alian zone

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo121.gif../images/Emo121.gif../images/Emo121.gif../images/Emo121.gif

א)לא ראיתי שיש כאן בפורום תתמונות אחרת לא הייתי עושה צחוק מעצמי! (בדקתי את כל הפורום לעומק לאורך ולרוחב!) ב)אם אתם כל כך מאמינים ויש לכם מה שנקרא הוכחות חותכות אתם בורחים מהאמת
(אני רוצה לראות מי הגאון שכל כך מבין שטוען שהתמונות מפוברקות! ג)אתם רק מוכיחים את אטימותכם לנושא! אחרי שאתם מאמינים לאנשים בפורום שראו את הסבתא שמתה עם גרביון על הראש ואחד שלא יכל לזוז כי ככה זה כשחולמים! אתם שוללים אולי את התמונות היחידות שאתם מייחלים לראות אי פעם אם לא במציאות! ותחשבו על זה.

Flame

New member
היי לך ../images/Emo13.gif!

המממ... שמתי לב שיכול להיות שנפגעת מעט מהתגובות שניתנו לך..
.. אבל אף אחד לא התכוון לפגוע בך, אני בטוחה בכך
אנחנו לא בורחים מן האמת..
.. והאמת היא דבר אינדבידואלי לא כולם מאמינים אפילו שניתן לצלם רוחות..לדעתי התמונות אכן מפוברקות אפשר לעשות את האפקטים עם תוכנת פוטושופ בבית
.. באמת שאפשר! אם היה לי זמן הייתי מכינה אחת בעצמי.. כדי להראות לך אבל לצערי אני עסוקה
אל תעלב או משהו כזה, אף אחד לא התכוון ללגלגל לך
שבת שלום

alian zone

New member
תודה על הכנות.

לא נפגעתי חמודה רק רציתי לציין את האבסורד שבדבר! לרצות לראות משהו ולא להאמין לקיומו. חפיף אני עדיין מאמין שאלו רוחות מכיוון שלא הצלחתי לזייף וגם מה רע להאמין בתמונות האלה?!

VAMPhantom

New member
אגב, סתם שאלונת...

מדוע אינך משרשר הכל יחדיו? הרי, בסופו של דבר, כל הודעותיך באותו נושא...

alian zone

New member
כי...

אני עדיין לא שולט בפורומים אני לאט לאט קולט תעניין! אבל תודה על תשומת הלב.

VAMPhantom

New member
ושוב אגב, ראיתי שעשית זאת../images/Emo8.gif

לא שירשרת... הכי פשוט: ברגע שיש לך כמה תמונות לשלוח לפורום, אתה יכול באמת לכתוב הודעה ראשית, ואח"כ להכנס אליה והציב את התמונות אחת אחרי השניה כתגובה להודעה ראשית!
בהצלחה!
אגב, אחלה תמונות! בנוגע למידת הרצינות, אם תבקר גם בפורומים אחרים בעולם בנושא זה, זו בדיוק אותה מידת ספקנות קטנטנה לגבי התמונות...

I am a freak

New member
אם באמת חקראת את כל הפורום....

היית יכול לקרוא את ההודעה המורחת שכתבתי בנושא- בא הסברתי למה [לדעתי] זה לא אפשרי. יום נעים.

I am a freak

New member
....

חקראת=קראת+חקרת (זה השתלב) המורחת=המורחבת ולא נהוג להשתיק אנשים... זהפורום ולכולם כאן יש זכות דיבור- כל עוד הם לא עוברים על החוקים. בנוסף לעובדה שזה בכלל לא מנומס
הפריק.

alian zone

New member
שוש צחקתי...

ששששששששששששש כאילו שושששששששששששששששששש שים לב ל ו' במילה השניה "אל תרתח ילד אל תרתח!"...

alian zone

New member
אגב זה היה מצחיק...

מילון אבן שוש... אבל אתה מחקת חפיף סלחתי. שוש אם תרצה אין זו אגדה...

למעלה