Milochka1

New member
../images/Emo121.gif ../images/Emo129.gif ../images/Emo129.gif

על בתי קברות וחיות אחרות... 1. מתי נכון לכתוב בית קברות ומתי יותר נכון בית עלמין? האם בית עלמין זה רק משהו יהודי? 2. בכתובת ברוסית רשום тупик Строительный 12 יש מקבילה בעברית ל-тупик? "מבוי סתום" לא נשמא טוב, "דרך ללא מוצא" עוד יותר גרוע...רעיונות. אה...ובוקר טוב כמובן

Milochka1

New member
לא *נשמע* טוב, כמובן ../images/Emo13.gif

החלטתי ללמוד להדפיס בשיטה עיוורת, אז בזמן הקרוב תסבלו עוד הרבה שגיאות כתיב ממני

tafustafus

New member
ללא מוצא

1. בית עלמין אכן נשמע מקומי. בית קברות מתאים יותר. 2. אם העדר המוצא אינו חשוב לטקסט שלך, את יכולה פשוט לכתוב 'רחוב', שכן פה נהוג לקרוא לכל הרחובות 'רחוב' בלא תלות למה שנמצא בקצה שלהם.

Milochka1

New member
לגבי 2, תודה ../images/Emo13.gif

ולגבי 1 מדובר בבית עלמין יהודי שנמצא ברוסיה (סליחה שלא נתתי הקשר), עז מה עדיף? בכ"ז בית קברות?

Milochka1

New member
מנצל"שת לעצמי ../images/Emo13.gif עזרה ב-word

איך אני גורמת ל-word count של וורד 2000 לספור גם את המילים שנמצאות בתיבות טקסט במסמך? תודה לעונים

Milochka1

New member
אוף...היה חוסך לי המון עבודה ../images/Emo10.gif

אנסה לכל מקרה בפורום של אופיס...

tafustafus

New member
רעיון לא בדוק

1. סמני את כל הטקסט במסמך (Ctrl-A). 2. הדביקי בעורך טקסט כלשהו (כמו notepad או משהו מוצלח ממנו). 3. אם הטקסט מן התיבות נמצא בטקסט שהדבקת, העתיקי או כולו בחזרה למסמך word חדש ובדקי את מספר המילים. (אם את משתמשת בעורך טקסט משוכלל מ-notepad יתכן שהוא עצמו יכול לספור מילים ולחסוף לך את הצעד האחרון). מעולם לא בדקתי אם word מעתיק גם תוכן של תיבות במקרים כאלה, אז התנצלותי מראש אם זה לא פועל. אפשרות נוספת, שסביר שכן תשמר את הטקסט שבתיבות, היא לשמור את קובץ ה-word כמסמך plain text ואז לפתוח אותו ב-word ולספור את המילים. בהצלחה

Milochka1

New member
לצערי זה לא ממש יעזור לי ../images/Emo10.gif

כי לא מדובר במסמך אחד, אלא בהרבה מסמכים קטנים... כנראה שאצטרך להמשיך לסמן את התיבות, לספור את המילים בהן ובשאר המסמך בנפרד, ואז לחבר....מילא הזמן המושקע הבעיה היא שאני מפחדת שריבוי הפעולות יכול לגרום לטעויות
תודה על הנסין לעזור בכל אופן

tallyb

New member
קיצור דרך קטן

אחרי שאת מעתיקה תשתמשי ב- paste Special ותדביקי במסמך חדש כטקסט רגיל (unformatted text).

Eldad S

New member
טלי, את יכולה

אולי להרחיב קצת את ההסבר הזה? לא בטוח שהבנתי (הסיטואציה מעניינת אותי, אולי גם אני אצטרך ליישם זאת מתישהו).

tallyb

New member
הסבר מורחב

כיוון שקל לי יותר לכתוב את שמות הפקודות באנגלית, וכדי למנוע בלבול נוסף, אני אסביר את הכל באנגלית. We all know the cut / copy - paste options, I assume... Now, in word, in addition to the normal "paste" option (CTRL-V) there is an option of "paste special" under the "edit" menu. This option enables to you to manipulate the text while pasting it. so you can copy a text from word, and paste it as "unformatted text", and the text will be pasted without all of the word fancy items. It is useful in this case, since you can avoid the need of pasting the document into a notepad, and then back to word, and you can simply select it in one word doucment, and then 'paste special" into another document. If anyone is working in Excel, paste special has even nicer features, but i will leave it to you to find out.

tallyb

New member
ועכשיו לחדשות הרעות

כיוון שכבר שאלתם - אז בדקתי את הנושא, והוא לא עובד. כלומר - גם ההצעה של תפוס תפוס (להעביר ל - notepad, וגם קיצור הדרך שלי לא עובדים. כאשר מעתיקים את הכל - הוא לא מעתיק את הטקסט בתוך התיבות. נו טוב, לפחות לשיטתי לוקח פחות זמן לגלות זאת... ועוד משהו - אני באופן אישי מתעבת את השימוש בציורים בתוך וורד, ותמיד אעדיף להשתמש באחת מהשיטות הבאות (ועכשיו יש לי עוד סיבה למה): - לציורים ממש: powerpoint ולהוסיף את השקף לתוך המסמך - לתיבות כלשהן: להשתמש בטבלאות ולסמן רק חלק מהשוליים.

Milochka1

New member
גררר :-\

אסביר מה העיניין. אני מתרגמת מדי פעם מסמכים עבור מזמין מסויים, המסמכים נושאים חותמות והמזמין מבקש כי אכניס את החותמות למקום שבו הן מופיעות במסמך (לפעמים זה אפילו 4-5 חותמות בדף אחד). התלום הוא לפי כמות המלים, ובסוף החודש אני צריכה להוציא לו דו"ח של כל מסמך, כמות המלים והסכום הכללי לפי הפירוט. To make long story short...היום נאלצתי לבצע ספירה כמעט ידנית של המילים ביותר מ-60 מסמכים, שכל אחד מהם מכיל 1-5 עמודים...עבודה סזיפית
אני מחפשת איך להקל לעצמי את העבודה להבא...רעיונות? יש אולי גם דרך יותר קלה ונוחה להתמודד עם חותמות?

Milochka1

New member
כמו למשל

מכתב שחרור מבית החולים... יש עליו חותמת עם שם הרופא ומספר הרישיון שלו, חותמת של בית החולים (עם סמל, שם בי"ח וכתובת), חותמת של אחראי המחלקה עם שמו...וכו'

The Ibex

New member
ייתכן שיש לי פתרון קסם

http://www.shaunakelly.com/word/CompleteWordCount/index.html יש שם יישום כלשהו שנקרא CompleteWordCount. אמור להיות מסוגל לספור גם בתוך תיבות טקסט וגם הערות שוליים, header footer ומה לא. חייבת להודות שאף פעם לא הזדמן לי לספור תיבות טקסט, אבל מי שהמליץ על זה נשבע שזה עובד יופי. והשוואה בין הפלט שלו לבין הפלט של הסופר-מלים של וורד מעלה שהם זהים בענייני מלים, אז כנראה שהוא באמת אמין. בהצלחה

Milochka1

New member
../images/Emo140.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo51.gif וזה עובד!!!!!

המון תודה!!! I love you
הסכת לי הרבה שעות עבודה בעתיד!

למעלה