a Cruel scary weekend

Closer to Kings

New member
../images/Emo121.gifa Cruel scary weekend../images/Emo121.gif

יום הכי טוב בשבוע:
יום הכי פחות טוב בשבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו לא טוב שקרה השבוע:
משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע:
אמן/להקת השבוע:
איש השבוע:
ספר השבוע:
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
מאכל השבוע:
תמונת השבוע:
תוכנית לשבוע הבא:
משהו שבא לכם להוסיף:

Ayelet 363

New member
A cruel scary weekend indeed

יום הכי טוב בשבוע: אתמול והיום יום הכי פחות טוב בשבוע: יום ראשון משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי טירונות, גלי חזרו.
משהו לא טוב שקרה השבוע: משהו בסוף הטירונות, אני בהמתנה לקורס שהבנתי שלא כזה מלהיב וכנראה כולל סחיבה (ממש קשה לי לסחוב, ביום חמישי סחבתי משהו כחלק ממטלה שקיבלתי, לממש מעט זמן, לא כזה כבד... ומאז הרגשתי קצת כאב), אני צריכה ללכת לבית חולים לביקורת על מהמחלה שהייתה לי אבל לא יכולתי לקבל הפנייה לתאריך הזה ואולי לא אוכל להגיע בכלל... אה ואני ביומיות לבסיס שלא רחוק מאוד אבל גם לא קרוב מאוד, כך שאני צריכה להתעורר מוקדם וחוזרת מעט מאוחר (הכי מוקדם זה בסביבות רבע לשבע והכי מאוחר שהיה זה בסביבות רבע לשמונה, אבל אני בקושי מספיקה לאכול והתקלח וכבר אין לי מספיק שעות שינה כך \(מה גם שקשה לי לעצור בעד עצמי מלהתיישב ליד המחשב
). משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: - אמן/להקת השבוע: גלי ודארן כריס. איש השבוע: אחותי. ספר השבוע: - תוכנית השבוע: גלי
, יומני הערפד, HIMYM, על טבעי והוואי 5-0. מקווה לראות היום גוסיף גירל וקוגר טאון... סרט השבוע: - מאכל השבוע: כל האוכל של הבית. תמונת השבוע: - תוכנית לשבוע הבא: - משהו שבא לכם להוסיף: -

משי22

New member
איך את מספיקה ../images/Emo2.gif

לראות כל כך הרבה סדרות כשאת כל היום בצבא... ועוד אחר כך לכתוב בכל הפורומים שלהם... מוכשרת!

Ayelet 363

New member
XD תודה

האמת שזה דיי בקושי... ואת הסדרות אני רואה רק בסופ"ש...

השבוע שלי..

יום הכי טוב בשבוע:
שלישי היה נחמד
היה צחוקים בעבודה.. יום הכי פחות טוב בשבוע:
דפנטלי חמישי..עשיתי כפולה בעבודה והיה ממש עמוס ואנשים עיצבנו אותי! וכל הסופ"ש הזה היה מסריח..הייתי לגמרי נטושה ולא עשיתי כלום! משהו טוב שקרה השבוע:
היה לי דייט מוצלח משהו לא טוב שקרה השבוע:
עכשיו אני כבר די מבואסת מהבחור..אבל נראה מה יהיה משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע:
אין לי איזה משהו ממש מעניין אמן/להקת השבוע:
לגמרי גלי!! שמחה שהם חזרו עם שירים מעולים שאני לא יכולה להפסיק לשמוע.. (THRILLER וכל מה שבפרק החדש) איש השבוע:
חברה שלי מהעבודה..מזל שהיא שם לתמוך בי אחרת הייתי משתגעת.. ספר השבוע:
אין לי תוכנית השבוע:
גלי, אנטומיה (גם העונות הישנות וגם החדשה), עקרות בית נואשות סרט השבוע:
ראיתי בראשון את התייר..סתם כזה..לא ממש התלהבתי מאכל השבוע:
יש את הביסקוויטים האלה שהם בצורה דומה קצת לירח עם תחתית של שוקולד..אז אותם..אכלתי מלא
תמונת השבוע:
ג'נס
הלוואי והיית שלי.. תוכנית לשבוע הבא:
לברר אם הבחור מהדייט מתאים לי, להסתפר מחר, להיפגש עם חברות שאני בקושי פוגשת.. משהו שבא לכם להוסיף: אוף..

