בעיה

שוLמית

New member
../images/Emo122.gif בעיה ../images/Emo59.gif

שלום אני מעונינת ליצור פקד ב-VB.NET שאפשר יהיה להוסיף אותו לתוכנות שונות. לדוגמא, כשיתקינו את התוכנה שלי, יתווסף סרגל כלים לIE, או word או לא משנה איזו תוכנה, ובסרגל הזה יהיו אפשרויות שקשורות לתוכנה שלי, כמו לפתוח אותה או ליצור משהו שקשור אליה. איך אני ניגשת לזה בכלל? אשמח לכל עזרה שהיא שולמית

האזרחק

New member
הוספת סרגל כלים זה דבר מסובך

יש תוכנות מיוחדות כדי לעשות את זה, בד"כ הן רק מפיקות סקריפט שצריך לשלוח אל החברה עצמה כדי שתייצר את הקובץ הסופי. (וצריך לשלם לחברה כדי שתייצר אותו כמובן) יש כמה תוכנות שגם מייצרות את הסרגל עצמו, אבל הן עולות יותר כסף - חפשי TOOLBAR WIZARD בגוגל...אני בטוח שתמצאי כמה דוגמאות.

שוLמית

New member
../images/Emo22.gifתודה, אבל...

הלינק מסביר איך להוסיף סרגל כלים ל-IE. אם אני רוצה להוסיף ל-word יש דרך לעשות זאת? כתבתי אפליקציה שמעצבת טקסט בצורה יחודית ואח"כ הופך את מה שנוצר ל-bmp, אני רוצה להוסיף ל-word לחצן שפותח את האפליקציה שלי ואח"כ להוסיף את מה שהוא יצר בתור תמונה למסמך שלו. אני מקווה שהסברתי את עצמי טוב. יש אפשרות לעשות דבר כזה? תודה רבה שולמית

gilad g

New member
בכל אפליקציה זה שונה..

אין דרך גנרית להוסיף כפתורים לאפליקציות.

שוLמית

New member
אז ל-word למשל ../images/Emo35.gif

איך אני יכולה לממש את התוכנית שלי ב-word?

אפשר ע"י מאקרו

תלמדי איך כותבים מאקרו ל - WORD ואז איך מוסיפים לחצנים להפעלת המאקרו. Acrobat Reader עובד ככה (להפקת PDF מתוך וורד ועוד)

שוLמית

New member
אני יודעת איך עושים את זה

השאלה היא איך אני מתקינה את זה אצל הלקוח, כלומר הלקוח מתקין את התוכנה שלי וההתקנה יוצרת לו גם את הלחצן ב-word שהוא "יודע" ע"י מאקרו להפעיל את התוכנה שלי... אני מקווה שעכשיו אני יותר מובנת.

שוLמית

New member
יש כאן משהו שמבין ב-User Control../images/Emo35.gif

ב-Word יש סרגל כלים שנקרא: "Control Toolbox" אחד הלחצנים בסרגל הזה נראה בצורת פטיש ונקרא: "More controls". איך אני גורמת שה-User Control שהכנתי ב-VB.NET יופיע ברשימה שנפתחת שם? אני צריכה לעשות Register או משהו כזה? תודה מראש שולמית

למעלה