סכמ"ש

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif סכמ"ש ../images/Emo6.gif

מ1-10 איך היה השבוע שלך ?
דבר טוב שקרה?
דבר רע שקרה ?
שיר השבוע :
ציטוט:
פדיחת השבוע :
תמונה :
את/ה בא/ה למה קשור ביום ראשון ? שבוע טוב לכולם

MelMcFly

New member
../images/Emo203.gifעונה ../images/Emo9.gif

מ1-10 איך היה השבוע שלך ? 7 דבר טוב שקרה? לא היה שיעורים
דבר רע שקרה ? מלא מבחנים שיר השבוע : too close for comfort - mcfly home is where the geart is - mcfly You're the Voice - David Archuleta ציטוט:
פדיחת השבוע :
תמונה :
את/ה בא/ה למה קשור ביום ראשון ? לא ניראה לי
שבת שלום

locacola

New member
עונה

מ1-10 איך היה השבוע שלך ? דבר טוב שקרה? הביאו לי בלונים לבית ספר ביום ראשון ליומולדת שהיתה ביום שבת... דבר רע שקרה ? היה לי חרא מצב רוח ואני צריכה לבחור מגמות
שיר השבוע :
ציטוט:
פדיחת השבוע : התרסקתי על כביש ראשי בבית ספר אבל לא היו הרבה אנשים סביבי איזה מזל... תמונה :
את/ה בא/ה למה קשור ביום ראשון ? לא זה רחוק לי מדי ואין לי איך להגיע.

אל תדאגי בקשר למגמות...

עברתי את זה שנה שעברה ואני יכולה להגיד לך רק דבר אחד... תבחרי מה שאת אוהבת! כי את הולכת ללמוד את המקצוע הזה הרבה שעות בשבוע וממש תסבלי שם אם לא תבחרי משהו שאת אוהבת.

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif גם אני צריכה לבחור השנה מגמות

ואת האמת אין לי מושג במה אני הולכת לבחור מה גם שהיה לנו ערב הצגת המגמות וזה עוד יותר שינה לי את ההחלטה כי מגמה אחת לא ראיתי ונורא רציתי לראות אבל בגלל שהינו בכל מגמה איזה שעתיים לא הספקתי לראות אותה :/ או איזה עצוב זה משה עף עכשיו :(:(

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif יאא מגניב

אצלנו אין צילום :/ כזה היום היה לנו לעביר ביקורת על מגמות שלנו ואיזה מגמה אנחנו רוצים שתיהיה וכולם כמט רשמו צילום אחת המגמות השוות !

../images/Emo9.gif

מ1-10 איך היה השבוע שלך ? 7 וחצי דבר טוב שקרה? 90 בספרות =] דבר רע שקרה ? - שיר השבוע : פרפרים ציטוט: "no brain no pain" פדיחת השבוע : תמונה :
את/ה בא/ה למה קשור ביום ראשון ? לא

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif עונה לעצמי ../images/Emo6.gif