WatchMeWatchYou

New member
רק שתדעי

שעשית לי מה זה חשק לעוגיות האלה! ואין לי כאלה בבית
חחח ושכחתי לשאול, מה קרה עם הבחור מהדייט?

WatchMeWatchYou

New member
באיחור... אבל הייתה לי סיבה טובה ../images/Emo9.gif

יום הכי טוב בשבוע: יום חמישי. הגננת המשלימה בגן שבו אני מתנסה פשוט ענקית, אין דברים כאלה. יום הכי פחות טוב בשבוע: שלישי. הגננת שלנו היא קצת control freak אז יצא שהיא התעצבנה עלינו כל כך, לפחות כאילו הרגנו ילד... משהו טוב שקרה השבוע: למדתי לעמוד מול 31 ילדים ו-3 מבוגרים, ובכל זאת לא לפחד לזייף בשירה
משהו לא טוב שקרה השבוע: בגדול, השבוע היינו בגן על תקן גננת. העברנו מפגשים, החלטנו מתי מסדרים\יוצאים ממפגש\ אוכלים... מה שלא בא לי בטוב השבוע, היה הגננת שלנו. השבוע הזה לימד אותי כמה שאני לא מתחברת אליה. משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: מצחיק
חגגתי יום הולדת בגן, עם כיסא מיוחד וכתר על הראש..
מפחיד
הגננת שלנו. מעניין
אממ... לא יודעת אם היה משהו שיעניין אתכם... אמן/להקת השבוע: Jana Kramer. התאהבתי בשיר שלה I won't give up איש השבוע: הגננת המשלימה שלנו. כבר אמרתי שאין דברים כאלה? ספר השבוע: סידה ודן של נטע סילוני. זה המקסימום שהצלחתי לקרוא השבוע
תוכנית השבוע: Life Unexpected. ראיתי השבוע את הפרק האחרון בסדרה. נגמר לי מהר מדי. אמריקאים טיפשים. סרט השבוע: למי היה זמן לסרטים? הייתי עסוקה בגננת שלא יודעת לשחרר ובעצבים. מאכל השבוע: חלות, סלט, חומוס וסלט ביצים שהכנתי עם הילדים בגן. יאמי. תמונת השבוע: תוכנית לשבוע הבא: עבודות, עבודות, ועוד עבודות. ולישון אחרי השעה 6 בבוקר. משהו שבא לכם להוסיף: שנמאס לי ואין לי כוח יותר?

משי22

New member
רגע

הגננת מיום חמישי והגננת מיום שלישי זאת לא אותה גננת? בכל מקרה נשמע שאת נהנית בעבודה
חחח, יום הולדת בגן זה הכי כייף!

WatchMeWatchYou

New member
לא, זו לא אותה גננת

ביום שלישי הייתה בגננת הקבועה, וביום חמישי - המשלימה שלה. וכן, מהילדים אני נהנית, מהגננת..... אהמ.

שירנייי! ../images/Emo13.gif

איזה מבאסת הגננת הזאת..טוב אבל נשמע שעבר עלייך שבוע סבבה בסה"כ! שמחה שנהנית ביומהולדת!

WatchMeWatchYou

New member
תודה

וכן, הגננת שלנו לגמרי מבאסת. היה יכול להיות שבוע הרבה יותר טוב אם היא הייתה יודעת להתנהג בצורה אנושית

למעלה