שיש עוד כמה. אני אמשיך מאוחר יותר, אם אני אזכר.

5ive חמודים לאללה. אהבתי את abs

אם כבר להקות בנים שיהיו בריטיות כי אני לא ממש מתה על להקות ואמנים מארה"ב.

גם אני הייתי עוטפת דיסקים "מבישים" ../images/Emo6.gif

שנים שאני לא קונה אותם, כי אני עמוק ברוק אלטרנטיבי ואינדי, אבל בצבא הייתי גם קונה דיסקים "מפדחים" ומבקשת שיעטפו לי אותם למתנה.

Lady in red2

New member
גם אני אהבתי את פייב והספייס גירלס

וגם את הבקסטריט בויז.
אפילו את בריטני חיבבתי בתחילת דרכה (אל דאגה, הפסקתי עם זה בתיכון). אבל הקול של ריהנה מעצבן.

@יעל@

New member
אני אהבתי את הבאקסטריט בויז.

היו לי פוסטרים שלהם וכו'...
ויש לי עוד את הדיסקים שלהם
הקול של בריטני מעצבן אותי. אומנם HIT ME BABY הוא שיר חביב ונחמד, אבל אח"כ השירים שלה התחילו לעצבן.

זוכרים את להקת blue? ארבעה גברים (?) בריטים

שהיו מפורסמים לפני כמה שנים? בויז בנד כזו? יש להם שיר שאני נורא אוהבת בשם fly by, שאפילו יש לי בפלייליסט ביוטיוב. אני מתה על השיר הזה. יש עוד כל מיני להקות בנים וכמעט לכל אחת יש שיר או שניים שאני אוהבת. את הדיסקים אין לי בבית.

lostharpy

New member
אני לא מתפדחת על אף זמר בעצם

אבל לפעמים קשה להודות שפעם הייתי מעריצה של מייקל ג'קסון וגם גיחגחו עלי בגלל שאהבתי מאד את טייק דאת. מה שכן, אני לא מודה בזה שיש שיר או שתיים של סלין דיון שאני מחבבת פלוס

lostharpy

New member
יש הרבה דברים מפדחים בלהיות מעריץ של מישהו

ואני לא מתה להכנס לזה כאן... הפסקתי להעריך אותו כשכל סיפור המשפטים התחיל.

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifאין אחד כזה.

למען האמת,מרוב שחברים שלי שומעים בעיקר את ריהאנה וכו',אז אני צריכה להרגיש קצת אאוטסיידרית שאני שומעת דברים כמו הוומבאטס,הפיג'ון דיטקטיבס,גרין דיי,איימי ווינהאוס וכו'.

Chen Shesek

New member
אין כל כך

תכלס יש אנשים שאני מכירה שמרימים גבה כשאני אומרת משהו בסגנון "אני אוהבת את דיפ פרפל, גרין דיי וברי סחרוף" (תימצות מתומצת), כי גרין דיי זה פופ פאנק שכזה- המון אנשים שאוהבים את דיפ פרפל או ברי סחרוף יתנגדו וישנאו את גרין דיי ולכן כששואלים אותי על טעמי המוזיקלי אני אגיד את השם גרין דיי אחרון למרות שאהבתי לגרין דיי פחות או יותר משתווה לאהבה שלי ללהקות אחרות קצת יותר מוערכות.

Volldemort

New member
הממ

השיר האחרון ששמעתי שהיה "מפדח" הוא Gimme More של בריטני. בקשר לריהאנה- אני לא מתבייש בה, יש לה אחלה שירים! אבל אני כן מתבייש בזה שכמעט כל הפלייליסט שלי מורכב משירי אירוויזיון... זה די פדיחה אם יגלו בכיתה שאני חובב אירוויזיון
(וואו, אני חופר לכם יותר מדי על האירוויזיון! כל הודעה שנייה שלי!!! אבוי!)

Lady McBeth

New member
היי פייב!! ולא, אני לא צוחקת!!!

שימו לי את "יום מעונן" או את "אני אוהב אותך" ותראו איך אני קורנת מאושר. גילוי נאות: חברים שלי כמעט זרקו אותי מהאוטו בדרך לצפון אחרי שגלגל"צ הפתיעו עם שיר של היי פייב.

westend girl

New member
האמת...

אני ממש אוהבת את "עומד על צוק" שלהם
אני אפרט בהמשך את שאר הפדיחות שלי...

Lady McBeth

New member
אחלה שיר

אני הולכת להצביע לו בתחרות של שיר כל הזמנים בחגיגות העצמאות

@יעל@

New member
של רשת ג', נדמה לי.