נשיכות.....

Sweet Fantasy

New member
צעקות זה בהחלט יעיל

זה לא שונה מחינוך חמוס תוקפני.. לצעוק עליו זה אמור להיות מעיק ומציק ככה הוא יודע שאם הוא ינשך הוא יקבל משהו לא נעים. לא נמאס לך לחלוק עליי כל החיים

mikonww

New member
סבלנות והתמדה שווה יותר מכל

צעקה או סוג אחד או אחר דל אלימות. אלימות יוצרת פחד בחמוס והתנהגות לא צפויה לפעמים. כמו שאומרים אלימות גוררת אלימות. אפשר לסגור בכלוב אפשר לתת צאקה קטנה כזו אבל לא להגזים. יש מלחמות שלא שווה להשקיע בהם ויש כאלה שלא. והדרך לנצח במלחמה זה לדעת באיזה מערכות להשקייה יותר ובאילה פחות. ושאני עושה אחד ועוד אחד וקורה שזה לא ממש מפריע לך והביסים שלו לא ממש מסוכנים, אז באמת שווה להשקיעה מאמץ ו/או היא נחות לחמוס בענישה ? בכל מקרה אני מאמין גדול בשיטת ההתמדה.

mikonww

New member
תרגום ../images/Emo13.gif

צהקה זו דרך לא רעה כלל, אבל יש לבחור היטב את המערכות כדי לנצח בקרב
מיכל לא חולק ולא כלום סתם אומר שבמקרה כזה לא ניראה לי שיש טעם לצאוק אילה יותר סבלנות ותרגול. זה בקיצור

Sweet Fantasy

New member
כמובן שלא דיברתי

על צעקות נוראיות, הכתוונתי על צעקה של "לא" ברורה וחדה.

mikonww

New member
אויי מיכל מיכל מיכל

תעשי לי ילד או תשריצי לי דג

Sweet Fantasy

New member
חחח אתה מצחיק

כבר אמרתי לך, ונראה לי שאני אסביר לך עכשיו.. "אוף" ישורשר לאוף שהוא מתחילה מטרתו להיות "אוף" שירשור שמתפתח ל"אוף" זה לא נורא .. ברור שלא צריך להגזים.. אבל עדיין זה לא כזה וואו לא צריך להסחף, אני אומנם מקפידה אבל ז הלמען הסדר הטוב שלא ירוצו הודעות סתם דפים.. "אוף" שנושאו הוא לא רשור מהתתחלה מקומו תחת ההודעת "אוף". מקווה שהבנת

mikonww

New member
ברור ברור

והקוונה בOFF לא הקטעה של לאיפה שייך אילה את סתם מחפשת תירוצים למה לא להשריץ לי דג

DR SHORR

New member
נשיכות

לאלף לאלף לאלף.... עייני בקישור הרצ"ב בפרק על אילוף. ד"ר שור מרכז וטרינרי הרצליה הירוקה והמרכז לבריאות החמוס

למעלה