נשיכות.....

../images/Emo122.gifנשיכות.....

היום ניקיתי לישה את הכלוב והוצאתי את כל המגבות המשחקים האוכל והשתייה והוא פשוט התחיל לנשוך אותי ולהתקיף אותי למרות שהוא ממש רגוע לשאר החמוסים שראיתי....זה מכיוון שנגעו "ברכושו"?....

mikonww

New member
אני כבר לא סובל ../images/Emo13.gif

למרות שהיום קינג דפק לי ביס עצבני, אבל זה בסדר הוא ילד טוב, כבר שבועה וחצי ואולי שבועיים לא נשך אותי, והאמת מגיע לי היום. החזקתי אותו בכוח

mikonww

New member
למרות שאולי זה יעזור

אני לא יודע למה ואני לא חושב שמישהו ממש יוכל להגיד לך למה מקסימום רק מה יכול להיות הסיבה. בכל מקרה יש מצב שהחמוס שלך לא רגיל שמכנסים לו ידיים, וזה גורם לו להגרסיה. תנסי להכניס ידיים סתם כך לכלוב, אבל לא לעשות בלגן סתם להכניס את הייד. בשבוע הראשון 10 דקות, שבוע שלי 15 לאחר מכן לטפי אותו בתוך הכלוב. כך הוא יבין שידיים בכלוב זה לא מפחיד ולא מזיק

לא...

פשוט סתם אני נוגעת לו בצעצועים אני מנקה לו בחול או שהכלב עולה לשטח שלו והוא פשוט מתחיל להתקיף.... בחור עם אופי חחחח......

mikonww

New member
לא יודע מה להגיד לך ../images/Emo69.gif

אני מנחש שכמו שיש אנשים בעלי אופי שונה, יש חמוסים בעלי אופי שונה. אין הרבה מה לעשות מלבד לתרגל איתו את הקטה אזה, עד שילמד שזה מפריע לא מזיק. ושוב להט ובזהירות. שבועה ראשון 10 דקות כך להכניס את היד לכלוב ולא לגעת בכלום שבועה שני שחקי איתו עם הצעוצעים שלו בכלוב ומחוץ לכלוב. שבועה שלישי תקווי לטוב
זה מה שאני יכול להמליץ או להכור את יתר השניים

אבל בהתחלה שהביאו אותו הוא

לא הגיב לזה אחר כך שהוא התרגל למקום הוא התחיל אם כל הסיפור... אם נוגעים לו באוכל אז הוא עושה לי פוזות של שור... אבל לא מציק לי הקטע שהוא נושך הוא לא נושך חזק.. כי לפוצקי שלי אין שני שיניים והוא לא נושך בכלל אלא במקרים כאלה......

סיפור עצוב...

הוא היה מאוד חמקמק וחלק ופעם אחת הוא עשה בנג'י מקומה רביעית אבל עבר בשלום בהתחלה עם רגל צולעת ושן שאבדה לאיבוד... ובפעם השניה כמו אצל ג'סי נפלה עליו נעל כבדה ואיכשהו זה נשבר לחלקיקים או משהו כזה ובא הוטרינר ועקר לו... אבל לו לדאוג עכשיו אנחנו בריאים ומכרסמים כרגע את הגומי שבתוך מכונת הכביסה אז הלכתי לחלץ אותה...

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo12.gif

עכשיו אני מבינה למה קשה לו לאכול אוכל קשה.. בכל אופן אין לי ממש תשובה על השאלה, אני מניחה שהוא רכושני יש גם כלבים כאלה. את פשוט צריכה לצעוק עליו כשהוא מנסה לתקוף שיבין מי הבוס כי הוא כנראה התבלבל לרגע וחשב שהוא הבוס בבית..

הוא יותר מדי רכושני...

כשמזיזים לא ת'כלוב הוא נכנס אליו.. כאילו שזה יעזור כי היא יודע שאם מזיזים את הכלוב אז מעבירים אותו חדר או מנקים את הכלוב וזה שני דברים שהוא לא אוהב... תורשתי מפונק כמוני....

mikonww

New member
אמממ לא חושב שליצאוק זו התשובה

אחרי שבועה שהיד שלך בכלוב כל יום ל10 דקות כך. שחקי איתו בכלוב אם הנשך אותך תוציא את היד וזהו. ברגע שהוא ירצה לשחק איתך כי את הצעצע ושחקי איתו בכלוב. צעקות סתם לא נעיים ולא ייעיל במקרה הזה.

למעלה