טובע בבית!

../images/Emo121.gif../images/Emo16.gifטובע בבית!

כבר המון זמן שכל יציאה מהבית הופכת למבצע,אפילו הדרך למכולת היא קשה,וזה לא שאני גר במקום שיש בו תנועה רבה של אנשים... רוב הימים שאני בבית אני לא עושה בעצם כלום. מסתובב די מבולבל מבלי יכולת ורצון לארגן משהו, או אפילו להכין משהו יותר מתוחכם מפיתה בטוסטר. הקשרים שלי עם אנשים מאוד רופפים,למרות שאני יודע לעשות מניפולציות שצריך. בעבודה אני מסתדר לא רע,אבל המחשבות לא נותנות להתרכז. COMFERTBLY NUMB

זאב לבן יקר../images/Emo39.gif

אני כל כך מזדהה עם הרגשתך שכל פעולה קטנה ביותר מורגשת כמסובכת וקשה לביצוע אני חושבת שזה מעולה שלפחות אתה מסתדר בעבודה נקודת אור נוספת היא שאתה כן מצליח לעשות מניפולציות כשצריך אלו דברים שאין לאחרים וזה מראה על תקופה יחסית טובה לדעתי אגב אם אפשר ממה אתה סובל או סי די ? טריכוטילומניה ? שוב אני באמת יודעת למה אתה מתכוון שהקשרים עם אנשים רופפים גם אני בתקופה ששטחיות בקשרים עם בני אדם זה מאוד דומיננטי אצלי כרגע אגב מנסיון זה דווקא מהדברים שיכולים להשתנות מהר כתוב בריטניה האחת

בריטיניה וזאב לבן אני איתכם תמיד../images/Emo141.gif

רק את זה אל תשכחו , בשביל זה יש חברים כמו שאתם תמיד עוזרים לי. אוהבת - מיקי

זאב שלי אתה תיאום שלי או מה?../images/Emo7.gif

כמה שאתה דומה לי,אני מאוד מבינה אותך נשמה, כגם אני הרבה בבית רק השבוע יצאתי קצת לשעה ולמחרת ליקנות משהו לקריון וזה יחסית היה לי כיףי נהניתי. אתה יכול להיות רגוע נשמה טובה, אתה לא לבד גם אני איתך טובעת בבית בים של מחשבות בדידות ודמעות,בא לך לשוחח בצצאט?כ ולי זה יפיג קצת את השיעמום שלך? יש לך אולי מצלמה במחשב ? אם כן אתה רוצה לשוחח ב צאט אז תרשום לי את זה בתיבת המסרים כאן בתוך הכרטיס שלי . תמיד תמדי איתך גם ברגעים קשים אסור לעזוב יידים . אוהבת - מיקי

למעלה