סכמ"ש
XD

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif סכמ"ש ../images/Emo161.gif../images/Emo189.gifXD

השבוע מ - 1 עד 10: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: דבר מצחיק שקרה השבוע: דבר הזוי שקרה השבוע: שיר השבוע : ציטוטים: פאדיחת השבוע: התחדשות השבוע: איש השבוע: תמונת השבוע: תכנונים לשבוע הבא:

מסכמשת

השבוע מ - 1 עד 10: זה רק אני או ששבוע יש את השאלה הזאת ושבוע את השאלה של לסכם במשפט אחד?
דבר טוב שקרה השבוע: נגמרו המבחנים לזמן הקרוב, סבא וסבתא שלי חזרו מארצות הברית והביאו לי מלא מתנות! דבר רע שקרה השבוע: דבר מצחיק שקרה השבוע: ואי יש לי סירטון כל כך מצחיק שעשיתי עם חברות שלי אתמול..אני רק צריכה לערוך אותו חחח דבר הזוי שקרה השבוע: מה שעשינו אתמול חח שיר השבוע :Suede - Beautiful Ones ציטוטים: היום המורה שלי לכימיה הכינה גרף על הלוח של מידת הריכוז של הכיתה לעומת מידת העייפות שלי
קיצר היא אמרה שאני עושה רעש חחחחחחחחחחח פאדיחת השבוע: אממ כל השטויות שעשיתי היום בבצפר
התחדשות השבוע: נעלי ספורט חדשות ומגניבות
איש השבוע: כל החברות שלי
תמונת השבוע:
תכנונים לשבוע הבא:אין בינתיים

../images/Emo85.gif../images/Emo26.gifמסתכמשת../images/Emo36.gif

השבוע מ - 1 עד 10: מצחיק בטירוף, כייפי , עבר מהר מאוד, משמח, ובקיצור אחלה שבוע
דבר טוב שקרה השבוע: האהעהאהע קניתי כרטיס לסימפלל סוף סוףף :]]]] דבר רע שקרה השבוע: 2 בחנים , 3 מבחנים
המורה לתנ"ך .. היה לנו בוחן, היא הביאה לנו דף שכתוב עליו מבחן, היא נתנה לנו חצי שעה לעשות אותו, וזה היה בגודל של מבחן, וכל שאלה צריך לענת בהרחבה, קיצר היא לא נתנה מספיק זמן ולא עשיתי את השאלה האחרונה ]: דבר מצחיק שקרה השבוע: המורה למדעים קרעה אותי מצחוק
בציטוטים
דבר הזוי שקרה השבוע: המורה לערבית כבר לא שונאת אותי :OOO שיר השבוע : McFLY: pov transelvania friday night the end ignorance save you - simple plan the end - simple plan the kill - 30 seconds to mars ציטוטים: המורה למדעים כתבה אותי ואת ידיד שלי על הלוח כי לא הפסקנו לצחוק בשיעור , אז היא אמרה מי שכתוב על הלוח מקבל לעשות עבודה אז ידיד שלי שאל : "על מה העבודה?" ואז המורה כותבת על הלוח : "תשאל את המלכה" חחחחחחחחח קרעהה אותתיי !!! אעללק מלכהה
שוב המורה למדעים אמרה : "היה שיעורים תיפתחו מחברות" ידיד שלי : "המורה זה לא היה שיעורים זה היה חזרה למבחן" המורה : "זה היה שיעורים ומצידי אתה יכול לקרוא לזה משה" חחחחחחח מה הקשרר משהה ? היא כ"כ סתומהה !!
שוב המורה למדעים
, דיברנו על אטומים וכל מיני כאלה , ואז היא אמרה על משהו שבגרעין, אז ילדה שאלה : "אז מה יש בתוך הגרעין? נאוטרונים, פרוטונים או אלקטרונים?" המורה : "בתוך הגרעין יש נאוטרונים ומצידי את יכולה לקרוא לזה משה" חחחחח משההה
היא כ"כ מפגרתת ! היא קרעה אותי בשיעוור ! פאדיחת השבוע: הייתי צריכה לעבור כביש, אבל לא היה מעבר חצייה, היה גדר קטנה כזאת, אז הייתי צריכה "לטפס" עלייה, יותר נכון לקפוץ, כאילו לעבור אותה, אז עליתי ואז ..... XDD כמעט עפתי אחורה ונפלתי לשיחיםם חהחהחהחהח
התחדשות השבוע: כרטיסים לסימפל
סווצ'ר שחור :] איש השבוע: הכלבה שלייייי
תמונת השבוע: מק' הסקסים
תכנונים לשבוע הבא: אממ מבחן במדעים
לקחת את הכרטיסים של סימפל פלאן מהמקום שלוקחים אותם. אממ ועוד משו, למישהי יש רעיון מה לעשות ביומולדת 14, בחורף ]:, משהו לא משעמם :] ? שנה שעברה הלכתי עם חברות שלי למסעדה והיה משעמם \:

