../images/Emo85.gif../images/Emo26.gifמסתכמשת../images/Emo36.gif
השבוע מ - 1 עד 10: מצחיק בטירוף, כייפי , עבר מהר מאוד, משמח, ובקיצור אחלה שבוע
דבר טוב שקרה השבוע: האהעהאהע קניתי כרטיס לסימפלל סוף סוףף :]]]]
דבר רע שקרה השבוע: 2 בחנים , 3 מבחנים
המורה לתנ"ך .. היה לנו בוחן, היא הביאה לנו דף שכתוב עליו מבחן, היא נתנה לנו חצי שעה לעשות אותו, וזה היה בגודל של מבחן, וכל שאלה צריך לענת בהרחבה, קיצר היא לא נתנה מספיק זמן ולא עשיתי את השאלה האחרונה ]:
דבר מצחיק שקרה השבוע: המורה למדעים קרעה אותי מצחוק
בציטוטים
דבר הזוי שקרה השבוע: המורה לערבית כבר לא שונאת אותי :OOO
שיר השבוע : McFLY: pov transelvania friday night the end ignorance save you - simple plan the end - simple plan the kill - 30 seconds to mars
ציטוטים: המורה למדעים כתבה אותי ואת ידיד שלי על הלוח כי לא הפסקנו לצחוק בשיעור , אז היא אמרה מי שכתוב על הלוח מקבל לעשות עבודה אז ידיד שלי שאל : "על מה העבודה?" ואז המורה כותבת על הלוח : "תשאל את המלכה" חחחחחחחחח קרעהה אותתיי !!! אעללק מלכהה
שוב המורה למדעים אמרה : "היה שיעורים תיפתחו מחברות" ידיד שלי : "המורה זה לא היה שיעורים זה היה חזרה למבחן" המורה : "זה היה שיעורים ומצידי אתה יכול לקרוא לזה משה" חחחחחחח מה הקשרר משהה ? היא כ"כ סתומהה !!
שוב המורה למדעים
, דיברנו על אטומים וכל מיני כאלה , ואז היא אמרה על משהו שבגרעין, אז ילדה שאלה : "אז מה יש בתוך הגרעין? נאוטרונים, פרוטונים או אלקטרונים?" המורה : "בתוך הגרעין יש נאוטרונים ומצידי את יכולה לקרוא לזה משה" חחחחח משההה
היא כ"כ מפגרתת ! היא קרעה אותי בשיעוור !
פאדיחת השבוע: הייתי צריכה לעבור כביש, אבל לא היה מעבר חצייה, היה גדר קטנה כזאת, אז הייתי צריכה "לטפס" עלייה, יותר נכון לקפוץ, כאילו לעבור אותה, אז עליתי ואז ..... XDD כמעט עפתי אחורה ונפלתי לשיחיםם חהחהחהחהח
התחדשות השבוע: כרטיסים לסימפל
סווצ'ר שחור :]
איש השבוע: הכלבה שלייייי
תמונת השבוע: מק' הסקסים
תכנונים לשבוע הבא: אממ מבחן במדעים
לקחת את הכרטיסים של סימפל פלאן מהמקום שלוקחים אותם. אממ ועוד משו, למישהי יש רעיון מה לעשות ביומולדת 14, בחורף ]:, משהו לא משעמם :] ? שנה שעברה הלכתי עם חברות שלי למסעדה והיה משעמם \: