נפילה

../images/Emo122.gifנפילה

לפני כחודשיים נפלתי, ונחבלתי בכף היד. היד התנפחה, האצבעות התנפחו וכאבו. בצילום ובצילום חוזר, התגלה שאין לי שבר, אבל גם היום האצבעות כואבות. אורטופד בדק אותי, ואמר לי, שכנראה אני מפתחת דלקת פרקים. האם זה ייתכן, שמחבלה ביד, אפשר לפתח דלקת פרקים?

בוואי, ויותר מזה...

אני מתנצל אם אני מלחיץ אותך, אבל רוב הסיכויים שזה גם ילך ויחזור בעתיד. דלקת פרקים באזור המפרקים זה בעיה. כי הם הולכים ובאים.

ממליצה לך

על שימוש בקרם ארניקה למריחה מקומית, 3-4 פעמים ביום. גם נוגד דלקת וגם מדהים בטיפול בטראומות של הגוף ובמכות יבשות. אם זה לא יספיק לטיפול בדלקת, ישנם צמחים נוגדי דלקת שיטפלו בזה נפלא, אחד מהם הוא כורכום. אז בינתיים, נסי לתבל את האוכל בהרבה כורכום, הוסיפי אותו ממש לקראת סוף הבישול. הוא נוגד דלקת חזק מאוד ואין ספק שכתבלין בלבד לא תקבלי את הכמות הדרושה אבל זו התחלה ואם הדלקת רק מתחילה זה יכול לסייע. רק בריאות, הילה

harduf9

New member
אפשר גם לעשות קומפרסים עם אבקת זנגביל או

חומר ירוק או לבן. אבל בכל מקרה ממליץ על טיפול או שניים מקומי כגון דיקור או ג'ין שן דו. מנסיון, גם אישי, החבלות האלו אם לא מטופלות חוזרות. ובדיוק היום בטיפול זן שיאצו שעשיתי התחיל לכאוב לי מפרק כף היד שסבל מטראומה לפני 20 שנה. בריאות שלמה גיא הרדוף

טיפול מאוד יעזור

כשהייתי סטודנטית לשיאצו נפלתי ונחבלתי בברך. האורטופד אמר שמתחתי שם כמה גידים. חודשיים לאחר מכן לא רק שהברך עדיין כאבה, בגלל הצליעה גם הברך השנייה התחילה לכאוב. אמרו לי שברכיים זה סיפור לכל החיים. שני טיפולים בדיקור פתרו את העניין. גם אם אין שבר, כנראה היתה פגיעה אחרת שהגוף לא מצליח להתגבר עליה לבדו. טיפול טוב עשוי בהחלט לעזור, ואני ממליצה במקרה הזה על דיקור.

למעלה