המפגש שהיה!

HuGo Hell

New member
../images/Emo122.gifהמפגש שהיה!../images/Emo122.gif

היה ממש כיף!! אופל, דניאל ויעל מפחידות ומצחיקות!
דניאל, מדברת על כפית (או יותר נכון שרה). וניסתה לצלם את אופל ואותי משחקים טאקי.. אבל היא משכה לאופל בשערות ואופל רצתה לתת לה מכה והיא לחצה על ה"צלם" והבטן של דניאל צולמה
אופל, אוכלת גלידה
ודניאל צילמה. והיא הרביצה לה. וגילת תמיד לכולם איזה קלפים יש לי או ליעל!!
אור: בגללו דיברנו על בי"ס ~~.
סייבר, מצחיק.. ואמ.. אותו דבר כמו המפגש הקודם למי שהיה
אבל הוא דיבר!!
ג´ינג´י, ילד גינג´י בן 5 בתנפל עלי!!! כאילו שיחק בסרטן צעצוע על הגב שלי.. ונתתי לו. ואז דניאל באה לצלם אותו והוא מתחיל לברוח.. והוא חוזר ומתחיל להכות אותי בבלון!! ואז דניאל שוב.. והוא שוב ברח.. וככה הלאה.. לבסוף זה ניגמר בזה שהוא ירק עלינו ואנחנו ברחנו בכל הקניון והוא עדיין רץ אחרינו!!. וזה היה כל כך מצחיק! וסייבר פגע בו בכדור מים-טישו. דניאל!! אני נישארתי אחרון!! את חייבת לי משהו!! אמרתי לכם אמרתי לכם!! יש לי מזל רעעעעעעע!!
יעל, חמודה מצחיקה!! ומפחידה.. והיה ממש כיף איתה וחבל שהיא הלכה וגם אור
בסוף שדניאל ואור הלכו.. אופל ודניאל וסייבר ואני בצתלמנו כמו פייפר, פיבי, פרו ופייג´ אתם תראו תמונות בקרוב!! אופל - פרו. דניאל - פייפר. הוגו - פיבי (דמיינו אותי מקבל חיזיון
) סייבר - פייג´. ואופל, תום ודניאל הצתלמו כמו "המלאכיות של צ´רלי". מסקנה: אופל ניראת כמו לארה קרופט. והפוזות *.* ויש תמונות של הכל!! כולל של הילד!! היה ממש כיף!! כינויים: אופל - לארה קרופט. (חח.. שלא נדבר על איך שלבסוף היא טפסה את הילד!!) דניאל - הצלמת המפחידה (LOL כולם ברחו ממנה ומהמצלמה!!
היה ממש מצחיק! ושלא נדבר על דיבור עם הכפית והשעמום..) אור - הילד השקט והמקובל (כל שנייה טלפון!! ואנחנו משחקים טאקי) סייבר - השקט. אז היה ממש פ$$ה תמונות בקרוב..

HuGo Hell

New member
ובקשר למפגש אצלי..../images/Emo1.gif

אוו קיי זוכרים את המפגש בבית שלי? יופי ^^; עכשיו בבקשה תצבעיו לפרקים ניבחרים.. כאילו שניראה.. (מי שבא..) כאילו אני בטוח ש2X02 יהיה אחד מהם.. אבל זה רק אחד.. אז אממ.. תעשו הצבעה לפרקים.. זה לא חייב להיות אלה אבל.. תבחרו, ואם יש הצעות אחרות תציעו. הפרקים הניבחרים: עונה ראשונה 1X01 1X08 1X09 1X15 1X17 1X22 עונה שנייה: 2X02 2X12 2X14 2X20 2X22 עונה שלישית: 3X03 3X04 3X22 (אין לי הרבה פרקים.. אז תבחרו את היתר בעצמכם) עונה רביעית: 4X01-4X02 4X03 4X04 4X13 4X20(אמממ.. אנשימים.. מי שלא ראה את עונה רביעית נא להגיד.. ואחד שמתכנן לבוא למפגש ולא ראה אז נבטל את עונה רביעית =/) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ואני מתכנן לעשות את זה מיום רביעי בחופש סוכות עד יום חמישי בבוקר או צהריים.. זה הולך להיות מסיבה שינה כזאת.. אז תגיבו!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ובקשר למפגש שהיה עכשיו. עשינו תחרות מי הולך אחרון!. דניאל אמרה שהיא תלך. אופל אמרה גם. אני אמרתי והוספתי בברור שאני אלך אחרון!!. סייבר אמר גם. דניאל הלכה קודם. אחריה סייבר. אחריו אופל. ואחרי זה אני!! אמרתי לכם!! אמרתי!! והזוכה מקבל משהו מדניאל ^^

Audrey Krause

New member
מסיבת פיג´מות!!!

