הפרק היומי

כולם ראיתם!!!!

את הקליפ ה-מ-ד-ה-י--ם של בן אלמוות???????????.. איזה מדהים!!!!!!!!!!!!! פשוט מהמם ואני כבר מתה שמחר יגיע ואני יוכל להוריד אותו מהאינטרנט!!!!!!!!

גם אני...

ראיתי אותו כבר המון פעמים אבל באינטרנט זו איכות גרוע וכאן זו איכות מעולה!!!! ובטח מחר יהייה את זה גם באיכות מעולה באינטרנט אז אני כבר מתה להוריד את הקליפ מחר... הוא כזה מהמם!!!!

פרק מדהים ../images/Emo56.gif../images/Emo87.gif../images/Emo73.gif

הפרק היה יפה משציפיתי דבר ראשון היה את הקליפ היפה של בן אלמוות ודבר שני פבלו דיקלם במילים את השיר לאבד חבר
|
. היה יפה איך שאבא של מיה הגיע וביוק אמר את מה שמנואל התחיל להגיד אז נראה לי שהוא הקשיב להם{בטוח}... טוב אני לא כל כך זוכר מה היה תשרשרו פה וובטח הייתם עושים את זה גם בלי לשאול אותי טוב בקיצור תמשיכו להוסיף הודעות

rotemosh101

New member
נ"ש דחוף כנסו!!!!!!

יש למישהו את השיר te sone חייבת אותו דחוף !!!!!!!!!!!! אז בבקשה לנסות לעזור לי !!!! love רותם

RIP CURL1

New member
טוב אף אחד לא פותח פגישה יומית

אז תגיבו לפה אם אתם רוצים פרק יפה כמו שתמיד יש אבא של פאבלו שונא אותו איזה אבא אומר לבן שירביץ טוב שיהיה טמבל

RIP CURL1

New member
אה והקליפ בןאלמוות חשבתי שהוא מגעיל

שראיתי את זה במחשב אבל שאני רואה את זה בטלוויזיה אז קליפ יפה וגם השיר דווקא נחמד

mijal

New member
באמת איזה מפגר אבא של פאבלו

מה הקטע שלו אומר לפאבלו להרביץ לתומאס כדי להציל את הכבוד המשפחתי והקטע הוא שהוא עוד המושל.

mijal

New member
שאלה

תגידו מתי יהיה הפרק שפאבלו ומריצה התנשקו בגלל שגלוריה {המזכירה} תבוא ותשאל אותם מה הם עושים?

Scoob¥ Doo

New member
../images/Emo122.gifהפרק היומי../images/Emo168.gif

אנשים למה אתם מחכים תגיבווווווווווווווו היום היה פרק די סביר למרות שאני עדיין כועסת על בנחה איזה מכות הוא הרביץ לו... הקליפ היה ממש מהמם...יו מה הולך להיות בפרק הבא עם מרכוס ומריצה איזה קטעיםםםםםםםםםםםםםםםם שמתם לב לאוגוסטין.....איזה חמוד הפיספוסים היו ממש מצחיקים.. פירנאן והשפם מריצה עןם משקפיה החדשים וויוק והעגיל הבוהק.. לפרק אני נותנת
וזה רק בגלל הקליפ חבל יכל להיות פרק יותר יפה

אופס זו לא הייתה צריכה להיות הכותרת

זה היה בטעות כי רשמתי את זה בידיוק למישהי במסנג´ר ובטעות רשמתי שם אז כל מעריצי לואיסאנה למינהם אל תקחו את זה אישית זה היה בטעות סורי סורי סורי למרות שאני לא נמנת עם מעריצי לואיסאנה יותר נכון אנ לא סובלת אותה היא לא מכוערת לדעכתי ונמשיך עם התמונות הנה עוד מיה

למעלה