את?ממשיכה לכתוב בפורומים השונים

כדי לפרוק ולהתאוורר, ומעלה את האופציה של טיפול. להסביר לו שהקשר מאוד חשוב לך, שאת לא רוצה לאבד אותו, ולכן את מציעה שתלכו לטיפול ביחד. אפשר ללכת לפסיכולוג ולא לסקסולוג בשביל ההתחלה. כמו שאמרתי ואמרו נוספים-יש פה כנראה משהו שמוסתר מעינינו ומעינייך...אני לא הייתי מוותרת על הקשר בגלל זה, אבל החלט לא טוב שהמצב ישאר כך,נכון? אנחנו פה כדי לחזק,לעודד ולתמוך.

את האמת גם את זה כבר עשיתי

ולא נעים להודות אבל גם במחוזות אחרים המליצו לי על טיפול זוגי. ומתישהו גם העליתי את זה באחת מהשיחות עם החבר אבל הוא אמר שאין לנו צורך ושאנחנו מתמודדים עם זה יפה. זה יפה?!?

אז תגידי לו שאת צריכה את זה בשביל

עצמך. כי את מרגישה שמשהו לא מסתדר. תפילי על עצמך את "האשמה". תראי,אם בסופו של דבר הוא לא יקח אחריות על החלק שלו בעניין, אז הרי אין ממש לאן להמשיך מכאן...

לנוAה לא נותר אלא להסכים עם הקוקיה

היא נתנה לך טיפים מצויינים!
סביר להניח ששיחות עם איש מקצוע יועילו ותגלי מה הבעיה. להזיק זה לא יזיק...

י ו א ב

New member
סתם מחשבה

שאלת אותו אם הוא בכלל נמשך אלייך? (בלי לפגוע - זה יכול להיות). אם את הראשונה שלו - אז יכול להיות שהוא נשאר איתך מחוסר ביטחון (מפחד שלא ימצא מישהי אחרת...), למרות שהוא לא ממש נמשך אלייך - רק מפחד להתחיל עם אחרות. אהממ ואולי יש איזה עניין עם נטיות מיניות? סתם זורק אפשרויות בכיוונים אחרים...

שאלתי אותו והוא ענה שכן

ולמרות שהיה לו קשה להתבטא בצורה המסויימת הזאת הוא אפילו אמר שאני עושה לו את זה. לגבי עניין חוסר הביטחון גם על דיברתי איתו ושאלתי אותו אם ישנה אפשרות שבגלל שאני היחידה שהוא מתנסה איתה שאולי הוא ירצה מה שנקרא "לראות עולם" והא אמר בלי לחשוב פעמיים שלא ואתם יודעים מה? אני מאמינה לו לגמרי. ונטיות מיניות אין את זה אני יכולה להבטיח! רק המשיכה היא לא כמו שהייתי רוצה, אני מוכנה לעשות הכל לפנק לאהוב בכל צורה ובכל דרך רק שייתן לי את העונג לענג אותו.

initboy

New member
hmm...

excuse the english, no heb. fonts. sounds like boyfriend has fear of intimicy, I don't really know what to do to fix that, but you might want to ask someone with a little more knowledge in the field of the human mind. off the top of my head- talk to him and speak directly about what bothers you, don't leave room for doubt. goodluck and good love

דיברנו וכשאנחנו מדברים אני בהחלט

מקפידה שלא להשאיר שום ספק בשיחות שלנו, אני מבהירה לו היטב שאני רוצה את זה ושזה חסר לי. אני ימשיך לנסות...

FreeYourMind

New member
מזכיר לי סיפור ששמעתי פעם

מידידה... רק לאחר שנה ומשהו הסתבר שהבחור לא היה במיוחד סגור על זהותו המינית וכנראה נחרד לגלות שהוא הומו והתעקש להחזיק בקשר עם בחורה על מנת שלא להתמודד עם המציאות.. לא בהכרח שזה המצב..אבל סיכוי לא רע שמשהו מאוד לא טוב אצלכם...

זה שיש משהו מאוד לא טוב אצלנו

לזה אני מודעת ואין לי צל של ספק בעניין אך אני יכולה להבטיח לך שהנטיות המיניות שלו ברורות לחלוטין. אני באמת מנסה הכל כמובן בטווח האפשריות שהוא מאפשר לי לחדור אל תוך המעגל הפרטי שלו, לפני שאנחנו שוכבים אני מנסה ליצור אוירה שגם אותה הוא לא הבין כ"כ בהתחלה של קטורת, נרות ואפיו קניתי שמן מיוחד למסאז' רק בשביל שירגיש טוב אז למה לא מצליח לי???

אני יקבל את זה אם זה באמת לא עושה

לו כלום אבל יש משהו שכן עושה לו את זה? כי נראה ששום דבר לא מזיז לו. אני מפחדת מהיום שבו אני אצטרך להרים ידיים ושאני אתייאש כי אני הכי לא רוצה שזה יקרה.....

אני יכולה להבין...

ברוב המערכות הזוגיות יש בעיות כאלה ואחרות...ואני מאמינה שחלקנו הגדול לא רוצה להתייאש מהטיפול בהן. כבר עשית יותר מצעד אחד לקראת הפיתרון. יתכן שהפיתרון בסוף יהיה לנתק קשר, אבל יש דרך כל כך ארוכה עד אז, אז לא להתייאש מראש

alfalf

New member
זה לא אמור להצליח לך

זה אמור להצליח לכם (ברבים). נראה לי שאת שלך כבר עשית ושהקושי נמצא אצלו. דעתי (הלא מלומדת) היא שהאפשרויות שעלו קודם נכונות. יתכן שיש לו בעיה באינטימיות, ויתכן שיש לו זהות מינית לא מגובשת. לגבי האינטימיות - אולי הוא גדל בלי הרבה מגע גופני כלומר חיבוקים ונישוקים, ופשוט לא נוח לו עם זה. לגבי הזהות המינית - איך את יכולה להיות בטוחה שמה שאת מרגישה נכון? בהצלחה

לגבי הזהות המינית זאת הרגשה

שהיא כמו ידיעה גמורה שאין לו שום נטיות. לגבי האינטימיות בהחלט יש בעיה ופחד לא מוסבר מאינטימיות יכול מאוד להיות שהוא גדל בלי כל זה וישנה אפשרות שהיה לו חסך כי בהתחלה היה לו קשה מאוד להתרגל לכל הביחד הזה והוא אמר לי שהוא לא רגיל לכל זה אבל אחרי שנה עדיין לא???

למעלה