פעם היה כאן אחרת

m666s

New member
../images/Emo121.gifפעם היה כאן אחרת

אני נזכרת עכשיו בימים שכתבתי כאן הרבה עד שהרגשתי כאן חופשיה להביע ולקבל יחס אוהד היו תקופות שהאנשים היחידים שדיברתי איתם היו אנשים בפורום הזה, צחקתי כאן ובכיתי כאן והרגשתי שייכת! אבל בזמן האחרון כשמדי פעם אני מסתכלת כאן אני מרגישה אחרת, אני זוכרת דיבור שהיה לי עם מכר שכתב גם בפורום: הוא התעקש שיוצא בשאלה נישאר "יוצא בשאלה" כבר אז לא הסכמתי איתו! ועכשיו כשאני צופה כאן אני לא מרגישה שייכת כמו אז אני מרגישה כל כך רחוקה... ואני תוהה, מה השתנה? אני או הפורום?

Le Fay

New member
צ'מעי, אם החיים טובים אלייך

דיינו. במקום לדסקס יישויות וירטואליות, ספרי מה קורה, אה? נ.ב. לאן חטפת את מבולבלת?

m666s

New member
../images/Emo13.gifחיים טובים בהחלט!

מבולבלת כבר לא מבולבלת! ואני חיה מצויין! אני מתנדבת שרות לאומי בקופ"ח כללית במחוז, בתפקיד אחראית ספקים, וממש נחמד לי! טוב לי להיות במסגרת כיף לי לעבוד ויש למה לקום בבוקר, אני גם משלימה בגרות בספרות ואין לי הרבה זמן לבילויים, אבל אני מאושרת! וזה הכי חשוב.

אומרים שהיה פה שמח לפני שנולדתי...

מטבע הדברים, כולנו משתנים. לטובה ולרעה. מטבע הדברים, כולנו מתבגרים, מתפתחים, מפתחים מערכות יחסים במקומות שונים. מטבע הדברים גם מקום כמו הפורום - משתנה. וגם את.

המצב רוח

זה קורה, עזבי. ספרי משהו מעניין, שקרה. ולגבי זיכרון המכר, אני רוצה להגיד לך משהו. הגדרות הם עניין פרדוקסלי. ההגדרה של הגדרה זה שזה כל הזמן משתנה, היא משתנה בהדגרה. ההגדרה. >ספל חמאה ממה צב רוח<

למעלה