שלום לכולם.....

• פותח הנושא noa5
  • פורסם בתאריך

noa5

New member
../images/Emo121.gifשלום לכולם.....

קוראים לי נועה ואני בת 17. כבר שנתיים שאני עושה סיאנסים... לא באופן קבוע כמובן, אבל פעם הייתי עושה די הרבה. אני חייבת לציין שזו אחת החוויות הכי מדהימות שעברתי בחיים שלי! למרות שיש כאלה שלא מאמינים- אני מאמינה בזה בלב ש ל ם !!!! ברגע שאת מדברת עם הרוח והיא אומרת לך דברים על אנשים אחרים שבחיים לא יכולת לדעת אותם, ואז את הולכת לאנשים הלאה ומאמתת את זה- זה פשוט מצממר! חשוב לדעת!!!! סיאנס אין לעשות כשיש מראות בחדר, ואם יש חובה לכסותם! ברגע שנכנסת רוח, יש לשאול אותה שוב ושוב אם היא דוברת אמת. לפעמים נכנסות רוחות שאוהבות לשקר.... אם הכוס מתחילה להשתולל על גבי הלוח יש להוציא אותה מיד.. באימרה: את רשאית לצאת. תודה... הרוח הזאת היא רוח רעה! בחיים אל תעשו סיאנס אם אתם לא מאמינים בקיום רוחות!!!!!!!! זה לא יעבוד, ואין סיכוי שזה יצליח... והכי חשוב! אל תפחדו.... כי אין ממה- הן לא פוגעות בכן, אבל תמיד תדברו אליהן בנימוס. אוהבת אותכם...

I am a freak

New member
תודה על המידע....

למרות שאני לא מסכים עם חלק מהמידע שמסרת בהודעתך.
חג שמח
,

Gum Cigarettes

New member
תודה רבה על

חליקת הידע, אך חייבת אני לבקש ממך לא לעודד אנשים לעשות סיאנס בפורום זה. אם את מבינה בזה אז אתה יכולה להבין כמה שזה מסוכן. בהצלחה בהמשך.

I am a freak

New member
באיזו זכות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני דווקא מעודד מאוד אנשים לעשות סיאנס, זו חוויה מדהימה. רק פשוט אני תמיד מזכיר את הסכנות האפשרות והבעיות שעלולות להיווצר כתוצאה ממהלכים לא נכונים. חג שמח
,

A lost angel

New member
../images/Emo31.gif

אין לי ניסיון מעשי בסיאנסים, אבל זה רק נובע שאמא שלי, מדיום, סיפרה לי על ניסיונה העשיר(מעל ל100 זימונים, מתועדים במחברת), והעדפתי לא להסתכן, אחרי שהיא הקריאה לי מידע על תופעות שונות שקרו בביתה בנוכחות שדים, בתחילת דרכה. זימון בלי לוח זו חוויה מדהימה, זימון שבו אתה רואה(אסטרלית או לא אסטרלית), מרגיש ושומע(באזניי רוחך, אמנם) את הישות. בנוסף, סוג הזימון הזה מבוצע דרך מעגל מאגי מסודר, שבמקרה שמשהו לא הולך טוב, פשוט סוגרים את המעגל ובכך כופים(ולא מבקשים, כמו בסיאנס) על הישות לצאת(שים לב שאני לא מדברת על 'רוחות'(לפי דעתי זה מושג בדוי לגמרי, המונח הנכון הוא נשמות), אלא על ישויות, למרות שבזימון מעגלי(שדומה מאוד לזימון גואטי) האפשרות שיעלה שד כשזימנת נשמה קטן ביותר) רוב האנשים שמבצעים סיאנס עושים את זה בלי ידע מוקדם במאגיה ו\או זימון, וזה מנתונים סטטיסטיים שאפשר לראות גם בפורום. אפילו אם כל המהלכים יבוצעו בצורה נכונה, מי יודע מה יקרה כתוצאה מהסיאנס? סיאנס אינו פעולה מאגית, ולכן התוצאה אינה תלויה במזמן\ים. אני אישית נגד סיאנסים. אני מכירה הרבה אנשים(למעשה, אחת מהן, חברה טובה שלי, מכשפה חזקה מאוד וחברה במעגל שלי) שלא היו מסוגלים להתמודד עם ההוצאות, כמו דיבוק. האמירה של 'תעשו סיאנס, זו חוויה מדהימה', פשוט יכולה לפגוע בהרבה אנשים, וזה נאמר במילים הכי עדינות שאני מסוגלת למצא בשבילך. דנה נ.ב. מצורף קישור להודעה ישנה שלי מפורום 'מאגיה וכישוף', שמדברת על הסתבכות אישית שלי עם דיבוק.

I am a freak

New member
את צודקת...

"האמירה של 'תעשו סיאנס, זו חוויה מדהימה', פשוט יכולה לפגוע בהרבה אנשים..." נכון, כבר ציינתי שאני חושב כמוך- בגלל זה מיד לאחר אמירה זו מגיעות האזהרות הנלוות...

I am a freak

New member
תלוי מיהו האדם שקורא את האזהרה../images/Emo70.gif

יש אנשים שלא ייתייחסו ויש אנשים שהאזהרות ממש יורידו אותם מהעיניין.... תלוי מיהו האדם שקורא...(
)

למעלה