שלום

../images/Emo121.gifשלום../images/Emo13.gif

מממ מממ יש לי שאלה, יש מערכון שאין לי מושג של מיהו ואיך קוראים לו. הוא בעצם הסיפור של כיפה אדומה (לא, לא המערכון של שייקה אופיר) אבל בילבלו את המילים... למישהו יש אותו או יודע איפה אפשר להשיג אותו? הוא רץ פעם באינטרנת ואינ מחפש אותו כבר שנים... ואגב... שיקה אופיר והגששים

shellyland

New member
פיקה דאומדה? ../images/Emo124.gif צפו"ש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני זוכרת רק קטעים

וגם לגבי הקטעים אני לא ממש בטוחה כי עם השנים בטח שיבשתי קצת את המקור. מוי דאח מארה מיאה לפיכד דאומה: "כלי לתייב בסתא וקתחי הל פתוחים פתוזים וגיבלך". בוט מארה פיכד דאומה וציאה לחדר. לואכת פיכד דאומה בערי והערי שכוח שכוח והערי דגול דגול. תיפום ! אב באז !!! "אנתי לוהכת פיכד דאומה ?" לאש הואז "נאי, נאי לוהכת תיב בסתא יך בסתא לוחה דאום דאום"... .... קוט קוט קוט פדק הבאז. "זי מה?" לאשה בסתא "הז נאי פיכד דאומה" מאר הבאז בלוק לש פיכד דאומה. "תפוח" מארה בסתא .... קוט קוט קוט פדקה פיכד דאומה "זי מה?" לאש הבאז בלוק לש בסתא "הז נאי פיכד דאומה" מארה פיכד דאומה "תפוח" מאר הבאז בלוק לש בסתא .... כנסנה פיכה דאומה ולאשה: "בסתא בסתא בסתא מלה שי כל ניעיים דגולות דגולות ?" "דכי אשוכל רלאות תואך בוט תויר" מאר הבאז בלוק לש בסתא. "בסתא בסתא, מלה שי כל זואניים דגולות דגולות?" לאשה פיכה דאומה. "דכי אשוכל למשוע תואכ בוט תויר" מאר הבאז בלוק לש בסתא "בסתא בסתא" לאשה פיכה דאומה "מלה שי כל נישיים דגולות דגולות?" "דכי שלואכ בלועל תואך!" עצק הבאז ולבע תא פיכה דאומה! ... מוב מוב מוב ריה הדייץ...

D o r o t h y

New member
../images/Emo12.gifהא ??

לפחות תגיד תודה, אני לא חושבת שתשיג יותר מזה, ונראה לי שהמאמץ של צפו"ש ראוי לפחות לתודה.

../images/Emo121.gifתודה אבל אחותי גם יכולה להגיד

לי את זה
אני מחפש את המערכון עצמו

למעלה