פינת השבוע

הוד11

New member
אכן ספר מעולה

מהטובים שקראתי אי פעם. עוד ספר מעולה שקראתי השבוע 1984 של ג'ורג' אורוול

cold metal ass

New member
אררר שנאתי את הספר הזה . .

הוא היה לי כ"כ משעמםםם ..בעע אני אטומה , אם אין עלילה זה לא עובר אצלי . הרלן קובן ודן בראון 4 EVERRR ..

הוד11

New member
איזה האלכימאי או 1984

ואכן הרלן קובן הוא מהמשובחים הנעלמים ריספקט!!!

cold metal ass

New member
האלכימאי .

עכשיו אני בתהליכים לקניית הספר החדש שלו , אוי אין לי שקל על התחת להוציא 55 שקל על ספר שכבר חודשיים אני רוצה לקנות .

o0O0o

New member
-<

שיר השבוע של פרל ג'אם:got id או רק ID, לא זוכר. שיר השבוע לא של פרל ג'אם:the offspring- self esteem שיר נוסטלגי וטוב:) אלבום השבוע של פרל ג'אם:האפשרויות מתחילות להצטמצם:( נגיד שlost dogs כרגע... אלבום השבוע לא של פרל ג'אם:symphony x-the divine wings of tragedy , הייתי אומר גם RHCP -the uplift mofo party plane סרט השבוע:אין ספק שme myself and irene מצחיק אותי כל פעם מחדש. תמונת השבוע: אין..

one pearl

New member
שלי

שיר של פרל גאם: black שיר לא של פרל גאם: Curses של Bullet For My Valentine אלבום השבוע של פרל גאם: ten אלבום לא של פרל גאם: Bullet For My Valentine של Bullet For My Valentine סרט השבוע: click תמונת השבוע:אין לכולם כדי לינצור היטב את השבוע הזה בזכורנם, הוא יכול להיות האחרון...

SecondFace

New member
הסבר..

לכולם כדי לינצור היטב את השבוע הזה בזכורנם, הוא יכול להיות האחרון...

one pearl

New member
מממ...

אנימתכננת פעולת טרור חשאית/יש לי מידע על מטאור שהולך לכיוון כדור הארץ או פשוט יש הרבה הודעות ומסרי אהבה מהמדינות השכנות לנו, ומכאלו שפחות קרובות. ככה סתם אפשר תמיד לחטוף איזה טיל ישיר לבית...אני מקווה לשבוע פחות מעניין...

שלי

שיר השבוע של פרל ג'אם: alive שיר השבוע לא של פרל ג'אם: Savatage - Watching you Fall אלבום השבוע של פרל ג'אם: Ten אלבום השבוע לא של פרל ג'אם: Queensryche - Operation: Mindcrime סרט השבוע: אוסטין פאוורז 2 תמונת השבוע: ממפגש פאוור, אני שליט היקום הבלתי מעורער.

nothingman1

New member
רומנים לשלטון

שיר השבוע של פרל ג'אם: sad שיר השבוע לא של פרל ג'אם: deep purple- highway star אלבום השבוע של פרל ג'אם:yield אלבום השבוע לא של פרל ג'אם: orphaned land- mabool סרט השבוע: the break-up

nothingman1

New member
מצחיק!

וגם רואים את התחת של ג'ניפר אניסטון (בתקווה שזו לא כפילה, למרות שגם במקרה הזה התוצאה לא רעה בכלל...
) ככה שבכלל שווה

למעלה