a Cruel scary weekend

משי22

New member
סכמש../images/Emo182.gif

יום הכי טוב בשבוע: שבת, היה מעולה! יום הכי פחות טוב: יום שלישי, אזכרה לאבא שלי. משהו טוב שקרה השבוע: עוד מבחן עבר משהו רע קרה השבוע: עוד מועד ב' נוסף...
אמן השבוע: מאור כהן ספר השבוע: קראתי את "יומו האחרון של הנידון למוות" ודי התאכזבתי, ספר בנאלי יחסית לשם כזה מפוצץ. לעומת זאת, קראתי בפעם השמינית את הטירה הנעה ולא יכולתי להפסיק לצחוק ולהתרגש כמו בפעם הראשונה. תוכנית השבוע: הבורר, כי הבטחתי לאח שלי שאני אראה. על זה אומרים שזאת התוכנית הכי טובה שיצאה בישראל? זה ממש משעמם. סרט השבוע: קלולס
אבל הספר שהוא מבוסס עליו הרבה יותר טוב. מאכל השבוע: גלידה, לראשונה מזה זמן רב... תוכניות לשבוע הבא: ללמוד... כמו תמיד.

WatchMeWatchYou

New member
התוכניות לשבוע הבא נשמעות כל כך טוב....

חחח, סתם. זה גם מה שאני אעשה כל השבוע, וגם בשבוע הבא. חופשת סמסטר עאלק.... אוףףףףףף! ושיהיה בהצלחה עם המבחנים!

משי22

New member
אין לך מה למהר...

פעם קודמת הוא המליץ לי לראות עספור ובאמת אהבתי, אז קיוויתי שהוא יותר יודע מה הטעם שלי, אבל הפעם לא הלך לו...

לירונת

New member
עונה, על שבוע שעבר ../images/Emo3.gif

יום הכי טוב בשבוע: שני.. כי סיימתי עם הפסיכו. יום הכי פחות טוב בשבוע: שני- כי נבחנתי בפסיכו
משהו טוב שקרה השבוע: 3 ימי הולדת לסבתא, אבא ואחי
משהו לא טוב שקרה השבוע: לא היה
משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: אמממ לא היה משהו ספציפי
אמן/להקת השבוע: simple plan
איש השבוע: המשפחה שלי! :) וחברה טובה מהפסיכומטרי ספר השבוע: ninteen minutes (קראתי באנגלית, אבל הוציאו גם תרגום) של ג'ודי פיקו (המחברת של "שומרת אחותי") תוכנית השבוע: על טבעי וגלי שחזרו, איך פגשתי את אמא! סרט השבוע: get him to the greek אחד הסרטים היותר הזויים שיצא לי לראות! מאכל השבוע: רביולי בטטה עם רוטב רוזה |מזילריר| תמונת השבוע: מאט כהן מחקה את ג'ארד. איזה חתיך
תוכנית לשבוע הבא: חברות, חברות ומנוחה
משהו שבא לכם להוסיף:

לירונת

New member
הוא טוב. הנושא קצת כבד ../images/Emo58.gif (נראה לי חחח)

טוב, בכל זאת- ירי בבית ספר. אבל היא כותבת בצורה מדהימה שממש גורמת לך להתחבר לדמויות. אני ממליצה

משי22

New member
יותר כבד משומרת אחותי

לא נראה לי שזה אפשרי... טוב, נקרא אותו בהזדמנות

למעלה