בדיחות

Infinity AL

New member
בדיחה שצריך לשמוע אבל ננסה בכל זאת

שני לחמניות ממוסקבה הולכות לסופר. פתאום הן פוגשות לחם, הלחם אומר אומר: לחמניה לחמניה, את נראית מוזר. הלחמניה עונה לו: אני חלה [יש לומר במבטא רוסי]

The Shoe

New member
מכירה ויש עוד אחת כזאת

תחת העץ בסתיו יושבים עלים שנשרו מדברים ומפטפטים. לפתע נופל אליהם מהעץ עוד עלה. עלה שהיה על הרצפה שואל אותו: "ווי, מאיפה אתה הגעת?" עונה לו העלה [יש לקרוא במבטא רוסי] : " אני עלה חדש!" סטיגדיש

nemo the great

New member
ועוד אחת!... ../images/Emo19.gif

אללה מפגיזים... {ובמיוחד בשבילך גל שאת במצב כפית
|כפית|} אז ככה.. ביום ראשון הילד בא לאמא שלו ושואל אותה.. "אמא מה יש לאכול?" "פיצה" "ווהוווווו פיצה!!!! ישששש פיצההההההההההההההההההה יההה מאןןןן!!! חולה על פיצה.. פיצה זה אחלה!" ביום שני הילד בא לאמא שלו ושואל אותה.. "אמא מה יש לאכול?" "פיצה" "ישששש פיצה!! יששששששש פיצצצהההה~ אין על פיצה " ביום שלישי הילד בא לאמא שלו ושואל אותה.. "אמא מה יש לאכול?" "פיצה" "יששש פיצצה ישש..." ביום רביעי הילד בא לאמא שלו ושואל אותה.. "אמא מה יש לאכול?" "פיצה" "ישש פיצהה.. איזה כיף" ביום חמישי הילד בא לאמא שלו ושואל אותה.. "אמא מה יש לאכול?" "פיצה" "איזה יופי יש פיצה.." ביום שישי הילד בא לאמא שלו ושואל אותה.. "אמא מה יש לאכול?" "פיצה" "ממ פיצה" ביום שבת הילד בא לאמא שלו ושואל אותה.. "אמא מה יש לאכול?" "פיצה" "פיצה.............................." ביום ראשון הילד בא לאמא שלו ושואל אותה.. "אמא מה יש לאכול?" "פיצה" "וווהווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו פיצצההההההההההה חולה על פיצה!!!!!! אין על פיצה פיצה זה אחלה!!" חחחחח מי שלא הבין... *סססקקחחייישש*

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הסיבה היחידה שצחקתי הייתי כי לא הבנתי את הבדיחה XDDDDDDDDDDDDDD

nemo the great

New member
לאאאא... ../images/Emo19.gif

אוךךך איתך!... נוו זה עוד מהבדיחות המשגעות האלה!!.

you!

ב"ה נזכרתי בך במוצ"ש! ראינו מלך האריות 1.5 <סרט סגיד אגב> ואז משיהו שאל :"מה זה החיה הזאת?" <על טימון> ואז נזכתרי בך ואמרתי : "סוריקטההההה!" <בהתחלה משום מה קראתי לזה נמיה!

nemo the great

New member
אגב שמעו קטע חזק!! ../images/Emo19.gif

עכשיו עכשיו זה קרה! חחח אז ייצאתי מהמקלחת לקחתי כמה עוגיות ונכנסתי לחדר להתלבש.. אחרי שהתלבשתי לקחתי עוד עוגייה ואז פתאום אח שלי הקטן {עידן} נכנס לחדר אני קולט אותו בא לי למות מצחוק!! אבל אני עם עוגיה! |גברת| {נתחיל מהרגליים לראש} הוא לבש נעלי מגפיים של אמא שלי גרביונים שמלה קצרצרה חזייה על השמלה
שרשרות מפה עד הודעה חדשה עגילים לרוב שלא מצריכים חורים
קשת כזאת.. ועל הפרצוף היה הרבה גליטוקס או איך שלא קוראים לזה ושפתונים על היידיים מלא לק.. אחותי הקטנה עשתה לו את זה.. ואז הוא אמר לי [בלשון נקבה].. "אני.. אני אני.. אנירוצה בננה!!.. אני אני.. אני רוצה..רוצה בננה!!" ואז לא יכולתי יותר עשיתי פפפפחפפפפפפחפפחפפחחח ענקי וכל העוגייה מהפה שלי עפה לו לפרצוף מסכן!
ועכשיו כל הפרצוף שלו מלא שוקולד מעוך חחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה מסכן? הוא בא להצחיק אותך כשאתה עם עוגיה, כדי להשלים את התחפושת. כשהוא נהיה מלא שוקולד, הוא גם התאים לבקשה שלו. מי אוכל בננה?

למעלה