שווה קריאה!!!

../images/Emo121.gifשווה קריאה!!!

להרוויח כסף גדול!!! זה עובד ואמיתי!!! תנסו זה אמיתי ועובד. תקדישו 5 דקות לקריאת המאמר. יש לי חלום לעשות כסף... והגשמתי אותו בגדול. שלום! המסמך כתוב בלשון זכר בשל מקוריותו, אך מיועד לשני המינים. מצאתי את מה שאתם עומדים לקרוא במהלך אחד משיטוטי ברשת, ובדיוק כמוכם עכשיו, נתקלתי במאמר הזה במקרה. המאמר מספר איך אנחנו יכולים להרוויח כסף, הרבה כסף, בתוך שבועות קצרים ובהשקעה בסיסית של $6 או 30 שקלים+ 6 בולים. המחשבה הראשונה שלי הייתה שזו בטח הונאה, אמרתי לעצמי: "כן, בטח...", הייתי סקפטי אבל כמו רובנו הייתי גם סקרן והמשכתי לקרוא. היה כתוב שאם אשלח $1 או 5 שקלים לכל אחד מ-6 השמות והכתובות שהיו רשומים במאמר אוכל לעשות אלפי דולרים בזמן מאוד קצר. בנוסף צריך להוסיף את השם והכתובת שלך כמספר 6 בתחתית הרשימה ולשלוח לכ-300 קבוצות דיון ברשת – יש בערך 500 אלף וזה פותח אפשרות לשוק די גדול לא? (אין מלכודת!! זה פשוט עובד!!) בד"כ אני מתעלם ממכתבים כאלה, אבל בכל זאת החלטתי להשתתף, אמרתי לעצמי למה לא לנסות ושגם ככה הגרלות לוטו שאני שולח כל שבוע עולות לי יותר אז אמרתי לעצמי שזה יכול להיות בכל זאת נחמד, מעין הגרלה נוספת כזאת ושאולי באמת תצפה לי הפתעה בתיבת הדואר. אם מכתב זה ימשיך כפי שהוא אמור להמשיך, ונשאיר את חשדותינו בצד, אז בטוח שכל אחד מאיתנו יוכל להרוויח. כמה אבסורדי זה לחשוב שתמיד מרמים אותנו, כמה אנרגיה אפשר לבזבז רק על המחשבה הזאת? במקום לקחת את אותה אנרגיה ולהשקיע אותה בהזדמנות הנפלאה והפשוטה הזאת. השאלה הראשונה ששאלתי את עצמי לפני שהסכמתי לקחת חלק ולהיות מעורב בדבר הזה ששינה את חיי הייתה: "האם זה נכון?" וכן, התשובה היא כן!!! זה נכון וזה עובד!! האדם שהיה תחתיי ברשימה מספר: "תוך 7 ימים התחלתי לקבל מזומן בדואר. הייתי בשוק! הנחתי שזה ייגמר בקרוב ולא חשבתי על זה יותר מידי, אבל המזומן המשיך להגיע! בשבוע הראשון עשיתי $25, בסוף השבוע השני עשיתי סכום של $1000, בסוף השבוע השלישי היו לי יותר מ-10,000$ וזה רק הלך וגדל...עכשיו זה השבוע הרביעי ועשיתי סכום של יותר מ-$42,000 וזה עדיין ממשיך להגיע!!! אז תגידו לי אתם האם זה לא היה שווה 30 שקלים ו-6 בולים??? לתשומת לבכם! עקבו אחרי ההוראות הפשוטות ותראו איך הכסף מגיע אליכם! זה קל, זה חוקי וההשקעה שלכם היא רק $6 (30 שקלים) +6 בולים!!! אם כל ההוראות הבאות ייעשו בתשומת לב, אתם תניבו דיבידנד בלתי רגיל. התכנית הזו נשארת מצליחה בגלל הכנות וההשתתפות של האנשים שקוראים אותה. אנא מכם המשיכו את ההצלחה שלה ועזרו לכל אחד מאיתנו לעזור אחד לשני. להלן ארבעת הצעדים להצלחה: צעד 1: קחו 6 חתיכות נייר נפרדות (עדיף כהות כדי למנוע אפשרות גניבה דרך הדואר) וכתבו על כל אחת מהן את המשפט הבא: "בבקשה הוסף אותי לרשימת הדיוור שלך", כתבו את שמכם וכתובתכם המדוייקים. עכשיו קחו 6 שטרות של $1 דולר או 6 מטבעות של 6 שקלים ותכניסו אחד בתוך כל חתיכת נייר, כך שהכסף לא ייראה דרך המעטפה. שימו כל מטבע או שטר עטוף בפתק במעטפה נפרדת וסגרו אותן. עכשיו יש לכם 6 מעטפות סגורות, בכל אחת מהן ישנו פתק שעליו כתוב המשפט הנ"ל וכתובתכם ומטבע של 5 שקלים או שטר של $1. מה שאתם עושים הוא ליצור שירות. אתם מבקשים שירות לגיטימי שהוא להיכלל ברשימת הדייור של האדם אליו אתם מפנים את הבקשה וכמובן – אתם משלמים על זה. שלח את המעטפות ל-6 הכתובות הבאות: 1. מרסל שושן שד' התמרים 478 דירה 8 אילת מיקוד 88000 2. מזל מזרחי ת.ד 271 גבעתיים מיקוד 53102 3. רינה ביטון ת.