Cruel scare Weekend

Closer to Kings

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo121.gifCruel scare Weekend../images/Emo121.gif../images/Emo121.gif

דבר טוב שקרה לך השבוע:
דבר רע שקרה לך השבוע:
מקרה הזוי שעבר עלייך השבוע:
מקרה מפחיד שעבר עלייך השבוע:
שיר השבוע שלך:
ספר\סרט\סדרת השבוע שלך:
איש השבוע שלך:
שאלת השבוע:
כבר מרגישים את כאב הפגרה או שאתם עדיין שורדים?

Ayelet 363

New member
הסיכום!!

דבר טוב שקרה לך השבוע: השתפרתי מעט בנהיגה. דבר רע שקרה לך השבוע: ננעלתי היום בחדר. מקרה הזוי שעבר עלייך השבוע: מחשבות מוזרות שעברו לי בראש כשהייתי נעולה בחדר. מקרה מפחיד שעבר עלייך השבוע: הממ... פאניקה כשהייתי נעולה בחדר. שיר השבוע שלך: הפתיח של באפי, שירים שהיו בבאפי, Chris Colfer & Lea Michele- Defying Gravity ספר\סרט\סדרת השבוע שלך: ספר- "גוף מארח" מאת סטפני מאייר, סרט- Working Girl- למרות שהפסדתי כמה קטעים כי הלכתי לקחת כל מיני דברים כשהייתי צריכה, וכתוצאה מפעם אחת כזאת גם ננעלתי בחדר (ואוו, זה נהיה יותר "סיכום יומי" מאשר "סיכום שבועי" אצלי), אבל זה לא נורא, כי אומנם אני לא מאוד זוכרת את הסקט, אבל כבר ראיתי אותו בעבר, אז היה לי קל להתעדכן. סדרה- יומני הערפד, קוגר טאון, איך פגשתי את אמא, גלי ואומנם לא יצא לי לראות השבוע אבל- על טבעי. איש השבוע שלך: אחותי. שאלת השבוע: כבר מרגישים את כאב הפגרה או שאתם עדיין שורדים? עדיין שורדת, אבל- שיהיה כבר פרק (אז, נו, טוב... איפשהו באמצע)!!

Ayelet 363

New member
נעלתי את החדר, ולא הצלחתי לפתוח

כנראה משהו נשבר בפנים, בסוגר או משהו (אבל המנעול כן נפתח, משהו אחר מנע מהדלת להיפתח, כנראה).

G Baby

New member
מזה מבינה אותך!

כשרק עברנו לבית שלנו, ננעלתי בשירותים כי היה דפקט בדלת..נכנסתי ללחץ מטורף, זה הרגיש הרבה יותר ארוך מרק כמה דקות
ושמחה בשבילך על השיפור בשיעורי הנהיגה

לירונת

New member
אני צריכה ללמוד אבל נמאס לי ../images/Emo6.gif

דבר טוב שקרה לך השבוע: יש מצב שאני מתחילה להבין משהו בכל הפסיכומטרי הזה...
דבר רע שקרה לך השבוע: אמממ לא זכור לי משהו כזה...
מקרה הזוי שעבר עלייך השבוע: כאילו, חוץ מהאנשים ההזויים באוטובוס?
מקרה מפחיד שעבר עלייך השבוע: ללכת ברחוב שלי זה מפחיד, אתה אף פעם לא יודע מאין יצוץ הכלב העצום הבא
שיר השבוע שלך: Monsoon של טוקיו הוטל, חיבבתי אותם פעם, והשיר הזה העלה בי זכרונות :)
ספר\סרט\סדרת השבוע שלך: אמממ ספר- התחלתי לקרוא את "הדבר היה ככה" של מאיר שלו זה נחמד בינתיים, סרט- Easy A עם אמה סטון. משעשע למדי. סורי, אני לא מצליחה להיגמל מסרטי נעורים
, סדרה- על טבעי כמובן, גלי, וראיתי את הפרק המדובר בניפ/טאק עם מישה חחחחח מעניין כמה טייקים לקח להם לצלם את הסצנות איתו?!
איש השבוע שלך: חברה שלי, אחי וההורים, לאו דווקא בסדר הזה ;) שאלת השבוע: כבר מרגישים את כאב הפגרה או שאתם עדיין שורדים? תלוי, על זה איזו פגרה מדובר

