סיכום שבעי

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif סיכום שבעי ../images/Emo6.gif

דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: דבר מצחיק שקרה השבוע: שיר השבוע: פאדיחת השבוע: התחדשות השבוע: איש השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: מה עשו בבי"ס ביום השואה: מ1 עד 10 השבוע שלי היה: תכנונים לשבוע הבא: שבוע טוב לכולן
[קרדיט לפורום טוקיו הוטל
]

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif עונה לעצמי ../images/Emo6.gif

~מעתיקה מפורום ט"ה ~ דבר טוב שקרה השבוע:היום בסרט XD דבר רע שקרה השבוע:יום השואה דבר מצחיק שקרה השבוע:חחח היום בסרט בפרסומות ני וחברות שלי התחרפנו והתחלנו לצעוק שם שיר השבוע של ט"ה:geh שיר השבוע בכללי:של ג'סטין ומדונה פאדיחת השבוע:טוב זה לא ממש פדיחה לי זה יותר לילד מהכיתה שלי בשיעור מתמטיקה הוא הפליץ כזה ואני והילדים שושבים לידו שמעו את זה ואני לא הפסקתי לצחוק וחברות שלי צעקו עליי שאני צוחקת סתם ולא הצלחתי להגיד להן למה XD וחברה לי היום אחרי הסרט יצאנו החוצה ואמרנו לה שאנחנו לא מכירות אותה והיא התחילה לצעוק "הן איתי הן איתי " XD התחדשות השבוע:אוי נממ חולצה איש השבוע:אביב ויובל ציטוט השבוע: ~בשיעור ביולוגיה ~ ילד : " כואבת לי הבטן " המורה :" אז מה אתה רוצה שאני יעשה לך ? חוקן ? " ~באשכולות אז המורה הביאה לנו שירי ארץ ישראל ישנים כאלה והיא רצתה שננתח אותם ~ היא : "תראו הוא כותב פה 'מולדת בלי כותונת' מה זה אומר ? " ילד אחד [ גל ] : "כאילו אנסו אותה " היא:" מה זה יכול להיות מולדת ללא תואר ?" גל :" שהיא לא סימה אוניברסיטה " גל : " באו נעשה את השיר' רוצה להיות חבר של טבע '" היא : "אז יאללה תתחיל " גל : "זה נשמע כאלו דוחפים למדינה מצד אחד דני כאילו אוהב נשים מבוגרות והמדינה היא כאילו אישה, מצד שני זה נורא סוטה כי הוא נמשך למבוגרות" היא : " ודני לא מבוג? למה י קוראים לו דני ?! " גל : "יש פה רמיזות קטנות כאלה " היא : " טוב זה תלוי מה מוצאים מזה ומי מוציא את זה ! " גל : " לדוגמה 'רינה הזמינה אותי לחדרה ' יכול להיות רמיזה מינית או שהיא פשוט הזמינה תו לחדרה [העיר ] " יובל:" כרמל הנה מייקל לואיס ! " אני :" אוי דיי עם השטויות למ שהוא יהיה פה ! " יובל : " טוב אל תאמיני " ~אני עוברת ממצב ישיבה לעמידה~ יובל : " תראי הוא מאחורייך " ~אני מסתובבת וילד מהשיכבה שלי עומד מולי ~ אני : " יובל טל לא מייקל" ~יובל מזיזה את טל ~ אני : "אוי זה באמת מייקל לואס " ~ואז יובל צעקהוהוא סתכל עליה ממש מצחיק XD ~ ~היום לפני הסרט התווכחנו לאיזה קניון לסוע ~ יובל : "בואו לאילון ! " אביב :" לא לסינמה סיטי !" אני : "נוו אילון ! " אבא של יובל :" איזהתרנגולות אתן " אני:" אנחנו ממש חווה את תרנגולת ויובל אלפקה " אביב :" ואת אפרוח " ~באוטו~ אני : " אביב את לועסת כמו פרה" ~אביב מסתכלת עליי ~ אביב : " אני