ייייייייי!!!!! *רוקדת וממלמלת דברים לא מובנים*

Charmed Gal

New member
עוד מפגש בסוכות...../images/Emo56.gif

עוד מפגש בסוכות...
אני ויוני רוצים לארגן עוד מפגש בעזריאלי בסוכות ביום ראשון ה-22 לספטמבר! עכשיו המפגש הזה שאנחנו מארגנים הוא יהיה רק [URL='http://'] בעזריאלי[/URL] כך שאל תציעו לשנות! אנחנו רוצים דווקא בעזריאלי כי זה במרכז ונוח! מקסימום איילון! אבל רק אם ממש כולם ירצו... אוקיי אז מה אתם אומרים? מי יבוא?

Audrey Krause

New member
אם זה בעזריאלי אני די בטוח...

באה!!!!! ייפי! עזריאלי רולזזז! עזריאלי שולת!!!! עזריאלי איז דה בסט!!!!! *רוקדת*

HuGo Hell

New member
עזריאלי.. אממ.. ../images/Emo1.gif

אחרי מה ששמעתי אני ממש פוחד להגיע לשם. אבל בסדר.. אם יבואו אני אבוא.

HuGo Hell

New member
זוכרת את הביניינים הכחולים?../images/Emo1.gif

לפי הסגן שלנו. יש התראות שהולך להיות פיגוע גדול. כמו ארה"ב. והוא אמר שהם בטח ישעשו משהו לשוטר שם (והוא לא ידע שהלכתי או כלום!!) משהו שישתיק לו את הקול שלו שלא יצרח =/ ופיגוע והוא סיפר את זה ממש מפחיד.. ואין לו למה סתם לספר את זה.

As I Am

New member
כל פרק מהעונה השנייה ../images/Emo103.gif

פיבי מושלמת בה ^_^ וגם מהעונה הרביעית מצדי (פייג´, מיי לאב ^^), רק שלא נראה לי שכדאי אם יהיו חבר´ה שלא ראו...
בכל אופן - אני לא יודעת מתי אני אוכל. כנראה שאני אסע לאילת בחופש, ולעוד איזה 10 ערים אחרות, אז... לא יודעת מתי יהיה לי זמן פנוי. תקבעו ביניכם ואם אני אוכל להגיע אז... תסבלו גם אותי.

HuGo Hell

New member
אם את לא תבואי נעשה אבל!!../images/Emo1.gif

(לא "אבל". אבל כאילו שמישהו מת
). ולא איכפת לי. את חייבת לבוא!! חייבת חייבת!! חייבת. את רק מפסידה שאת לא באה. כי אתמול היה ממש כיף. ואם היה אותך אז בטח היית הורגת את הילד (לפני שזה הכה את כולם להפסיק לברוח ממנו).

1Shir

New member
איפה נפגשתם?

בקניון איילון? מי היה? מה עשיתם? איך יעל נראית?...

SaberTooth

New member
תשובות

נפגשנו באיילון. בהתחלה היו אור, הוגו, אופל, יעל, דניאל ואני. אז אור ויעל הלכו אז נשארנו רק אופל, הוגו, דניאל ואני. מה עשינו
בעיקר ברחנו מילד קטן, ג´ינג´י ומעצבן שאמר "אני אוהב לשחק עם גדולים אז אני יורק אליהם".

Phoebe again

New member
אני לא קיבלתי כינוי? *נעלבת*

וחוץ מזה, אני פיבי, תודה רבה. *מוציאה לשון* דניאל הצליחה לצלם שלוש תמונות מפחידות שלי! *בוכה* ובסוף לא הספקנו להצטלם יחד, דניאל. והתמונה של המלאכיות של צ´ארלי הייתה אמורה להיות שלי, של דניאל ושל אופל. *ממלמלת משהו על ברור על הורים ורוע* והעניין עם הילד היה יותר מפחיד מזה "אימת הג´ינג´י" להזכירך
. אכן, אנחנו הפחדנו אתכם. LOL! ועליי כתבת הכי מעט, נעלבתי. את רשמיי מהמפגש אעלה עוד מעט.

Phoebe again

New member
רשמיי מהפגש.

