באפי 7x22 ../images/Emo58.gif דיכאוןן זה הסוף
כן אני יודעת שאני קצת מאחרת.. אבל ראיתי עונה שלמה בשבוע כי הייתי סקרנית לדעת מה ייקרה!!! אני לא מאמינה בא לי לבכות למותתת אני מרגישהה כזאת ריקנות.. אחרי 7 עונות מעולות אין!! ניגמר.. אני לא יודעת מה יהיה בין קנדי לווילו, האם זאנדר יימצא אהבה חדשה? מה עם דון? ובאפי? איזה עצובבב זה משאיר חלל כזה גדול בפנים אני לא יכולהההה הקטע שהכי הכאיב לי הוא המוות של אניה, ברוב טימטומי ניתקלתי בספוילר שאמרו שאניה מתה זה עוד יותר הרס אותי.. וכשראיתי את זה בכלל הייתי
דיכאוןןןן אני עדיין לא מעקלת שזה הסוף.. פרק מעולה!! וכרגיל גאוני.. אהבתי איך שהם הרסו את סנידייל בסוף.. זה סימן באמת שזהו!! זה הסוף.. הרבה מתו, הרבה נילחמו, וספייק מת!!! אז זה לא ידעתי.. והייתי סהלם מזה !! הוא הקריב את עצמו בשביל כולם.. that's a first אבל מה שלא יהיה.. אני שמחה שהסידרה הסתיימה ככה, כי זה היה מתחיל להתיישן להיות דביק וסתם מחזורי.. אני שמחה שג'וס גמר את זה ככה!! השאיר אותנו בפה פעור בציופיות, אבל בידיעה שזהו הסוף!! אז סליחה אם פתחתי שירשור לא נחוץ פשוט הייתי חייבת לכתוב את זה ולהוציא הכול, לא מצאתי גם שירשור של העונה ה7 אז סליחה.. העונה ה7 הייתה מעולה!! ואני ראיתי אותה בשבועע אאוץ' העיניים :\ להבא אני אקח את זה izi מעניין שמכושפות ייגמר.. איך הסידרה תיגמר בקליפ האנגר כזה?
כן אני יודעת שאני קצת מאחרת.. אבל ראיתי עונה שלמה בשבוע כי הייתי סקרנית לדעת מה ייקרה!!! אני לא מאמינה בא לי לבכות למותתת אני מרגישהה כזאת ריקנות.. אחרי 7 עונות מעולות אין!! ניגמר.. אני לא יודעת מה יהיה בין קנדי לווילו, האם זאנדר יימצא אהבה חדשה? מה עם דון? ובאפי? איזה עצובבב זה משאיר חלל כזה גדול בפנים אני לא יכולהההה הקטע שהכי הכאיב לי הוא המוות של אניה, ברוב טימטומי ניתקלתי בספוילר שאמרו שאניה מתה זה עוד יותר הרס אותי.. וכשראיתי את זה בכלל הייתי