אמממממ אני לא ממש מירושלים.. .רק מהאיזור שם... ותודה! (:
L little WhiSper New member 8/3/06 #24 חחחח זאת אני adWa החלפתי כינוי. אמממ אחלה איזור זה ירושלים! באמת יפה... וסתם שתדע יש עוד מלאאא מפגשים באותו תאריך... למשל של פורום היהודים, שאולי אני אלך...\: ולמה נואשים?
חחחח זאת אני adWa החלפתי כינוי. אמממ אחלה איזור זה ירושלים! באמת יפה... וסתם שתדע יש עוד מלאאא מפגשים באותו תאריך... למשל של פורום היהודים, שאולי אני אלך...\: ולמה נואשים?
Y Young MC New member 8/3/06 #26 ../images/Emo3.gif הייתי שם פעמיים, ושוב זה הזכיר לי את טבריה שזה כבר מינוס אין כמו הזיהום אוויר של גוש דן נואשים כי בטח אף אחד לא יבוא חוץ מהילה (זאתי שמגיבה לכל שירשור, את בטח כבר מכירה ) וזהו תבואי להגיד שלום אל תהיי סנובית
../images/Emo3.gif הייתי שם פעמיים, ושוב זה הזכיר לי את טבריה שזה כבר מינוס אין כמו הזיהום אוויר של גוש דן נואשים כי בטח אף אחד לא יבוא חוץ מהילה (זאתי שמגיבה לכל שירשור, את בטח כבר מכירה ) וזהו תבואי להגיד שלום אל תהיי סנובית
L little WhiSper New member 9/3/06 #30 אני אגיד לך דוגרי לא נראה לי שאני אבוא... אני לא סנובית, אבל אני פשוט לא מכירה אפחד. אולי מפגש הבא.. אבל תהנו!
אני אגיד לך דוגרי לא נראה לי שאני אבוא... אני לא סנובית, אבל אני פשוט לא מכירה אפחד. אולי מפגש הבא.. אבל תהנו!