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gifמסתכמ"שת../images/Emo9.gif

השבוע מ - 1 עד 10: שמונה (אם אני עושה במספרים זה מתבלבל בין ה-1 עד 10
)
דבר טוב שקרה השבוע:ציונים טובים
דבר רע שקרה השבוע:נממ.. אין
דבר מצחיק שקרה השבוע:חברה שלי עם השטויות שלה
דבר הזוי שקרה השבוע:
שיר השבוע : של מקפליי : Lies Do Ya POV Corrupted Down Goes Another One Too Close For Comfort Help Me - Nick Carter Do I Have to Cry for You - Nick Carter Heart Without a Home - Nick Carter Saturday Night - Aaron Carter Do You Remember - Aaron Carter One Better - Aaron Carter I'm All About You - Aaron Carter Crashed the Wedding - Busted 3am - busted Womanizer - Britney Spears Lonely - Britney Spears Break the Ice - Britney Spears Crush - david Archuleta
ציטוטים: ~מהשידורים החוזרים של רמזור ~ (הם בבריכה באילת) ילדה[שכחתי איך קוראים לה]:"חפר יש לי קקי" חפר:"אין מצב תחכי שעה שעתיים ?" ילדה:"נו אבל חפר יש לי קקי!" חפר:"נו אז תעשי במים! ילדה:"אבל אנחנו לא בים,אנחנו בבריכה" ~באמצע שיעור לשון~ המורה:"יש לי פייסבוק, יש לי מקושרים ויש לי גם אייסי" ילד:"המורה מה הכינוי שלך באייסי ? כוסית אש מגיל 6 ? ~מהאח הגדול~ בובליל:"...זה לא משנה שאפילו אני עכשיו חבבתי את..את.. הלוויתן הזה ברח לי השם שלו.."
פאדיחת השבוע:למזלי לא היה
ובדרך כלל יש לי חח
התחדשות השבוע:חולצה
איש השבוע:הארי ג'אד
תמונת השבוע: ^
[יש עוד כמה]
תכנונים לשבוע הבא:להתכוננן ל-2 מבחנים,יום הורים
אבל האמת אני לא ממש פוחדת כי עד עכשיו היו לי ציונים טובים חוץ מ-20 במתמטיקה ו-8 בהיסטוריה
.. ושירד כבר גשם
הודגש באמצעות מדגישומטיק

