"נפלת חזק...

../images/Emo122.gif"נפלת חזק...

...ותודה שאתה בכלל לא שולט בחיים שלך, משותק, רגשני מנותק, תודה שנפלת חזק" (איפה הילד) זה אולי רשום בזכר, כי ככה זה נכתב במקור וכי ככה זה גם נשמע יותר טוב, אבל אני צריכה את הנחמה הזאת עכשיו.
חשבתי שזהו, אני מאוזנת, אף אחד לא יכול לסחוף ולסחרר אותי. חשבתי. אקס מיתולוגי של לפני מיליון שנה (או ליתר דיוק- 6 שנים) יצר איתי קשר במטרה שאעזור לו לעבוד על פרוייקט שלו. לפרוטוקול אציין שהייתה בנינו אהבה סוחפת ביותר, ניצוצות וחשמל, מה שאתם לא רוצים. אני נפרדתי ממנו והוא לקח את זה ממש-ממש קשה. ברמה כזאת שנדפק לו השכל, הדרדר לגמרי, ניסה לגמור על עצמו ומה לא. אוקי, אז הוא יצר קשר, התקשקשנו לנו ב-ICQ במשך שלוש שעות לפנות בוקר. השיחה זרמה, היה קצת פלירט...קבענו להיפגש אצלו אחרי יומיים. בדרך אליו הבטן שלי התהפכה אינספור פעמים. מחשבות כמו איך הוא נראה ומה אני ארגיש התרוצצו לי בראש. הגעתי אליו, הוא נראה טוב מתמיד, מושך מתמיד ו...הנה החשמל, ההתרגשות, הראש שלי התהפך לגמרי. ככה לאט התחלנו לחבק, לגעת...זה הרגיש כמו ליפול לתוך תהום - אין דרך חזרה. הכל כ"כ דראמטי וכבד. הוא ביקש שאני אשאר ללילה (לא במטרה לקיים יחסים...). הסכמתי בסוף. רציתי להיות איתו עוד ועוד ועוד... כל הלילה הזה היה משחק מקדים אחד גדול. התשוקה בערה, הכל היה חייתי, זה היה הסקס הכי טוב שהיה לי אי פעם בלי לעשות סקס בכלל. קשה לי לתאר כמה חזק זה היה! בבוקר הייתי צריכה לצאת ליום ארוך, אך הוא ביקש ממני להתעכב אצלו עוד (מצא לי פיתרונות...
), אך הייתי חייבת ללכת כבר. בדרך דיברנו בטלפון על מה שהזנחנו בפגישה - הפרוייקט שלו. ואז הוא שאל אותי מתי הוא רואה אותי וקבענו עוד לאותו לילה. כשחזרתי מאוחר בערב הבנתי שלא ישנתי לילה שלם והתרסקתי על המיטה. התקשרתי אליו ואמרתי לו שאני מתה לראות אותו אבל אני גם מתה מעייפות. הוא אמר שגם הוא מת לראות אותי כבר... הוא אמר שיכול להיות שיבוא אליי מחר - ביום שישי (זה אתמול). יום שישי מגיע. 11:30 בבוקר, אני מתקשרת אליו - הוא לא עונה. אני חושבת לעצמי - הוא בטח ישן. מגיע הערב, עדיין אין טלפון ממנו. אני כבר יוצאת לבלות עם חברים, מתוחה קצת אך שומרת על איפוק. אחרי כמה מנות אלכוהול טובות והתפרצות רגשנית בפני ידידיי שוכנעתי להרים אליו טלפון שוב (הם האכילו אותי בתירוצים שאולי הוא לא ראה שהתקשרתי או משהו כזה). זה היה 23:30, התקשרתי והוא לא ענה. הוא מסנן אותי!!
זהו, בד"כ דברים כאלה לא מוזיזים לי טיפ-טיפה, אבל עכשיו זה היה אחרת. התהפכתי לגמרי.
כמובן שעד עכשיו לא זכיתי לטלפון הנכסף ועכשיו אני אפילו לא יודעת אם שווה לענות לו. ומה להגיד לו, ואיך להתייחס לסינון הקטלני הזה, ו...לא יודעת. פשוט נשארתי אובדת עצות. ויכול להיות שהוא גם בכלל לא יתקשר... ואז בכלל אהיה
. נפלתי חזק.

תגידי, יש מצב שהפכת אותו ומעכת אותו

ובלגנת לו הכל עוד פעם - בגלל זה הוא קצת התבלבל אם לענות לך או לא?? אולי פתאום היה לו איזה דה ז'ה וו של הקאוס שהכנסת אותו אליו לפני 6 שנים והוא קצת נבהל??

Cobe Anan

New member
שימי לב ליחסי המין-

הופכים טובים כשאין קירבה.. (אם אנחנו כבר בקטע של איפה הילד, הזכרת לי את זה באמצע ההודעה..)

Cobe Anan

New member
סתם, איך שאמרת שזה היה הסקס הכי טוב

שהיה לך בחיים, ועוד בלי סקס- ישר נזכרתי בשורה הזאת..

אני ממליצה לך

להיזכר טוב טוב למה נפרדת ממנו. אם הסיבה היתה טובה, והיא בדרך כלל טובה, תנסי לחסוך לעצמך את הכאב ותתנתקי ממנו. כולנו עשינו מתי שהוא את הטעות של סקס עם האקס (למרות שלא היה סקס, לפי התיאור שלך זה היה חזק יותר) , ואני יודעת שהכי קשה בעולם ללמוד מטעויות של אחרים בעניינים האלה, ולא משנה מה יגידו לך את תיסחפי לזה. אבל באמת שלא כדאי. אהבה גדולה כמו שהיתה לכם- נגמרה בגלל סיבה מהותית. אז או שתנסו שוב להיות ביחד... או שתחתכו. אבל זו רק דעתי, שיהיה בהצלחה!

טוב, התאפסתי על עצמי ../images/Emo68.gif

אם הוא רוצה אותי הוא זה שצריך לרדוף אחריי, החוצפן הזה. אם לא, סלאמת!

בדיוק!!!!

אני שמחה שהגעת למסקנה הזאת נכון לעכשיו... אף אחד לא שווה שירדפו אחריו... תאמיני לי שהאדישות שלך תשגע אותו עוד יותר (למרות שאני לא ממש בעד המשחקים האלה....)

אני גם לא בעד המשחקים האלו...

אבל ככה העולם הזה מתקשר, מה אני יכולה לעשות? נכנעתי!
בהתחלה שיחקתי איתו בצורה הוגנת - התקשרתי, נתתי הזדמנות. אבל הוא משחק מלוכלכך אז שילך לחפש.

exterior

New member
../images/Emo12.gif

את בת 16?! וחוץ מזה, לדעתי, עבר נשאר בעבר! תפני לעבר העתיד. don't dwell on the past זו רק התשוקה שמדברת, nothing else שברת את ליבו בעבר, את מוכנה לקחת שוב סיכון? אם את סתם חרמנית, לא חסרים גברים שיוכלו לספק אותך תהיי חכמה, או שבאמת תפלי חזק! בהצלחה

למעלה