מ1-10 איך היה השבוע שלך ? 9 וחצי ? דבר טוב שקרה? נממ לא זוכרת דבר רע שקרה ? רבתי עם חברה שלי ותר נכון היא רבה איתי כי לא באתי איתה לקפיטריה אבל מה לעשות שלומדים בקומה 4 אין לאנשים כוח לרדת עד למטה בשביל לקנות בקפיטריה ולעלות הכל בחזרה ..:/ שיר השבוע : tokio hotel- ich bin nich' ich Jordin Sparks-Tattoo ציטוט: ~וואי הרבה טוב ביום שני בשיעור לשון יש לנו מורה חולת נפש ויש לי ילד בכיתה עם בעיה עיניים ויש לו מכשירים ללוח ויש מכשיר שזה כזה מצלמה כזאת שהוא רואה בה את הלוח יותר טוב ~ המורה : "אלון תגיד אתה יכול לצלם אותי ולשלוח לי את זה אחר כך ? " ~באותו שיעור ילד מהיכתה שלי עשה בלאגן ~ המורה : "אני לא מאמינה שהיצור הזה עולה לכיתה י' " XDD ~ביום שלישי אחרי המבחן באנגלית חיכיתי לחברה שלי שתסיים ואז הסתובבנו בכל בצפר כדי לאחר לשיעור מתמטיקה ואז נכנסו לשיעור אחרי איזה 5 דקות ~ המורה : איפה הייתן ? " טימי : " במבן " אני : "כן " המורה : " טוב שבו אני רוצה לבדוק שיעורים " טימי :" שיט הינו צריות לעשות עוד סיבוב " XDD ~ ביום ראשון השעתים הראשונות שלנו זה מגמות והמורה לא הגיעה ושאלנו את האחראית מערכת אם היא באה או לא ~ אני : " נעמ דפנה באה היום ? " נעמה : " איזה דפנה ? ברוך ? " אני : " לא המורה לאומנות" נעמה : " לא " ~אחרי כמה שניות ~ נעמה : "רגע בנות אתן רוצות אולי לעזור לי ? " [כאילו היא רצתה שניהיה קשריות ונלך להודיעה לכל המורים את השינויים] עדי ואני :" לא " ~אני יותם ועדי הלכנו למזכירות כי המורה של יותם איחרה והלכנו לבדו אם היא באה ואז שמענו את נעמה צועקת ~ נעמה : " עדיייייייי !" עדי : " אוי לא " ~מסתובבים בסלומאשן ~ נעמה : " עדי תרד לפה ! " עדי :" איזה מזל !" ~בשיור מתמטיקה ~ טימי : "כרמל ? " אני : "מה ? " טימי : "סתמי " ~בשיעור מתמטיקה שיחקנו ארץ עיר כי היה משעמם ויצא האות ט' ~ אני : " חסר לי עיר ומאכל " ניצן : " כרמל טוקיו הוטל זה לא אישיות " אני : "אבל לא רשמתי אותם באישיות " ~אחרי כמה שניות ~ אני : " אוי ניצן תודה על העיר ! " ניצן :" כן אני יודעת שאני סתומה " XD ~בשיעור מורשת היום אני ועדיב משחקת ארץ עיר כי המורה חופרת והמורה כמעט ורואה אותנו והיא מתחילה להכתיב משהו~ עדיב : "טוב שהיא לא מעתיקה הכל מהספר " ~אחרי כמה שניות המורה סימה והתחיה לדבר ~ המורה : " אני חושבת ..." עדיב : " וואי באמת ?!?! טוב לדעת עוד משהו ! " XD ~בשיעור לשון היום באה תלמידה במבצפר אחר כי היה יום פתח בבצפר שלנו והילדה הייתה איתנו בשיעור ובסוף השיעור מורה החולת נפש החליטה לעשות לה חקירה ~ המורה : " אז איך הייתי ? " ~כולם צוחקים ~ המורה : "קצת נימוס ישראלי ! " ~כולם על הריצפה ~ המורה: "טוב אז איך היה השיעור ? " הילדה : "טוב " המורה : "רק טוב ? אז כנראה שאני צריכה להתחיל לחפש לי כבר מקום במשען אם מצבי רק טוב " ~כולם צוחקים ~ המורה : " קצת נימוס ישראלי!!!! " XDDDD ~המור ללשון מספרת לנו כל הזמן סיפורים שלה ושל הילדה שלה אז היארצתה לספר לנו היום משהו שהיא נזכרה בו בגלל הילדה שבאה ~ המורה : " אז לספר לכם משהו ? " ג'ניה : " לא " המורה : " טוב אז לא " ~כולם צועקים על ג'ניה~ המורה : " לא לא אני לא רוצה לספר " עדיב : "עכשיו הסיפור שלה יתחיל ככה אנייי והבת שלי עמיתוש הלכנו ... " ~המורה מתחילה לספר לנו ~ המורה : " אניי והבת שלי עמיתוש הלכנו ... " ~אני ועדיב צוחקות ~ ~המוה ממשיכה לחפור על הסיפור שהיא לקחה ת הבת שלה לקיטנה ומאחורי הפתק היה רשום שאם לוקחים א הפתק הזה כל החודש אפשר ללכת להצגות באותו מקום בחינם ~ המורה : " ולקחתי אותה כל החודש והיא ניצלה את זה עד תום " ~ילד אחד הסתכל עליה מוזר ~ המורה : " מה לא הבנת ?!? " XDD ~בתחילת שיעור לשון ~ המורה: " נוו מי מפריע לי ? " ~היא מסתכלת על כל הכיתה ורואה את ג'ניה ~ המורה : " נוו איך בכלל שאלתי ברור שזה יהיה ג'ניה " XDDD ~ביום חמישי לפני שיעור ביולוגיה ~ ידיד שלי : " ציפורה [ככה הוא קורא לי כי הוא אומר שאני אוכלתנורא לעט ] מהיום אני קורא לך ששון או שושנה " אני : "אז אני קוראת לך נחמה " ידיד שלי : " סבבה " אני : " ולאביב נקרא חאביב " XDD ~המשכנו ללכת לכיוון המעבדות וראינו את טל [מוסרי רציני קוראים לה ככה ] ושי ועד כמה בנות ~ אני : " עדיב אני מהיום קוראת לך חביבה " עדיב : "סבבה ששון " אני : " ואיך נקרא לטל ? " עדיב : " חביתוש " אני : "סבבה " ~טל מסתכלת עלי מפחיד ואני כהרגלי צוחקת ~ שי : " תפסיקי לצחוק כבר כל היום !!! " חח נזכרתי בציטוט מצחיק משיעור ערבית לפני כמה זמן ~ליאב והטו נכנסים לכיתה ~ רחלי : "כן ?" ליאב : " עינב מבקשת את טל מוסרי " ~אחרי כמה שניות ~ ליאב : " ואת מיקי גבע " XDD ~עדיש ואני מדברות אחרי שיעור ביולוגיה והיא אומרת לי שהיא דיברה עם שאולי ~ עדיש : " כן דירת עם שאולי ואמרתי לו שאני צריכה לדבר איתו דחוף על נשא חשוב ואז הוא אמר כןן אני יודע שכרמל אוהבת אותי " אני : " מהההההההההההה ?!?!?!?!?!?!?!?!?! " ~עדיש צוחקת ~ עדיש : " שאולי בוא רגע !!! " שאולי : " כן ? " עדיש : " סיפרתי לכרמל " שאולי : " אהה כרמל אל תקחי את זה אישי " אני : " אתה אידיוט או שאתה עושה את עצמך ? " ~ואז הוא הלך והמשכנו להסתכל על הבלונדיני מכיתה יא' ~ עדיש : " אולי נזרוק עליו שקית מים ככה הוא יוריד את החולצה " אני : " היא גם ככה לבנה " עדיש : " נכון " אני : "אולי נלך בקש ממנו חתימה ? " עדיש :" למה ? " אני : " כי הואדומה לזאק אפרון " XDD ~ואז הלכנו לשיעור ספורט אנחנו עם הבנות מהכיתה של שואלי והבנים עם הקבוצה של הבנים מהכיתה של שואלי ובדרך דיברנו עם שאולי ~ עדיש : " שאולי כרמל כבר לא אוהבת אותך " אני : " כן " עדיש : " כן היא אוהבת משהו מכיתה יא' בלונדיני כזה " ~שאולי מושך לי בתיק וכמעט נפלתיחורה ואז בנדוד שלי הביא לו כאפה בקטנה כזה ~ אני : " שאולי מגיע לך ! " שאולי : " אהה ככה ? בונאה תזהר ממני " [בקול ערסי ] ~ואז בנדוד שלי ושאולי עשו כאילו הם הולכים מכות ~ ~בשיעור ספורט ביום שישי סתם שיחקנו בפריזבי וזרקתי לילדה שרבה איתי וזה עוד היה בזמן שעוד דיברנו
וזרקתי לה נורא חזק ~ עדיש[הילדה שרבה איתי ] : " תזרקי אלי !" עדיב : " וואי כרמל זה היה חזק " ~אחרי כמה שניות ~ עדיב : " ממש כרמל המנסרת " XDD פדיחת השבוע :נממ יש איזה בלונדיני בכיתה יא' והוא כל כך יפה ואני וחברות שלי כל היום בהות בו והוא קלט אותנו זה היה כל כך מצחיק
ונממ זה לא ממש פדיחה אבל זה מצחיק בשיעור ספורט היה לנו שיעור הגנה עצמית והמורה שבא היה עם הילדה שלו והיא גדולה כזאת ובשיחה ילד מהכיה שלי נשכב על הריצפה ואז היא באה ובעטה בו XDDD תמונה :סורי על הכיעור :S את/ה בא/ה למה קשור ביום ראשון ? לא
ושוב כמו תמיד שיש לי הזדמנות לראות אותו זה לא יוצא :/

