שרשור סוף העונה השביעית

../images/Emo58.gif 722 - למיס קיטי

זה לא אותו הדבר. הן קיבלו את הכח בלי כל משקל העולם על כתפיהן. יש עוד עשרות אלפי קוטלות בעולם. הנטל לא נמצא עליהן בלבד.

../images/Emo58.gif 722 כן סבבה

הכל נכון והן לא היו לבד ובאמת באפי סדרה פמנסטית ואני אוהבת אותה ככה. אבל אני לא חושבת שהן חשבו על ההשלכות של המעשה שלהן. באפי בעצמה אמרה שזה שהיא קוטלת הפכה אותה לשונה, לבן אדם שונה, נכון חזק יותר וזה תרם לה הרבה אבל היא גם מרגישה בודדה... משו שהיא לא יכולה לחלוק עם אחרים... גם אם יש 6 בכל מדינה הן עדיין ירגישו בודדות... אבל עזוב את הקטע של הניתוק והבידוד כי את זה אפשר עוד לפתור כי יש הרבה עכשיו... אבל בגדול הכוח של הקוטלת הוא כוח שבמקורו הוא רע, של איזשהו שד... הקוטלת הראשונה אמרה את זה, דרקולה אמר את זה, וגם אולי השמנים אמרו את זה... כמו שבאפי אמרה ב715 No, you don't understand! You violated that girl... טכנית הן עשו אותו דבר כמו שהשמנים רצו לעשות לבאפי... חיללו אותן, עשו אותן חזקות אבל לחוזק הזה יש מחיר - הן פחות אנושיות...

sour spirit

New member
../images/Emo58.gifעונה 7

זה גם נכון מה שאת אומרת... אבל בכל זאת, ברגע שחילקו את כל הכוח הזה בין שפתנתאלפים בנות, נראה לי שהכוח אכן מתחלק וחוסר האנושיות קטן... אני לא ממש יודע אם ככה זה עובד, אבל אם כן אז זה הגוני יותר, לא?!

81נמסטה

New member
הנה אתה ../images/Emo13.gif

אוקיי אז ככה.. זה היה בציניות. נגיד שיצא לי להיתקל בכמה אנשים שמפרשים "פמיניזם" כ"שנאת גברים" ואז הם מזדרזים להגן על עצמם ומנסים לשכנע ש"לא כל הגברים רעים".

81נמסטה

New member
ורציתי להוסיף ש

דווקא היה נחמד אילו היתה איזו דמות נשית ראשית שמנה עם שיער גוף מיותר. משהו כמו זאנדר אבל בנקבה. אבל זה כבר באמת מוגזם לצפות מסידרת טלויזיה מיינסטרימית אמריקאית

ס ט ל נ ה

New member
חוץ מווילו ה-מקורית שהייתה

שמנה זה בטוח בקשר לשעירה אני לא ממש יודעת...הפרק שראיתי היה מטושטש אבל....יכול להיות.

sour spirit

New member
הערה כללית על קוטלות

ספוילר אפשרי מכאן והלאה לכל העונות שלא שודרו... כל הרעיון היה שהקוטלות לא יהיו בודדות יותר, כמו באפי פיית' וקנדרה. שהן יהיו קבוצה של לוחמות שיחיו ביחד ויגינו על העולם או ווטאבר. נשמע פלוצי מידי, אני יודע
אבל כל הקטע היה להראות שהרי *ה*קוטלת היא בודדה, ועכשיו זה יפסק, כשבאפי שחררה את האנרגיה הזאת מהסיית' באמצעות וילו...נשמע גם רע:)) אבל בעצם, כשחושבים על זה כל הרעיון של להיות גיבור לרוב נכפה עלייך, ולא בא מתוך רצון אישי, ככה שנתינת הכוח היא גם חיובית. מה לעשות שיש יוצאות דופן, אבל הקטע הוא איחוד של הכוחות וכאילו בנייה של "צבא קוטלות" נקרא לזה. גם את באפי ופיית' וקנדרה לא שאלו אם בא להן להיות קוטלות, זה נברא כך. מתישהו, מישי או מישיהן מהפוטנציאליות היו צריכות להפוך לקוטלות. אז זה לא ממש משנה בין אם זה עכשיו או מאוחר יותר. ככה אפילו טוב יותר, לדעתי ^________________^