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif ועכשיו תורי להסתכמ"ש XD

השבוע מ - 1 עד 10: 9 וחצי דבר טוב שקרה השבוע:שבוע חופש - מבחינת מבחנים XD דבר רע שקרה השבוע:נממ לא זוכרת דבר מצחיק שקרה השבוע:הרבה XD אבל אחד שהיה ממש מצחיק חברה שלי העיפה עליי את הצעיף שלה כאילו היא נותנת לי כאפה ואז זזתי אחורה ונתקעתי עם הראש באיזה ילד XD ועוד אחד XD ילד אחד התיישב לי במקום והעיף את התיק שלי אז אמרתי לו להרים אותו והוא לא הרים וחברה שלי יושבת מול המקום שלו והתיק שלו היה על הכיסא אז דיברתי איתו והעפתי לו את התיק ואמרתי כזה " אופס "XD דבר הזוי שקרה השבוע:לא זוכרת שיר השבוע:simple plan-take my hand ציטוטים:אווו יש הרבה XD ~ביום שני בשיעור היסטוריה [סתם משהו שצריך לציין זה שהמורה[הוא בן] להיסטוריה כל כך יפה ]~ המורה: " עכשיו 15 שעה ראשונות אני לא יתיחס ל2 השורות האלה *מצביע על השורות * ואפפילו יפנה להם גב " XD ~מדבר ~ המורה: " עכשיו אני רוצה לעשות מרד נגד 2 התורים האלה אז אני יקח 2 ניציגים מ2 התורים האחרים אממ עומר ושני באו " ~הם נעמדים לידו ~ הוא :" ועכשיו אני צריך שר צבא " ניב :" הנה יש לנו ג'ודוקה בכיתה, אילת " המורה : " איילת בואי " ~היא נעמדת לידו ~ המורה : " ועכשיו אני צריך חיליים " עדי [מהתורים שהוא שונא ] :" קח את כרמל " XDDD ~המורה לנת"ך לא הגיעה וכולם כעסו שלא הודיעו לנו כי יכלנו להתחיל ב9 אז המנהלת של היכון באה והתחילה להתנצל ובלה בלה וחפרה בקשר לתלבושת אחידה~ היא :" ואת *מצביעה על עדי * תורידי את הסווצ'רט הזה הוא לא של בצפר " ~עדי מורידה את הסווצ'רט ואחריה עוד כמה בנות ואז המנהלת הלכה ~ עדי :" פחח מי שם עלייה *מחזירה את הסווצ'רט בהפגנתיות * " XD ~ביום חמישי בשיעור עם המורה שלנו ~ שני : " חיה המקומות ממש לא בסדר [היא צודקת המורה שלי הושיבה אותי ליד אותו ילד ואני שונאת אותו ] " חיה :" למה ? " שני :" אריאל מסתיר לי " אורן :" חחחח אריאל הנמוך מסתיר למשהו " שני :" אני רצינית " אורן :" גם כרמל מסתירה לי *אני מסתכלת עליו במבט כזה *" [למי שלא הבינה הוא צחק עליי -__-' כי הוא ממש גבוהה ומה לעשות שאני לא XD ] XD ~משבוע שעבר באמצע מבחן מתמטיקה~ טל:"אבי [המורה] אפשר הפסקה ? " אבי :" כן אתה יכול להפסיק לרשום " טל :" לא, כאילו שאנחנו ניתן לך את המבחנים וניצא החוצה " אבי :" לא *בדרמתיות* " ~ביום שישי בשיעור ערבית ~ אני:" בסוף השנה אורית [המורה] לא תרצה ללמד יותר בגללנו" עדי:" כן, אני מדמינת אותה בסוף השנה עם שיער מבולגן ו2 אנשים קושרים אותה לבית משוגעים " XDD כל השיער צחקנו בגלל זהXD ~עדי הייתה אצלי ביום שישי ~ עדי:" סטף [הכלב שלי XD ] לא אוהב אותך " אני :" כן הוא כן, אני משחדת אותו בעוגיות " XD ~בשיעור עברית המורה התלוננה שמלוכלך~ עומרי :" טוב אז אני הולך להביא מטאטא " *5 דקות אחרי הוא חוזר עם מטאטא * המורה :" איך אומרים לנקות ? " עומרי :" נזיף " המורה :" זה נקי" אני :" ממש מנקה לתפארת" עדי :" כן , תרימי רגליים " XDD היו עוד פשוט אין לי כוח XD פאדיחת השבוע:בדבר מצחיק שקרה השבוע כבר רשמתי XD [הקטע שדפקתי את הראש בילד הזה XD ] התחדשות השבוע:כובע וחולצה איש השבוע:עדי XD תמונת השבוע: תכנונים לשבוע הבא:לסיים עם המבחן באנגלית והבוחן בתנ"ך -__-' ולהתכונן למבחן בהיסטוריה :S מי קראה ?

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif ועוד אחת אחרונה ../images/Emo6.gif

בפרק האחרון של טוקיו הוטל טיוי טום השתלט על המצלמה והתחיל לצלם בטקס הEMA אותם [כל הקטע הזה היה בכלל מצחיק הוא התחיל לצלם את עצמו גם XD ואת גיאורג ואת המעריצות שישבו למעלה -יש סירטון של אחת המעריצות שצילמה את זה מהצד שלה וזה היה כל כך מצחיק XD ] ואז טום צילם את ביל וזה מה שביל החליט לעשות [ואז שהוא הבין שזה באמת מצלם הוא עשה פרצוף תמים XD ]

למעלה