ביקורת

מזי א

New member
../images/Emo122.gifביקורת

שמתי לב לכותרת ורציתי לומר: ביום ג' האחרון בירתי במסעדת "דיקסי" בר בתל אביב וממש התאכזבתי, יש לציין שזו לא הפעם הראשונה שאני אוכלת שם, אבל הפעם, הבשר היה מתחת לכל ביקורת, היינו שם בסביבות השעה 17:00 הזמנו צלעות טלה +אנטריקורט וזה היה, קר, צמיגי וללא כל טעם. לפחות התוספות היו טעימות , תפו"א +אורז תאילנגי +ירקות מוקפצים. אבל בשביל אורז וירקות לא משלמים 300 ש"ח. ממש התאכזבנו, ואני לא מתכוונת לחזור לשם שוב. אז במידה ומישהו שמקושר אליהם , קורא את הנ"ל, לתשומת לבכם. יום טוב לכולם

פינליש

New member
זאת לא הפעם הראשונה....

היי מזי ברוכה הבאה
הדעות על דיקסי מאוד חלוקות. אני אישית מאוד אוהבת לאכול שם (כשאני יכולה להרשות לעצמי) ואף פעם לא התאכזבתי. אגב משהו שלא קשור אבל מלא אנשים מתעלפים מהקימל ולי היה שם כזה מפח נפש מהאכל שכף רגלי לא דרכה שם יותר וגם לא תדרוך... אבל זה לא היה קשור סתם דוגמא למקום אהוב שאפשר ליפול בו. בזמן האחרון שמעתי פה לא מעט תלונות על דיקסי. חבל. מקווה שתהיה לך בקרוב חוויה מתקנת

מצטרף לקטילה

הפילה הגיע קריר (אמנם לא קריר כמו המלצרית שהגישה אותו בחוסר חשק, אבל בכל זאת...) ולמרות שהזמנתי מדיום-רייר, הוא הגיע עשוי כמו סוליה. ממש לא הבנתי סביב מה המהומה.

dana2909

New member
אוי ../images/Emo4.gif ביאסתם אותי..

בדיוק היום רציתי להזמין לכבוד יום ההולדת של חבר שלי מקומות שם אחרי שמישהי מהעבודה המליצה לי על זה. עכשיו אני צריכה לחשוב על מקום אחר...

B r u l e

New member
מותר לי גם לחוות דעה?

אני מאד אוהב את דיקסי ובכל הפעמים שהייתי שם מאד נהנתי מהאווירה ומהאוכל וגם מהשירות. עניין של מזל, או... שלא.

meravbr

New member
אנחנו גם נהנים בדיקסי כל פעם מחדש

ואגב - צריך לדעת מה להזמין שם, ואם צריך - פשוט להתלונן ולבקש החלפת מנה!

מזי א

New member
לדעת

אני לא פעם אשונה בדיקסי. פשוט הפעם היה מתחת לכל ביקורת, חוץ מהירקות והתוספות, היה,אין לי מילה אחרת, חוץ ממאכזב ומגע...

גידי42

New member
לא היה פעם שלא נהנתי הדיקסי

החלק החזק של דיקסי זה בעיקר הבשרים ה"כבדים" סטקים, המבורגרים, צלעות. גם רוה רובן של המנות הראשונות מצוינות. לא הייתי פוסל את דיקסי על סמך "נפילה" כזו או אחרת.

עמית@

New member
גם אני נוהגת להנות שם (בעיקר בלילה

אחרי משמרת בעבודה הסמוכה) בעיקר המבורגרים+מח עצם ובשרים על האש- לא טעים? קר? תחזירו מייד ובלי להתבייש-

למעלה