פינת השבוע

nothingman1

New member
../images/Emo121.gifפינת השבוע../images/Emo121.gif

שיר השבוע של פרל ג'אם: שיר השבוע לא של פרל ג'אם: אלבום השבוע של פרל ג'אם: אלבום השבוע לא של פרל ג'אם: סרט השבוע: תמונת השבוע:

SecondFace

New member
אני1!

שיר השבוע של פרל ג'אם:ONES שיר השבוע לא של פרל ג'אם:EVERLONG-FOO FIGTHERS אלבום השבוע של פרל ג'אם:רר..להגיד שוב?? יש לי רק אחד[TEN] אבל מישו חייב לי עונש אז העונש שלו זה לצרוב לי מלאי חדש של דיסקים ביניהם של פרל!
אלבום השבוע לא של פרל ג'אם:
THE COLOUR AND THE SHAPE-FOO FIGTHERS סרט השבוע:זה שאני חיה בו.. תמונת השבוע: ..ממ תותים לשלטון!!אבל שניצלים יותר שווים!!

בלהבלהבלה

שיר השבוע של פרל ג'אם:Animal שיר השבוע לא של פרל ג'אם:You Can't Bring Me Down שלSuicidal Tendencies ו-Living Bad Dreamsשל Judas Priest אלבום השבוע של פרל ג'אם:אין אלבום השבוע לא של פרל ג'אם:Lights...Camera...Revolution! של Suicidal Tendencies סרט השבוע:החצי הראשון של רשימת שינדלר, עדיין מוריד לי תחצי השני...:) תמונת השבוע: ציור של ליין סטיילי

Jagged chaos

New member
../images/Emo190.gif

שיר השבוע של פרל ג'אם: Indiffernce שיר השבוע לא של פרל ג'אם: Paul Gilbert - two become one. גיטריסט מוכשר עשה גרסת רוק לשיר של הספייס גרלז ושילב בו ת'סולו של stairway to heaven ות'ריף מאיזה שיר של Black Sabbath... יצא לו ענק. אלבום השבוע של פרל ג'אם: אין אלבום השבוע לא של פרל ג'אם: Supposed former infatuation junkie. הדבר הכי טוב של אלאניס מוריסט. מאז, היא הפכה להיות מעאפנה מעאפנה... סרט השבוע: באטמן 2. המשחק של דני דה ויטו כתור פינגווין ענק.... תמונת השבוע:

psychoit

New member
האלבום השני של אלאניס הוא בהחלט

הכי טוב שלה. אלבום מדהים. אני רוצה לקנות אותו.

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאמ

שיר השבוע של פרל ג'אם:
אין
שיר השבוע לא של פרל ג'אם:
Pink Floyd - The Nile Song אלבום השבוע של פרל ג'אם:
אין
אלבום השבוע לא של פרל ג'אם:
Pink Floyd - More Soundtrack סרט השבוע:
סיינס בפעם ה100, איזה סרט מצויין.. תמונת השבוע:
אמ... אין

cold metal ass

New member
תמיד סרטים על חיזרים נראים לי

הזויים , כי רוב הבמאים שעושים סרטים בנושא הזה , מתעקשים על דמות אחת שנראית כמו חייזר ותמיד היא מנסה להרוג את בני האדם .. למה ?!? מי אמר שככה זה צריך להיות ? מאז אי טי לא ראיתי סרטאחד שאמרו בו שהחייזירים דווקא יכולים להיות יצורים נחמדים .

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאמ...

זאתה צודק, אבל בכל זאת, סרט טוב, אחד האהובים אליי... בעובדה שמראים את החייזר בסרט הזה רק פעמיים (לא כולל רגל, ויד שגם מראים) עושה את הסרט כל כך מפחיד. ו.. אין זה פשוט סרט טוב, לא הזוי. ואשכרה, שאני חושבת על זה, חייזרים תמיד רעים בסרטים, ושאני לא אתחיל אפילו עם זה שמי אמר שלחייזרים יש בכלל רגליים וידיים ועניים וראש וכל השאר

צודקת

זה מה שמפחיד בסרט הזה שהוא מותח... כל הזמן מחכים למשהו שיגיע וחייזר הזה אשכרה מפחיד למרות שהוא לא בגובה של בניין ויש לו קרני לייזר(ראה מלחמת העולמות)והחייזרים הם תמיד רעים בגלל שאנחנו לא מכירים ומודעים להם והלא מודע הוא מפחיד ורע. והחייזרים היחידים שאנחנו מכירים נראה לי בגודל של חיידקים.

cold metal ass

New member
איזה חייזר ?

מהסרט עם מייקל גו'רדן .? אחי הם היו רעים ! אההה התכוונת לההוא עם האנטנה (?), ת'אמת לא יודעת מה איתו לא נראה לי באמת שמעתי אותו מדבר פעם ..

bazmaster

New member
לא נו...

ההוא הירוק עם המטאטא על הראש! יש פרק איתו גם בחלל שיש גם איזה ציפור חייזרים צהובה כזאת והם לוקחים כאילו כדורים והציפור משתכפלת...זה פרק שיש גם את דאפי דק נדמה לי... חח זה נשמע מזה הזוי...

cold metal ass

New member
וואלה מטאטא

חשבתי אנטנה
הוא דווקא יצור סימפטי , הוא חמוד כזה. חופשיי הזויי ..

למעלה