שה"ז

אולי ראית מישהי דומה...או ש...

היית מסטול וראית מישהי ממש לא דומה ולא ראית אותה... או שאתה פשוט טמבל וראית מישהי ממש לא דומה ולא ראית אותה... או שאתה דובר אמת

מי יש לך זה רק טלי שרון כנסי<<<<

מי יש לך זה טלי שרון אני לא דפוק דברתי איתה ואמרתי לה שאוהבים אותה פה והיא המראה שהיה יודעת וזה ונשיקה !!

דבר אחד יש לי לאגיד על הפורום הזה!

איכס!! איכס !! אחד גדול בחיים איפה שלא היתי בטיפו בישראבלוג בנענע בבלוגיה בקמנות במלא פורומים בחיים לא התיחסו עלי ככה אז מה אם יש לי שגיות מה קרה אז צריך לרדת ? אז מה אם אני לא יודע מה זה שה'זה איך שלא רושמים את זה אז מה? אז מה אם אני לא יודע מה שרשור,לשרשר אז מה אתם מושלמים ואני לא זה פשוט מגיעל בטירוף בחיים לא התיחסו עלי ככה איך אתם מסכימם לעצמכם אני מגזים אבל איך אתם הולכים לישון בלילה שאתם יודעים שמשהו אחר לא ישון טוב הלילה בגלל שפגעתם בו אז דבר אחד וסומי להתראות ממש מגיעל פה! נעלבתי בטירוף! בטח תרשמו עכשו מה שתירצו אבל המצפון שלכם עכשו לא היה נקיה!!

elii1988

New member
משום מה אני מסכים איתך..../images/Emo12.gif../images/Emo163.gif

לא יודע...אבל אתה מאוד מזכיר לי את עצמי שהיתי חדש פה
רק שהבעיה שלי זה שלא ידעתי לשרשר נכון
אצלך זה שגיאות כתיב.. אני מקבל אותך כמו שאתה! ברוך הבא
ומי שפוגע בך שים עליו ____
אני בטוח שעם הזמן אתה תדע על מה לפתוח הודעות וזה לא נורא השגיאות אני מכיר אדם בן 23 שכותב נטעתי במקום טענתי
זה הרג אותי ראיתי את זה היום...אז אל תיקח ללב..רק איפה שאפשר לשרשר תשרשר, לא לפתוח סתם הודעה. וזהו...אהה וד'א כדאי שתתאמן בכתיבה עד הצו ראשון
אסור שיהיו שם שגיאות כתיב
בהצלחה

למעלה