פינת השבוע

SecondFace

New member
חחח כ"כ אתה..

הממ תודה על ההמלצה..אומנם הסיבות שאני אלך לסרט שונות מהסיבות שלך
סבבה,לפי הפרומו ומה שאמרת נשמע משו מצחיקק! מתישו,השבוע..

J92

New member
../images/Emo54.gifלמדתי לשרשר.

שיר השבוע של פרל ג'אם:לא זוכרת כבר שיר השבוע לא של פרל ג'אם:כל מיני אינטרפול אלבום השבוע של פרל ג'אם:ויטלוג'י..ציירתי משם הרבה הרבה דברם יפימים. אלבום השבוע לא של פרל ג'אם: אינרפוטליטיק!11 סרט השבוע:שורש תמונת השבוע:תחילתו של אחד הימים הנוראים

J92

New member
../images/Emo54.gifיש :]

אני אמחוץ אותך בחמישי.

brass monkey

New member
קרני לחץ עלי לומר שלום...

שיר השבוע של פרל ג'אם: Dirty Frank שולט!! שיר השבוע לא של פרל ג'אם: Iron Maiden - Fear of the dark (וואו הורדתי גירסת בלאק מטאל שלו בטעות...חחח) אלבום השבוע של פרל ג'אם: אמממ.... ten כאילו שיש ברירה אחרת
אלבום השבוע לא של פרל ג'אם: Tool - 10000 days & Slipknot - הראשון סרט השבוע: סרט? קולנוע לא ראיתי... אז אמ... ראיתי הרבה הופעות... אין סרט... תמונת השבוע: יש הרבה....הנה:

«Jimmy Page»

New member
!@$

שיר השבוע של פרל ג'אם: Better Man שיר השבוע לא של פרל ג'אם: Dream Theater- Erotomania [או Megadeth- Holy Wars. לא הצלחתי לבחור ><] אלבום השבוע של פרל ג'אם: Yield. פשוט יצא לי לשמוע אותו הכי הרבה. אלבום השבוע לא של פרל ג'אם: Led Zeppelin- The Song Remains the Same. תמיד. סרט השבוע: אני מניח שKill Bill Vol.1. ראיתי בדיוק רבע שעה ממנו, ונזכרתי עד כמה הוא טוב. :X תמונת השבוע: כי אני במצב רוח היפי-משהו. >>

«Jimmy Page»

New member
כנ"ל, עכשיו P:

אתמול סיימתי עם הסולואים. [עוד מעט משאיל מחברים באס ואורגן, לומד איך לעזאזל משתמשים בהם, ומקליט ><]

bazmaster

New member
קצת באיחור אבל...

שיר השבוע של פרל ג'אם:rearview mirror שיר השבוע לא של פרל ג'אם: in the flash?-pink floyd אלבום השבוע של פרל ג'אם: כולם... אלבום השבוע לא של פרל ג'אם:החומה סרט השבוע: שיער תמונת השבוע:

I am Cornholio

New member
zo tmuna mehahofaa shel waters?!

ani rotza shuuuuuuv!!!
haya kol kach madhim!!!!! kimaat nafalti meharaglaim!!!!!!!!!!!!!!

למעלה