בדיחות

suti

New member
../images/Emo122.gifבדיחות../images/Emo122.gif

יאללה, שרשרו קצת בדיחות

טוב, כי קראתי אחת קודם../images/Emo122.gif

איש אחד הולך לגן חיות ושואל את השוערף :באיזה שעה מאכילים את הקופים?" אז הוא אומר לו, "למה, אתה רעב?" והבדיחה של רחלי
מה ההבדל בין מוח של מרקואי לבין כלא? בכלא יש יותר תאים.

suti

New member
והבדיחה המיתולוגית כמעט../images/Emo9.gif

איש אחד הלך למכולת, קנה לחם חי ו........... ................................................. ....................................................... הרג אותו. חעחע

../images/Emo121.gifשני מאפים יושבים בתנור

אחד אומר: וואי חם פה. אני אומר: ווי, מאפה מדברD: יש לי עוד מליונים, חבר שלי ואני הרצנו פעם בדיחות לאנשים במשך שעתיים:]

nemo the great

New member
בדיחחה !.. ../images/Emo19.gif

{אבל זה בדיחה שצריך להקשיב לה אי אפשר לצחוק מהקריאה
} 3 אנשים נכנסו למערה פתאום.............. ......................................... הם קלטו שהם בדרך ללא מוצא.. אז הם החליטו להתפצל.. דבר שהכעיס מאוד את המפלצת ששכנה שם!!... היא הלכה לאדם הראשון ושאלה אותו בקול מצמרר ומפחיד... "אתה יודע מה אני יכולה לעשות עם אצבע אחת ושפה אחת?!" מייד הוא התעלף.. ומת מאיבוד חמצן.. אחרי שגמרה איתו היא הלכה לשני ושאלה אותו בקול מצמרר ומפחיד... "אתה יודע מה אני יכולה לעשות עם אצבע אחת ושפה אחת?!" מייד הוא התעלף.. ומת מאיבוד חמצן.. אחרי שגמרה איתו היא הלכה לשלישי ושאלה אותו בקול מצמרר ומפחיד... "אתה יודע מה אני יכולה לעשות עם אצבע אחת ושפה אחת?!" והוא אמר: "מה?" (אתם מכירים שעושים קול מצחיק שמזיזים את השפה עם האצבע ומוציאים קול מצחיק כזה.. אז זה מה שהמפלצת עשתה
) -- הסוף -- {זה הקטע פה.. אתם אמורים לצחוק}

Infinity AL

New member
../images/Emo26.gifהא!! תראווו../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo18.gif

אולי לא בדיחה אבל החלט מצחיק. מכירים את העוגיות האלה[את העוגיה במצבה הנורמלי ניתן לראות מימין] ובכן, על האריזה כתוב שחימום קל במיקרו ישפר את טעמה. כנראה שהומח שלי לא עיבד את המילה "קל" ותראו מה קרה אחרי 50 שניות של סיבוב חופשי במיקרו
טוב שההורים לא בבית, כי מהעוגיה המסכנה הזו כל המטבח שלי עשן, וגם מסריח שם
|כשרון|
לא לנסות בבית

HeNoOsH

New member
חחחחח תנסי לקחת שקית במבה

או כל חטיף אחר [ריק] ולשים בתנור לכמה שניות, ממש קצת ואז זה מתכווץ ונהיה חמוד קטן כזה...מחזיק מפתחות :] אני לא ניסיתי ולא מתכוונת לנסות אבל שמעתי וראיתי שזה יוצא ממש חמוד

nemo the great

New member
כןן זה ענק!!.. ../images/Emo19.gif

חבר שלי עשה אחד כזה.. אבל של חבילת וופלים זה היה מזה יפה והוא שם את כמחזיק מפתחות! חחח צריך לעשות את זה שאתה לבד בבית לשעה הקרובה חח

למעלה