לועסת כמו פרה ? תראי אותך ! " ~בסינמה סיט אז יש שם את המקום הזה עם כל הבובות האלה והיה שם מייצ שלנרניה והיה כיסא כזה ~ אני : " אביב תראי כיסא תשבי עליו " ~אביב באה לשבת על הכיסא ~ אני : "איזה סתומה זה קרטון ! " ~לפני הסרט סתם עשינו שם בלאגן ואז התחיל הסרט פתאוםזהנתקע ~ כולם :" רוצים פיצויים ! " שומר נכנס : "אנחנו נמשיך עוד שתי דקות " איזה ילד אחד : "יש לך קש ?" השומר : "בבית " יובל : "אוי ואי ! " ~אביב מסתכלת עליה כמו מוגבלת ~ אני : "אביב לא הבינה " ~ אחרי הסרט ~ אני :" אביב צוחקת מתי שהקטע לא מצחיק שכולם צוחקים היא שקטה " אביב : " מה לא ! פשוט היה ילד לידך שלעס כמו עכבר את הפוקפרן שלו וחשבתי שעוד שנייה את תביאי לו סטירה " אני : " לא שמעתי אותו בכלל אבל הסתכלת עליי ממש מצחיק " יובל : " אתן סתומות וכרמל את כל הסרט צחקת זה לא משנה בגלל מי או בגלל מה צחקת את פשוט צחקת " ~מחכות לבא שלי שיבוא לאסוף אותנו ~ אביב : " איככ יובל מה את מפליצה ?! " יובל : " אני לא ! " אביב :" תראי השיער שלי עף בגללך! " ~יובל משתעלת ~ אביב : " איככ אני יהיה חולה בכלבת בגללך " ~יובל ואני בורחות מאביב ~ אני :" אנחנו לא מכירות אותה ! " אביב : " הן איתי ! הן איתי ! " ~בסרט דרייק בל עם זקן כזה XD~ יובל : " יאא הוא דומה לעפר שכטר " אני : "איככ לא הוא לא בלונדיני " ~אחרי כמה שניות ~ אני : " יוו הוא באמת דומה !" ~באוטו בחזרה ~ אני :" אנחנו ממש חווה !יובל אלפקה אביב פרה " אביב : " ואת תרנגול הודו " אני :" יובל מה את צוחקת עדייף להיות תרנגול שלא יורק על אנשים ! " יובל :" אני יורקת רק מים " אני :" כן בטח ירקת עליי אולי 10 פעמים מים בשנה אחת ! אייס קפה פעם אחת ! ואת האוכל שלך !" אביב : " מתי היא ירקה את האוכל שלה ?" אני : " את לא זוכרת בתחילת השנה היא דיברה איתנו וירקה עלינו ואז צרחנו והתחלנו לרוץ בכל הכיתה " אביב :" באמת ? לא זוכרת " ~היה ריח מסריח באוטו ~ אביב : " יובל שוב את מפליצה! תראי השיער שלי עף! " ~באוטו ~ אני : " יובל מחר צריך לעשות את העבודה " יובל :" כן אל תשני " אני :" אני לא ישנתי היום אוקי אני כן ! אבל את דיברתת איתי גם מתוך שינה ! " יובל :"כי בידיוק הערת אותי ! " אני :" אבל דיברת מתוך שינה ! " ~בסרט היה בפרומים את הפרומו לאיים אבודים~ אני : "אעאע הנה עפר ! " יובל : "אעאע אושרי כהן " אביב :" מיכאל מושונוב " היו עוד אבל אין לי כוח תמונת השבוע:
מה עשו בבי"ס ביום השואה:טקס מ1 עד 10 השבוע שלי היה:9 וחצי תכנונים לשבוע הבא:להגיש עבודה ענקית בגודל העולם באשכולות ללכת לכל מיני הופעות ללכת לסרט החדש עם אשטון קוצ'ר וסתם סרטון חמוד כי תפוזבל לא נותן לי לעלות משם אנימציה
XD ואני חייבת להגיד שלטום יש אחלה אוטו ! ושהוא נורא סקסי עם בנדנה בלי כובע ! שבוע טוב לכולן
מי קראה

MelMcFly

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo181.gifעונה../images/Emo9.gif

