שה"ז

../images/Emo79.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחXDD

וזה כי למדת יותר מידי! ליאור,הזהרתי אותך
(*בעצםעלמהאנימדברת?גםאנילאהבנתי
*)

אם אתה לא אוהב להיות פה לך../images/Emo70.gif../images/Emo19.gif

שונאת שמתלוננים אבל עדיין נשארים במקום שלא אוהבים לא רוצה ת'מקום הזה? אז תחפפף אף אחד לא מחזיק אותך

kuku woman

New member
כנסס

דוגרי אפחד מהאנשים פה לא ממש יקרים לך ואני אישית נעלבת רק מהילדים שבאמת ממש חשובים לי ! פשוט שים פס ואל תקח ללב ! קח הכל בקלותתת

rivka155

New member
תראה כפיר

קודם כל אני אישית לא מכירה אותך.. כאילו לא ראיתי שאתה כותב פה אז ככה קודם כל אתה לא צריך להעלב דבר שני לשרשר זה שאתה רוצה להגיד משהו שלא קשור לנושא של אותה הודעה אז אתה רושם בנושא נצל"ש מלשון ניצול כלומר נצל"ש = ניצול שירשור ואז רושםא ת מה שיש לך להגיד במקום לפתוח הודעה חדשה שתגרום למנהלות לעבוד קשה.. מקווה שהבנת ואם לא אז ככה נגיד ויש הודעה "כתבה על השחקנים" ולך יש משהו להגיד בלי שום קשר לנושא של ההודעה אז אתה נכנס לאותה הודעה עושה הוספת תגובה רושם בנושא נצל"ש שהסבריתי מקודם מה זה ואז בתוכן התגובה שלך אתה רושם את מה שרציתה להגיד למרות שזה לא קשור להודעה ודבר שלישי שה"ז זה שרשור הודעות הזויות מקווה שהבנת אהה ועוד דבר בן כמה אתה? ואוו איזה מגילה

אוקייי לכפיר חיון כנס....

דבר ראשון אני אישית אף פעם לא צחקתי או לעגתי על שגיאות הכתיב(ואף פעם לא ראיתי הודעה שכתבתה עם שגיאות) דבר שני מי שעשה את זה זה לא יפה לצחוק על שגיאות כתיב וזה לא נראה לי יקרה שנית!!!! ודבר שלישי: גם לי לפעמיים יש שגיאות כתיב אז מה? דבר רביעי : אולי כדי שתלמד לכתוב נכון מה שבטוח שזה יעזור חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
דבר חמישי : שגיאות רושמים עם א נראה לי ולגבי השרשור אז מה גם אני לא ידעתי עד לפני כמה זמן מה זה שרשור....

danit1234

New member
ממ מאיה יש פה עוד ילדים שיש

להם טיפלה שגיאות כתיב ובטח שזו לא סיבה לצחוק לכל אחד יש תפאק שלו עובדה שעליהם לא צוחקים אלא רק מתקנים נכון?! אם כך לא אמורה להיות סיבה לכך שדווקא עליו בחרו לרדת ?

danit1234

New member
ממ מאיה יש פה עוד ילדים שיש

להם טיפלה שגיאות כתיב ובטח שזו לא סיבה לצחוק לכל אחד יש תפאק שלו עובדה שעליהם לא צוחקים אלא רק מתקנים נכון?! אם כך לא אמורה להיות סיבה לכך שדווקא עליו בחרו לרדת ?

california10

New member
../images/Emo12.gif דרך צלחה בהמשך דרכך../images/Emo70.gif

וסליחה אם נפגעת\נעלבת ממני

למעלה