יש צדק?

../images/Emo122.gifיש צדק?

כשהמצב שלך הכספי רע ואתה גר אצל ההורים, אתה נותן את הילד שלך לאימוץץ פתאם המצב קצת השתפר, אתה דורש בחזרה את הילד
זה לא בדיוק הולך ככה, אפשר לבכות קצת בטלויזיה להזיל דמעות, אבל מישהו חשב על ההורים המאמצים ? על הילד? ההורים המאמצים הם ההורים האמיתיים, ולא האמא הביולוגית שהחליטה למסור לאימוץ, עכשיו פתאם היא חתמה תחת לחץ, ובטח יהיו לה המון סיבות למה עשתה זאת. לדעתי הילד צריך וחייב להשאר אצל ההורים המאמצים!

genotip

New member
אין כותרת מתאימה יותר מאשר

משפט שלמה, אני איתך. גם לדעתי הילד צריך להישאר בחסות הוריו המאמצים. עם כל הכבוד להורים הביולוגיים (ולעורך הדין שלהם שמופיע כל דקה בתקשורת), ההורים המאמצים הם אלו שגידלו את הילד מאז היוולדו, ואותם הוא מכיר בתור אבא ואמא. זה קשה לשני הצדדים, צדק בטוח אין פה, אין וגם לא יהיה. לא משנה מה תהיה ההחלטה.

fossil1

New member
אין לה זכות בכלל

היי , אני מסכים עם מה שאת אומרת, אני חושב שאין לה זכות לבקש את הילד אני רק מקווה שזה לא יפגע בו כל הסיפור הזה .

אהובה.א

New member
צודקת

גם להורים המאמצים יש רגשות , מן הסתם. האמא חשבה על עצמה בלבד. לא אכפת היה לה מה יהיה גורלו של בנה. אז לעזאזל. מי צריך לחשוב עליה? צריך לחשוב 10 פעמים לפני ש"זורקים" את הילד. כי זה מה שהאמא עשתה. זרקה את בנה היחיד. אגב , ישנם הרבה מצבים אשר בהן נערות , שנכנסו להריון והמשיכו את הריונן ולא הפסיקו אותו , העבירו את הילד למשפחה אומנת , הצטערו לאחר מספר שנים ולא הצליחו להרות שוב בגלל מצבי לחץ ויאוש. מה שנקרא "יש אלוהים שרואה הכל ומעניש אם שזרקה את ילדה". עם כל הצער שבזה , כבר היה עדיף להפסיק את ההריון בתחילתו מאשר להמשיך הלאה.

למעלה