עיצוב חדש לאתר

GlitterKitten

New member
../images/Emo122.gif עיצוב חדש לאתר

הפעם משהו חדש דנדש!!! תודה לשירי שעשתה אותתתתתווווו (כפיים בבקשה!!!) היא ישבה על זה הרבה זמן אז יאאאאאאאלללה תגובותתתתת http://www.geocities.com/israel_hamsa/

מעינית

New member
לא הישתלבתי,לא משהוא!!!../images/Emo95.gif

אוהבת את הסגול הקודם מאמי

אני מצטערת מעיינית.../images/Emo60.gif

אבל זה כבר נהיה מעצבן!!! לפני יומיים בדיוק עדי אמרה מאמי! בדיוק לפני יומיים! ופתאום את אומרת מאמי? זה כבר מרגיז ובאמת שאני לא רוצה לריב!

GlitterKitten

New member
מאמי זאת מילה שימושית../images/Emo9.gif

וקדימה אנשים תיהיו קצת יותר חיוביים לגבי האתר...

Love benja

New member
חח דעתי.. .

את יודעת ירדן זה קצת עושה לי כאב בעיניים אבל התרגלתי כבר.. בעיקרון זה ממש יפה , אבל הפסים מיותרים

liormi.

New member
לדעתי ..

האתר הזה מ-ע-ו-ל-ה אף אחד ואפילו לא אני לא יכל לעשות אתר כזה מושלם !! הדעה שלכם מגעילה .. ירדן וחברה שלה עבדו כל כך קשה בהבאת החומר ובעיצוב וככה אתם מגיבים ? כל הזמן ירדן משפרת מוסיפהו משנה רק בשבילכם וככה אתם מגיבים ? תתביישו ... פשוט תתבישו .. לא מגיע לכם אפילו להנות מהאתר אם ככה אתם חושבים כי האתר הזה הוא ה-א-ת-ר והוא גם אתר המעריצים הראשון בישראל !! אין עוד אתר מושלם כמו של ירדן ואם אתם לא יודעים להעריך את האתר ואת העבודה הקשה אז אני מצטער זה לא הולך ככה .. תחשבו על זה ... שלכם , ליאור

אני עדי למי שלא ידע!!!../images/Emo59.gif ו...

כלום לא נכנס לי באתר אז אני לא יכולה להגיד כלום עליו! בהתחלה זה נכנס לי רק לחדשות אבל עכשיו לכלום!!!!

GlitterKitten

New member
פשוט...

תנסי עוד איזה שעה או יותר מאוחר לפעמים הוא מפסיק לפעול כמה שעות.... הא ותקשיבי...תבציעי בבקשה במשחק "קחי אותי פזית" למטה בדף כי יש לנו מצב של תיקו והקול שלך יעזור מאוד להכריע!

Love benja

New member
ליאור יא דביל

לא דיברנו על האתר דיברנו על העיצוב מפגר... ומה אם זה לא מוצא חן בעיניינו אתה רוצה שנשקר?! יא שקרן בן תחמן..חיחיחי...

Love benja

New member
זה היה

מין ביטוי כזה.. אין מה לעשות פשוט ילד חסר דעה וחנפן קטן..

GlitterKitten

New member
אני יודעת מה זה תחמן....

אבל התכוונתי מה הקשר... אם בן אדם מנסה לתחמן (
) אז הוא רוצה שיצא לו מזה משהו...מי יצא?

Love benja

New member
כן חמודה

יפה אמרת.. אבל לא נעים לי לכתוב את זה בכללי מה יצא ל מזה.. אז נדבר בפרטי אם את נורא רוצה לדעת

למעלה