אופל ודניאל חמודות.
דניאל תהיה פפרצי שהיא תהיה גדולה.
סייבר שתקן.
יותם לא בא, והוא גם לא לקח את האיומים שלי ברצינות.
ילדים קטנים וג´ינג´ים הם דבר מפחיד.
דניאל הצליחה לצלם אותי בפוזות מפחידות, ואת אופל היא צילמה מנסה לדחוס גלידה לפה
.
אני לא ביישנית כל-כך.
היה כיף ומצחיק בטירוף! ושיר- לשאלתך, יעל נראית מפחיד.

HuGo Hell

New member
LOL ../images/Emo1.gif

ותקשיבו!! (יעל למה לא כתבת עלי כלום? כתבתי עליך!! לא ידעתי מה לכתוב ניק עליך.. חוץ מ"פחדנית מצלמות" *פלאשבאק מצלם את סייבר*) בקשר למסיבה.. ניכנסתי לחדר של אחי הקטן שהוא לא יושן בו וגיליתי חדר ענקי!! והחדר שלי. וז סלון והכול.. אז מפגש בבית שלי + שינה יהיה ממש טוב.. מסך גדול די וי די (שקט מאבא ואמא שבקושי שרואים ואח קטן מעצבן שרץ בין הרגלים {שאני אעיף אותו}) אז יהיה פצצה.. אז תחליטו.. יום רביעי הכי טובה כי אבא שלי לא בבית. ויהיה טוב.. אז רוצים?

Ophel McNeil

New member
../images/Emo41.gif סרט אימה חדש - ../images/Emo41.gif

"אימת האישה עם המצלמה והילד הג´ינג´י." שחקנים: אור AKA האיש והפאלפון, דניאל AKA הצלמת האימתנית, יעל AKA ´אני לא ליאל!´, אופל "אני לא בורחת משום ילד בן חמש!" מקניל, והוגו AKA המזליסט שהוכה ע"י סבסטיאן. בימוי: אלוהים. או השטן. אפשרי באותה מידה.
צילום: נחשו... (דניאל!). תקציר: הם היו שישה.... הם חשבו שהם יוכלו לצלוח מפגש פורום... הם חשבו שהם ישרדו... הם לא ידעו מה מצפה להם! באווירה הפסטורלית ומלאת הזבל של קניון איילון סוף 2002, ישבו השישה, כאשר לפתע הותקפו ע"י המפלצת, בצורת ילד ג´ינג´י בן חמש וחצי חמוש בובת סבסטיאן ובלון. מסעם (שכלל ריצה מטורפת בצחוות) כלל התחבאות בשירותים, ריצה אימתנית לחנות תמרוקים, הסתתרות מאחורי תיקים, קפיצה עם שולחנות במקדלונס, והרבה מאוד אנשים שצעקו עליהם..
כאשר לפתע, גיבורה אחת ויחידה, יצאה והמצילה אותם. עתורת עוז ותהילה, הצילה אופל את נשמותיהם המיוסרת של החמישה הנותרים, וניטרלה את המלפצת האיומה (בקיצור - תפסתי את הבת דודה של הילד הארור והכרחתי אותה להוביל אותנו לאימא שלו!
). אך אין זה הסתיים. או לא. זה רק התחיל. השישה עתה התמודדו נגד איום חדש, הפעם בתוכם, אחד מהם - הצלמת. נחושה לתפוס אותם במצבים הכי מביכים, שלפה דניאל זוג מצלמות, מוכנה לקחת תמונות בכל מצב (ואני לא צוחקת! היא אפילו התחבאה מאחורי פח זבל בשביל לצלם את אור!). ביקורת:
- חמש כוכבים! סרט מצחיק
, מרגש
, מפתיע
, מרתק
, כייפי
, וללא ספק - מלא פלאשים אפילו יותר מגברים בשחור!
אני כבר כל כך מחכה להקרנה הבאה!

HuGo Hell

New member
L../images/Emo6.gifL הילד המשיך להסתכל עלי!../images/Emo1.gif

ובקשר למפגש הבא.. המפגש + שינה. מה את אומרת? ושלא נדבר על החניות שניכנסנו להתחמק מהילד.. וסייבר העיף אותו מהמדרגות. אופל ויעל התחבאו מאחורי שולחן ויעל הגנה על אופל (בהתחלה) אני לא הפסקתי לצחוק. כמעט הרגתי את הילד!! אנ ירוצה עוד מפגש!!!!!! שיהיה עוד השבוע!!

למעלה