דבר טוב שקרה השבוע: 110 בעבודה בספרות
דבר רע שקרה השבוע: יום השואה
דבר מצחיק שקרה השבוע: הייתי אצל חברה וקרו באותו רגע כל מיני דברים מצחיקים D:
שיר השבוע: כל השירים של המורדים ומקפליי
פאדיחת השבוע: התעקמה לי הרגל וכמעט נפלתי והיה מלא אנשים מאחורי
ההתחדשות השבוע: אין ..
איש השבוע: פליפה
ציטוט השבוע: שכחתי הכל
תמונת השבוע:
מה עשו בבי"ס ביום השואה: טקס והיה ממש עצוב
מ1 עד 10 השבוע שלי היה: 9
תכנונים לשבוע הבא: להמשיך לראות עוד מלא פרקים של המורדים

את רואה ב-VOD?

אני הזמנתי לפני כמה חודשים את עשרת הפרקים הראשונים... איזה נוסטלגיה

MelMcFly

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo181.gifחח כן ..

כבר הגעתי לפרק 65 D: אני לא יכולה להפסיק לראות XD אבל אני גם ככה לא ראיתי את העונה השנייה בכלל כי לא הרשו לי לראות ><"

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif גם לי קרה משהו דומה לפדיחה שלך ../images/Emo6.gif

רק שאני כן נפלתי
ועוד לא סתם נפלתי ! נפלתי על התחת ! במדרגות של בצפר !

MelMcFly

New member
../images/Emo203.gifגם לי זה קרה ,זה כל זמן קורה לי ../images/Emo122.gif

MEyTi L O

New member
גם לי! היום בכלל איזה פאדיחה XD

אני הולכת אחורה ובדרך רוקדת לחברות שלי משהו מוזר והן התחילו ללכת מהר ונפלתי XD אבל אפחד לא היה - זה היה מקום שומם בבצפר XD

MEyTi L O

New member
עונה =]

דבר טוב שקרה השבוע: אמממ... חברה שלי השיגה לי כרטיסים חינם לרוקע"צ [?!] דבר רע שקרה השבוע: יום השואה
ושהמורה שלי נכנס בי מול כל הכיתה ואז שיקר שהוא בכלל לא אמר את זה
דבר מצחיק שקרה השבוע:
שיר השבוע: התקף לב קטן- יוני בלוך (יא חפרתי לכן עליו XD) פאדיחת השבוע: ביום השואה באתי עם מגפיים עם מיני עקבים (שבקושי רואים ולא של הפרחות האלה) ואני לא רגישה ללכת עם כזה כי מבפנים זה עקבים גדולים (חח זה נשמע מוזר XD) ואני הולכת לי בחצר ופתאום עוד שניה נפלתי ונתלתי על חברה שלי ואני קוטלת אנשים מסתכלים עליי ומתאפקים לא להתפקע XDD התחדשות השבוע:
איש השבוע: נוי פרץ!
ציטוט השבוע: לא זוכרת =/ תמונת השבוע: אין לי תמונות עוד במחשב הזה =/ מה עשו בבי"ס ביום השואה: טקס - היה ממש ממש עצוב
מ1 עד 10 השבוע שלי היה: 7 וחצי תכנונים לשבוע הבא: רוקע"צ =] וטיול שנתי סופסוף..

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif יאא גם פדיחה דומה לשלך עברתי ../images/Emo6.gif

רק שזה היה ברחוב וכן נפלתי

עונה../images/Emo9.gif

דבר טוב שקרה השבוע: בת דודה שלי ילדה! דבר מצחיק שקרה השבוע: יש מלא, אין לי כוח לרשום עכשיו
שיר השבוע: וואי יש מלא
אבל נבחר ב- the BEATLES - I Am The Walrus פאדיחת השבוע:אין תמונת השבוע:
מה עשו בבי"ס ביום השואה:טקס פשוט מדהים ומרגש שעשתה המשלחת לפולין [מהשכבה שלי]. זה הטקס הכי מדהים שהייתי בו בחיים שלי. מ1 עד 10 השבוע שלי היה: 7 וחצי תכנונים לשבוע הבא: ברית של בן דוד שלי ומלא מבחנים X:

למעלה