רעה בבית

melodynoa

New member
../images/Emo121.gif רעה בבית../images/Emo101.gif

כבר איזה חודשיים שהכל הולך לי ולבן-זוגי על הצד הגרוע ביותר, בכל תחומי החיים, דברים בבית מתקלקלים "על ימין ועל שמאל", הוצאות פתאומיות ענקיות (רכב, רופא שיניים, מודם), צירופי מקרים לרעתנו, מריבות שלא היו מעולם, פגיעה של ברק בבית...שהרס את המודם, אני לא מרגישה בנוח בבית, חוסר שקט, אני מרגישה משהו. אז החלטנו לעשות בדיקה ל"משהו רע בבית": קודם כל לקחנו צלחת עם שלושה נרות והעברנו על כל הפינו של הבית. מאזורים מסויימים יצא עשן שחור ובאחרים לא (אולי הבית מלוכלך?? זה קשור?). אחר כך פתחנו בקלפים טארוט (הוא יודע טוב מאוד). שאלנו "מה יש בבית"? והתשובה הייתה שיש משהו רע בבית, אבל גם תהיה בקרוב התחלה טובה ויהיה טוב. אח"כ שאלנו את המטוטלת. שאלנו אותה אם יש רוח רעה בבית והיא אמרה שכן. שאלנו אם זה אבא שלו ז"ל שבסוף החודש יש לו אזכרה, והתשובה היתה שלא. וגם לפי האסטרולוגיה (הוא מקצוען בזה) המצב שלנו ממש לא טוב. אנחנו רוצים לבדוק את המזוזה. אבל העניין הוא שאין לנו שום קשר לדת ואנחנו לא יודעים למי לפנות וכמה זה אמור לעלות. הוא מעדיף פשוט לקנות וזהו, אבל זה די יקר וחוץ מזה אני רוצה לדעת אם באמת משהו לא בסדר שם. מה עושים בקשר למזוזה? מלודי.

Justin Angel

New member
אה הא...

טארוט? סיאנס? מטולטלת? אסטרולוגיה? רוחות רעות? נראה לי שאתם צריכים פסיכולוג טוב מאשר מגרש רוחות. תסלחו לי אבל אתם בבקשה מוכנים להסביר לי למה באופן מיידי ברגע שיש לכם משהו רע בחיים החלתם שזה גורם חיצוני? למה זה אף פעם לא אשמתכם? אני אצטט לכם אחד מאבות הAOR: "אני הוא השולט בחיי , אני הקפטן של נשמתי" ,אבל כמובן שאצלכם זה חייב להיות רוח רעה. זה לא יכול להיות חס ושתילה משהו שאתם עשיתם או סתם מזל רע ,לאאאא... זה חייב להיות משהו דרמטי ומרושע שמאיים לבלוע את כל ביתכם לתוך השחור של אל-דיאבלו. ועוד שאלה קטנה, את אמרת שאין לכ םשום קשר לדת אז תסבירי לי בבקשה איך מזוזה תעזור לכם במשהו?! זה טיפשי שאם אתם לא מאמינים במזוזה או בכלל יודעים מה היא מסמלת שהיא תעזור לכם. רואים אנשים? אלה הם האנשים התמימים במלכודת המיסטיקה והיהדות! חבורה של פאגאנטים שלא עוצרים אי-פעם להביט על עצמם או לחשוב בהיגיון.

עידו10

New member
לפי דעתי

הדבר הרע היחיד בבית שלכם הוא עבודת האלילים המגוחכת הזאת. לדעתי גם אם תדברו עם 200 "רוחות" שום דבר לא ישתנה. העצה היחידה שיש לי לתת לכם היא- תפסיקו לחשוב שטויות, ותסמכו קצת על עצמכם ולא כל פעם שאתם נופלים או מאבדים משהו להאשים את השדים והמפלצות. ורק שתדעו, אני לא מכיר הרבה אנשים שלא היו צריכים לקנות מודם ורכב, ואף אחד מהם לא נרדף על ידי שדים.

למעלה