ד 8020 אשדוד 77180 4. רבקה ציקוושוילי שכונת חב"ד 151/11 קריית מלאכי 5. אוראל חן שד' עוזיהו 3\31 אשדוד 77379 6. גלעד פריד אמונים 14 עפרה ד.נ. מזרח בנימין צעד 2: הוציאו את השם הראשון מהרשימה למעלה , הזיזו את השאר למעלה 6 נהיה 5, 5 נהיה4 וכדו' והוסיפו את שמכם כמספר 6 ברשימה. צעד 3: חפשו אחר קבוצות דיון שונות באינטרנט (צ'אט, פורומים, קהילות, לוחות ועוד. בכל העולם יש לפחות 500 אלף פורומים שונים...) צעד 4: שנו מה שאתם צריכים, אבל נסו לשמור על המאמר קרוב ככל האפשר למקור. שילחו את המאמר שלכם לפחות ל-300 קבוצות ברשת. כל מה שאתם צריכים זה 300 אך זכרו ככל שתשלחו יותר תקבלו יותר מזומן... כמו כן שילחו את המכתב המתוקן לכל חבריכם לאי מיילים שלהם כהצעה להצטרף למעגל השפע. הסבר לשליחת המאמר ברשת: לכו למסמך המאמר ששמרתם בזכרון המחשב והוסיפו את שמכם לפי צעד 2. זכרו, שמכם אמור להופיע כשם הממוקם במקום ה-6 ברשימה! שילחו את המאמר כהודעה חדשה ע"י סימון הטקסט של המכתב, העתקה והדבקה שלו כהודעה חדשה בלוח הקבוצות אותם מצאתם. סמנו את הכותרת של הנושא – זה הדבר שכולם ייראו כשהם נכנסים לקבוצה מסויימת. הקליקו על שלח הודעה וסיימתם עם הקבוצה הראשונה! זהו זה, ברכותיי! כל מה שאתם צריכים לעשות זה לעבור מקבוצה לקבוצה ולשלוח שוב. כשתתרגלו זה ייקח לכם בערך 30 שניות לקבוצה! זכרו! ככל שתשלחו את המסר ליותר קבוצות תקבלו יותר מזומן, עליכם לשלוח מינימום 300 הודעות!!! זהו זה! עכשיו אתם יכולים להתחיל לקבל מזומן מכל רחבי העולם (לא לשכוח לתרגם את המאמר לאנגלית, כששולחים את המאמר לפורום בחו"ל) בבקשה זכרו שהתכנית נשארת מצליחה בגלל האמון, הכנות והאינטגרציה של המשתתפים ועל-ידי הזהירות ותשומת הלב במילוי ההוראות. הערות: * אם אתם מנסים לרמות אנשים ע"י כך שאתם מוסיפים את שמכם ושולחים את ההודעות מבלי לשלוח את הכסף לשאר האנשים שברשימה – לא תקבלו כמעט כסף!!! משהו שדיברתי איתו ועשה זאת קיבל רק $150 ורק לאחר 7-8 שבועות!!! ואז הוא שלח $6 ובתוך 4 שבועות קיבל 20 אלף דולר!!! עכשיו נדון בשאלה למה להשתתף? נניח שמתוך 300 הודעות ששלחתי אני מקבל רק 7 תשובות (אחוז מאוד נמוך) אז אני עושה $7 עם השם שלי כמספר 6 ברשימה עכשיו כל אחד מ-7 אנשים ששלחו לי $1 ישלחו מינימום 300 הודעות, כל אחד עם שמי כמספר 5 ורק 7 אנשים יענו לכל אחד מן ה-7 המקוריים זה עוד $49 עבורי. עכשיו 49 האנשים הללו ישלחו מינימום 300 הודעות עם שמי כמספר 4 ורק 7 יענו , אני אקבל $343 נוספים. ועכשיו 343 הללו ישלחו מינימום 300 הודעות עם שמי כמספר 3 וכל אחד יקבל רק 7 תגובות – אני אעשה $2,041. או קיי, עכשיו זה החלק הכיפי – כל אחד מ-2,041 האנשים הללו שולח מינימום 300 הודעות עם שמי כמספר 2 וכל אחד מהם מקבל רק 7 תגובות הרי זה הכניז לי $16,807. עכשיו 16,807 האנשים הללו יישלחו את שמי כמספר 1 ואם עדיין רק 7 אנשים מתוך כל הקבוצות יענו הרי שבחישוב מהיר, אקבל – 117,649$עם השקעה מקורית של 6 דולר בלבד!!! זכרו! כנות היא שיטה טובה ביותר – אתם לא צריכים לרמות את הרעיון הבסיסי על מנת להרוויח הרבה כסף! בהצלחה לכולם ובבקשה תהיו הוגנים ותקבלו את הרווח הנקי מכך שהוא: טונות של כסף!!! האם אתם מוכנים לקחת "סיכון" של 30 שקלים + 6 בולים? אני לא!!! אני מקווה שתהיו מספיק חכמים ותצטרפו אליי, על מנת שנוכל כולנו לעזור לכולנו! * יכול מאוד להיות שכבר נתקלתם בהודעה כזאת בעוד פורומים כי העסק, מה לעשות, פשוט עובד ועובד טוב! אל תסרבו להזדמנות האדירה שנכרתה בפניכם שיכולה לאפשר לכם לעשות כל כך הרבה כסף ולטייל בכל העולם... רעיון כזה גאוני שחבל לכם על הזמן....

למעלה