MEyTi L O

New member
מסכמת באיחור../images/Emo9.gif

מ1-10 איך היה השבוע שלך ? 2 וחצי דבר טוב שקרה? היה מצחיק [?] דבר רע שקרה ? מה לא? שיר השבוע : גידי - שרון ליפשיץ ציטוט: *מתפקעת בשיעור* "קפון!" *משתתקת ושוב מתפוצצת* "עוד צחוק אחד....." ואני כולי בלחץ "אנחנו שולחים אותך לאי המתים! P: " כןכן ככה זה כמעט כל שיעור ביולוגיה XD פדיחת השבוע : הייתה אחת ואני זוכרת את עצמי על חברה שלי אבל אני לא זוכרת תמונה : התמונה הכי עדכנית שמצאתי למרות שהיא קצת איכס
את/ה בא/ה למה קשור ביום ראשון ? ל איכלתי ללכת ='[

MEyTi L O

New member
כמה תיקונים ../images/Emo9.gif

על חברה שלי = צוחקת עליה XD לא יכולתי*

אני חושבת שצריך לשנות את שם הפורום

לפורום "הדוגמניות של עפר"
כל אחת כאן ניראת כמו דוגמנית

MEyTi L O

New member
די - תמשיכי../images/Emo9.gif

אבל זאת לא תמונה טובה XD באמת כולן מהממות