sour spirit

New member
../images/Emo58.gif722

אני רותח עלייייייייייייייייייך....*מוציא אוויר מהנחיריים* חיייייייייייייי, סתאאאאאאאאאאאם אני חושב שבתור צופי באפי, לפחות הבנים שבינינו, למדנו לכבד את העניין שבנות זה עם שולט. ככה זה. זה הוכתב לנו לשכל. ותאמת, זה לא ממש מפריע לי. להיפך, אני אפילו מוצא את עצמי מידי פעם קם על בנים שאומרים בכיתה משו כמו "נשים צריכות לעבוד במטבח" ואז בא לי פשוט לתת לילד הזה מכה בראש! כאילו, אישה ומטבח. מי החליט?! באפי לא עובדת במטבח, חוצמפעמיים...
כללית, אהבתי נורא את מה שכתבת, וזה נתן לי עוד כמה נקודות מבט בקשר לעונה. ובמקום לחשבו שהיא הייתה הכי דפוקה, למרות שזה נכון, זה קצת העלה בי את ההערכה כלפיה...:\ זה נכון מה שכתבת בקשר לבנות, עם הנערה שקמה מהשולחן, ועקרונית ממש אהבתי את מה שכתבת!!! way to go

../images/Emo58.gifסיכום קצר של הפרק

טוב אז משהו מת אפילו 2 . אניה שהצילה את השני - אנדרו . וספייק שהציל את העולם כמעט בכיתי כשהוא אמר שהוא מרגיש שיש לו נשמה ועוד יותר בקטע שבאפי אמרה שהיא אוהבת אותו והוא אמר שלא. וחוץ מזה דון הצילה את זנדר. אפשר לחשוב שלאניה יש חולשה לארנבים כי היא הזכירה אותם לפני שהיא התחילה להילחם. ברגע ש"שיסעו אותה" נפרדתי בדמעות (כמעט) , ולכן כשהראת לי את הקטעים של אניה וספייק רציתי להגיד לך להתחיל להיפרד. עוד קטע יפה מה שזנדר אמר אחרי שנודע לו שאניה מתה:" these is my girl" - תמיד אוהבת לעשות את הדברים המטופשים. :) הלב הלך לי כשהיה הפיצוץ ואמרתי לעצמי לא שוב, היא לא תמות לנו שוב הלב שלי קפץ יחד איתה כשהיא קפצה מהגג למשאית. היה קטע נחמד/מבהיל כשהמנהל הזה עשה את עצמו מת והיא באה לסגור לו את העינים והוא אמר הפתעה . הקטע המותח ביותר הוא ששאלו את באפי מה עכשיו היא תעשה והיא רק חייכה, רציתי להרוג אותם אסור לגמור את הסדרה ככה. טוב כשם הפרק כן הוא chosen אלו היו בחירות קשות לכום והם עמדו בהם בגבורה.

Evil Spike

New member
|ספוילראנג'ל|5 אם זה מנחם משהו...

בוא נגיד שזה לא הסוף של ספייק...

הגרהS

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אני שמחה שאהבת את הסיכום הקטן שלי זה מה שאני מרגישה ואני שמחה שגרמתי לך להבין שזהו הסוף חחחחחחח עד כמה שקשה להאמין...

נצל"ש ../images/Emo58.gif 6X07

ראיתי קטעים מהמחזמר, ובשיר walk through the fire אם תשימו לב בסוף השיר כשהם אומרים let it burn תשימו לב שמאחוריהם פתאום עוברות כבאיות אש
LOL ויש לי שאלה:
705 מ ס פ י ק ש ו ר ו ת ב ש ב י ל כ ם ? איך קוראים לשיר שאניה שרה בפרק הזה? אני מתה להוריד אותו! תודה

spikeslave

New member
רק עכשיו שמת לב

זה נורא בולט! וממש ממש מצחיק! פשוט גאוני!

הגרהS

New member
וואי לא שמתי ../images/Emo23.gif רגע...

**הולכת לבדוק** כמובן שיש לי את הפרק במחשב!!! חחחחח

הגרהS

New member
L../images/Emo6.gifL חחחחחחחחחחחחחחח

|ספויל| עונה 7 באמת מישו יודע איך קוראים לשיר?? חחחחחחחחחחחחחחח אני גם מתה להורידד

למעלה