Mוניk

New member
../images/Emo121.gif

נעלמת לי פתאום כמו מתוך חלום חלום בלהות זה לא מרפה ניפצת את נשמתי ריסקת שריוני ללא כל התראה ככה פתאום אני נוגעת לא נוגעת חשה את המגע זה שורף אותי את גופי את נשמתי רוצה לראותך רק עוד פעם אפילו בחלום רק טיפה לגעת רק עוד ליטוף רק עוד מילה חייבת אותך לפחות בחלום הזמן לא מקל זה נעשה קשה מיום ליום יש לי כל הרבה לספר לך (הייתי חייבת לכתוב-סליחה)

חתולון*

New member
../images/Emo141.gif לנוכחות ועונה לפותחת השרשור

פתאום רואה אותך, קרוב קרוב מחבר את השברים, עפ"י דעת הרוב מלטף, ושוב מלטף, לרגע שואף מרגיש את החום, הוא כמעט שורף לך זה קשה, כך אומרת מיום ליום וממני את מרגישה, חיוך ולא איום סתם עניתי, מקווה שנוגע קצת

חן (*_*)

New member
הבהרה-השיר של מוניק, הוא געגועים ל-

אימה שנפטרה לא מזמן. מוניק יקירה, מבינה וכואבת איתך היי חזקה

חן (*_*)

New member
יסורים ../images/Emo14.gif

שיר שנכתב לזכר אהובי(ארוסי) שנפל בקרב ועדיין כואב ליבי. בלעדיך ישנה, ובחלומי דמותך ממלאת את עולמי כמתוך הנוף הנגלה מחלוני מחפשת מחילה, אולי גאולה, נקודה לבנה בעולם של שחור טבועה. כמהה לתשובה,- בעולם האכזר, יש מי שאותי מכל הלב אוהב, אך בחסרונך עדיין חשה בכאב כואבת, מתחבטת עם עצמי, אתה אינך בחיים, ההשתנה עולמי האם אתה בטוח רק בתוך חלומי? ברצון לשפר, להתמודד ולשנות, אני ממציאה לעצמי דין ופסיקות, חוקים לכל עת-איתם אוכל לחיות. קיץ וחורף, שבת וחול-מהרהרת, איך חלום ומציאות אני מאחדת? אם את עצמי, כבר אינני מכרת? מתייסרת , בליבי סוערת, בעוד אני חיה את חיי באור אתה טמון באדמה-בבור השחור.

סנדי 33

New member
יו כמה צער ויסורים, קבלי ../images/Emo24.gif

(ניסיתי לשלוח דובי מחבק אבל לא נישלח כניראה שיש בעיה בתפוז)

תלתלית

New member
../images/Emo7.gif

כמה כאב, ויסורים יש באובדן אותו את נושאת שוב ושוב מחדש.. הלוואי שהוא חש ולו במעט כמה ליבך גדול וחזק. כמה נפלאה את... נפלאה היית לו, ועודך גם היום. אני אוהבת אותך.. גם אם אני קצת מבולבלת או כואבת נורא..אל תשכחי את זה. טוב?

תלתלית

New member
מוניק מתוקה

יקרה שאת.. אין לי מילים מנחמות, אני רק מקווה שתמיד יישארו בנו הזכרונות הנעימים האלה מיקרינו שכבר לא איתנו. אני קוראת אותך ובוכה איתך בייחוד המשפט "יש לי כל כך הרבה דברים לספר לך"..רק לעוד קצת.. אני מחבקת אותך תאמיני לי , מבינה כל אות שהבאת לכאן. שלך---תלתל

למעלה