מאיפה בא הכוח?

ענתי44

New member
../images/Emo122.gifמאיפה בא הכוח?

אני מתכוונת לא כוח פיזי להרים שק תפוחי אדמה אלא כוח נפשי. כל הזמן אומרים ששואבים כוח ותעצומות נפש מהנשמה. והיות ואני עוברת ימים לא פשוטים אני זקוקה לכל טיפת אנרגיה חיובית. כתושבת אשדוד, וכבת לאישה חולה וסיעודית, בבית ללא ממ"ד וללא מקלט קרוב, וללא יכולת להעביר את אמא למקום מבטחים, ועוד כמה בעיות אישיות משלי, אני שואלת מאין לוקחים כוח נפשי? האם מידת הכוח להתמודד עם קשיים היא קבועה וניתנת מראש? או שיש דרכים כדי "לייצר" עוד כוח וחוסן נפשי?

רותי 11

New member
הכוח החשוב ביותר אפשר לשאוב אותו

מההבנה שכל דבר קורה לטובה להבין שאנחנו בתקופה לא קלה ושלאחר מכן הדברים יהיו קלים יותר אם כמובן לא נשקע לתוך מצב רגשי נמוך, זאת תקופה שאנחנו צריכים להתעלות מעל הכל ולקבל באהבה את כל התהליכים האלה כמובן שתמיד אפשר לפנות לנשמה ולבקש אנרגיות חיזוק היא בשמחה תעשה את זה ומכאן אני שולחת אליייך המון אהבה ואור

ענתי44

New member
תודה רותי../images/Emo140.gif

האמת שבלי קשר אני נמצאת בתקופה של אנרגיות חלשות מאוד. אני מניחה שהדבר נעוץ בין היתר גם בבעייה רפואית שגורמת לי להרגיש חלשה. אבל גם מהמצב , מבעיות בעבודה ומזה שהיה יום הולדת שלו ( כמובן שלא שלחתי ברכה ) לכאורה אני מתפקדת מצויין, מטפלת הייטב באמא ואף עוזרת לאחי לשמור על ילדיו הקטנים בעיקר הגדול בן ה-4, אני מעודדת את כולם, בעבודה החברות רצו לא להגיע ואני מנסה לעודד אותן ולהרגיע את החשש. אבל בתוכי אני מרוקנת. והייתי מאוד רוצה ללכת לים, מקור מילוי מצברים אבל בשל המצב אי אפשר. אני אנסה לדבר את נשמתי. לבקש שתתחזק. תודה רותי

למעלה