תגידו לדעתכם..

Y o Y o 2 0 0 4

New member
../images/Emo121.gif תגידו לדעתכם..

נראה לכם שפעם יעשו את כל השידורים של הישרדות מהעונה הראשונה
אני מקווה כי ראיתי רק את עונה 7, כי עד עכשיו לא היה לי את הערוץ שמשדרים את התוכנית.. אז נראה לכם שיש סיכוי לזה

Boran

New member
אין מצב.

לאף אחד אין את היוזמה והרצון. ומילא אם כל העונות היו משודרות ע"י אותו גוף, אז היה סיכוי אבל עונות 1 ו-2 שודרו בערוץ 2, 3 ו-4 בכבלים, ו-5-8 ביס. אני לא חושב שיש מצב שבהרבה שנים הקרובות ישודרו כל העונות ברצף בערוץ אחד.

rosh12

New member
לא אין סיכוי..אבל...

עונה 1 שודרה בקשת (זכיינית ערוץ 2) עונה 2 שודרה ברשת (זכיינת שניה של ערוץ 2) עונות 3+4 ב AXN בזמן שלקובנו היה עוד כבלים . עונות 5-8 ב-Yes היה שידורים חוזרים של עונה שינה לא מזמן לפנות בוקר בערץ 2 אולי יש עוד עכשיו.. פעם ראשונה שמי שאהבתי זכה זה היה עונה 4. וספיה

Boran

New member
../images/Emo45.gifבאמת אחלה חתימה

רק חסר פירסומת לפורום בסוף

אחי\אחותי למה אתה צריכה להגיד מי

זכה בהשרדות 4? אם אני אראה את זה עוד איי פעם? זה הורס.. פעם הבאה שימי ספויילר בכותרת על זה..

Boran

New member
אתה לא צודק כאן, מצטער.

(ואם את את, מצטער גם על זה
) העונה שודרה בארץ. לכן היא כבר לא ספוילר. לשיטתך, צריך גם לסמן את כל ההודעות על הישרדות 5,6 ו-7 בספוילר, כי אולי מי שיש לו הוט יראה את העונות האלה מתישהו. אם עונה שודרה בארץ היא שודרה בארץ, פרט למקרים חריגים, כמו המירוץ למיליון שמשודר עכשיו בערוץ 10. אני מבטיח לך, שכשהישרדות 4 תשודר שוב ביס (או בערוץ כללי כמו 2 או 10), כל הפרטים עליה יהיו בגדר ספוילר שוב.

yoooni

New member
אין סיכוי שזה יקרה במרוכז

במשבצת שידור מסודרת.

למעלה