משי22

New member
סכמ"ש ../images/Emo13.gif

דבר טוב שקרה השבוע: היה לי יום שממש חזרתי מוקדם מהטכניון!!! ונפגשתי עם חברה טובה. דבר רע שקרה השבוע: אממ. ש"ב בשדות? מקרה הזוי: LOL השאלה הזאת באה לי בשבוע טוב! בן אדם (סטודנט מהטכניון, אני מכירה אותו בקושי בפנים) שאל אותי בלי קשר לכלום (באמת, לכלום) מה פרשת השבוע, אם זה מדבר על אברהם, איזה חומש אנחנו וכל מיני שאלות כאלה לא קשורות... וזה היה הזוי, כי נראה לי שהוא סתם ניסה לחפש על מה לדבר איתי, ובגלל שאני דתייה זה מה שעלה לו לראש!!! וזה היה כזה מצחיק כל השיחה הזאת
מקרה מפחיד: מעבדה זה מפחיד! ושבוע הבא זה יהיה עוד יותר מפחיד. עושים לנו אנסין
אפילו כשאני לומדת את החומר מראש אני בקושי מסתדרת עם כל המכשירים שם. שיר השבוע: אחד החיילים. זה אחלה שיר, אז מה אם הוא ישן? ספר השבוע: גנבת הספרים
תקשיבו, יש לי רתיעה עזה מספרים שהם רבי מכר, ועוד יותר רתיעה מספרים שמתרחשים בשנים 1939-1945, אבל הספר הזה מעולה, ממש. לכו תקראו! סדרת השבוע: על טבעי פור אבר
איש השבוע: חברה שלי. שאלת השבוע: בכנות? אני ממש שמחה! סוף סוף לו נוסף לי עוד פרק להשלים
אבל ראיתי השבוע גם את פרק 607 (שמתברר שלסאם אין נשמה וסמואל עובר עבור קראולי) והוא היה מעולה בעיני. בקטע אחרי שדין מעמיד בפני סאם שתי ברירות, או לציית לו ולספר לו הכל, או לעזוב אותו, ושנייה אחר כך רואים אותו ניגש לסמואל ומבקש להצטרף אליהם, הייתי המומה וכבר התחלתי לקלל את סאם שהוא עוזב ככה את דין! וזה היה ממש הקלה שהתברר שזאת הייתה רק העמדת פנים XD ודין מושלם מושלם מושלם. תכלס, אולי לסאם אין נשמה וזה הופך אותו לצייד יותר חזק, אבל דין עדיין יותר מוכשר ממנו. האינסטינקטים שלו מעולים והוא כמעט תמיד יודע מי ראוי לאמון ומי לא. איך אהבתי את הקטע שהוא תפס פיקוד מול מלך הערפדים! קראולי ממש השתנה מהדמות החמודה והמצחיקה שהוא היה בעונה הקודמת, וזה מאכזב, אבל נתגבר על זה. אני לא מאמינה שדין יעבוד בשביל שד. אני מחכה לראות איך הוא יצא מזה בפרקים הבאים! ועכשיו אני הולכת לראות את 608 (במקום לעשות שיעורים, כמובן...)

לירונת

New member
על מה הספר../images/Emo35.gif

לפי השנים אני אנחש שמדובר במלה"ע השנייה ו/או השואה, ואני אוהבת לקרוא על זה... (ווירד. איי נואו)

משי22

New member
נכון, זה על מלה"ע ה-2

אני לא יודעת מה להגיד בלי לספיילר יותר מידי (למרות שהספר מספיילר את עצמו כל הזמן). זה מדבר על ילדה גרמנייה שההורים שלה קומוניסטים (כלומר מתנגדים לשלטון של היטלר) ולכן נלקחים ע"י הנאצים, והיא בעצמה נשלחת למשפחה אומנת. וזה מתאר את המלחמה בגרמניה בעיקר מנקודת הראות של האזרחים הגרמנים, למרות שיש שם גם דמות די ראשית שהיא יהודיה. זה ספר מלא במוות (כמתבקש מהתקופה) אבל הוא ממש מרגש, מקורי ומיוחד. ההקדמה קצת לא ברורה, אבל אחרי שמתרגלים לסגנון כתיבה, הספר סוחף. באמת באמת מומלץ!

למעלה