בוקר מזדיין ....

../images/Emo122.gif בוקר מזדיין ....

אני כל כך לא בנויה לשעות האלה , שאלוהים יעזור לי לשרוד בעבודה המזדיינת הזאת..... ג'יזס, אני הופכת לרייקו ב 6 בבוקר .... NE - פנקייקים בארוחת בוקר במלון .

Jan22

New member
למה ,אלו השעות היפות!

עבודה זה קשה (בייחוד אם עובדים 80% משעות היממה) אבל בסופו של דבר אפשר לטייל חצי שנה בחו'ל בלי דאגות . תעבדי נורמה ,זה בריא !

meiritamir

New member
קיבינמט

איזה בוקר מעצבן.... אחרי חתונת דוסים מעיקה אתמול בערב (לפחות היה וויסקי נורמלי), בירושלים (!!!), ישנתי איזה 3 ורבע שעות...קמתי לצלילי הפועלים הערבים מתחת לבניין עם השופל שלהם... ישר לאלרגיות מטורפות (אינעל המזג אוויר המשוגע הזה) הגעתי לאוטובוס רטווווווווווווווווווווווווווווווב לגמרי, ואיך שאני מגיע לכפ"ס - שמש כוס אמאמאמאמאמאמאמאמאמק! לפחות יש קפה נורמלי על הבוקר, אחרת הכל היה נראה שונה לגמרי. NP Within Temptation - Frozen

yehuda18

New member
איזה בוקר של כיף

דפקתי איזה 9 שעות שינה.. ועכשיו אני אלך למכון, ואז עבודה

danielo18

New member
שיוריד את הממוצע, זה טוב..!

אני עכשיו בקטע של "אם לי לא הולך - שלאף אחד לא...." בגלל זה גם אספתי את כל המחדדים ששוברים שפיצים בבית כדי להשאיל לאחרים בבחינה.

Lady McBeth

New member
עצות נוספות:

1. להתנדנד על הכיסא שלך הרבה. יש אנשים שזה משגע אותם (אני). 2. להתחיל לאכול באמצע הבחינה ביסלי (אצלי הייתה אחת כזו. בסוף הבחינה נראה לי שקברו אותה מחוץ לבניין עבודה סוציאלית בבר-אילן). 3. לקנח את האף בצורה הכי רועשת שאפשר. מתי הבחינה שלכם בכלל?

סוף סוף קצת עבודה!!

אז היום הייתי מדריכה של ילדים כאלה קטנים (ומעצבנים!!!) ביער בראשית (קיטנת פסח)... קמתי ב 7 בבוקר וזה לא קרה כבר חודש בערך!!!!!!!! טוב מה נשאר אם לא ללכת לחדר כושר?

meiritamir

New member
לא מזדהה...

עם שום חלק מההודעה שלך... חוץ מהאחרון! חדר כושר אחרי העבודה, דרך נהדרת לפרוק את כל העצבים

danielo18

New member
מחרתיים.

אני בונה על מואיז שיוריד לי את הממוצע - זה לא יעבוד אחרת...!

nisanil

New member
בוקר + צהריים באסה!!!

איך זה שצרות באות תמיד בצרורות??? אה? צריך לעשות על זה איזה מחקר

למעלה