סופ"ש!

nitzangro2

New member
סופ"ששש

הדבר הכי טוב שקרה השבוע:יום ראשון אני וחברה אצל ידיד, שוקו+סרט משהו שטיפ טיפה הרס את השבוע:שלא היה אימונים כי ירד גשם
שיר השבוע:gun n roses- knockin on heavens door אמן/אמנית/להקת השבוע:לינקין פארק.. תמונת השבוע:מחנה טניס תורכיה 2007- השבוע המאושר בחיי!!!!!!!! ציטוט[י] השבוע:נאמממממממ "צרפת!!!" "אולי יוון בעצםם" "ארה"ב לאאא" "אולי בלגיהההה??" "צרפת!!!!!!!" "ישששששש ידעתיי!!! פאדיחת השבוע:נאממממממממממ פגעו לי בשד אז אמרתי "אחח השדד" ואז המאמנת שלי אמרה שאין לי שד יש לי ציצ
התחדשות השבוע:מחשבבבבבבב סרט/סידרת/ספר השבוע:אבידות ומציאות יציאת השבוע:מתן+סרט אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא?מנינ משהו שאתם מחכים לשבוע הבא:מסיבה ובדיקת ראייה..

סופ"ש ^_^

הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הביאו לי מתנות ליומולדת שהיה מזמן
ויום שישי בכללי משהו שטיפ טיפה הרס את השבוע: עבודה .. ומקרה שקרה עם ידיד נורא טוב שלי .. שיר השבוע: שירים שם דופ אמן/אמנית/להקת השבוע: DOPE שיר השבוע: היה ^^
תמונת השבוע: אין ציטוט[י] השבוע: "זוכרת שהיינו במופע של הקומדי והיה בדיחה: מכירים את הילדים האלה שיש להם יומולדת וכולם באים ומביאים מתנות .. אבל לפעמים יש איזה ילד שאומר שכחתי את המתנה בבית אני יביא לך מחר .. מישהו באמת קיבל מתי שהו את המתנה הזאת?? חח אז אנחנו לא צחקנו מהבדיחה הזאת והחלטנו לקנות לך
" XB פאדיחת השבוע: אין התחדשות השבוע: מתנות ^_^ סרט/סידרת/ספר השבוע: הי סקול מיוזיקול 2 ^___^ היום ראיתי
.. יציאת השבוע: שישי כל היום עם חברים .. אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא?: א', א', א', א', נ', ר', ח' משהו שאתם מחכים לשבוע הבא: הרבה .. יש לי בלאגנים עכשיו בראש ..

שבוע חרא \:

הדבר הכי טוב שקרה השבוע: שומדבר. משהו שטיפ טיפה הרס את השבוע: טיפ-טיפה? כל השבוע הזה היה חראאא שיר השבוע: "השתיקה שלי" אביב גפן. אמן/אמנית/להקת השבוע: אביב גפן. שיר השבוע: למעלה ^^ תמונת השבוע: אין. ציטוט[י] השבוע: אין. פאדיחת השבוע: הפאדיחות שאני עושה לעצמי בגלל שאני מפגרת. התחדשות השבוע: ממ..אני שוב חופשייה ולא תפוסה. נחשב להתחדשות לא? סרט/סידרת/ספר השבוע: "למענך" יציאת השבוע: יציאה? יצאתי רק יום ראשון לחברה שלי והיום חברה שלי הייתה אצלי. לא יצאתי לשומקום כל השבוע. אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא?: בת דודה שלי. משהו שאתם מחכים לשבוע הבא: יומהולדת של חברה,של אחותי,ואזכרה של סבא :(

עדן גפן

New member
..../images/Emo190.gif|פיס|

הדבר הכי טוב שקרה השבוע: שומדבר:p משהו שטיפ טיפה הרס את השבוע: כלמיני.. שיר השבוע: Maxwell's Silver Hummer- The Beatles אמן/אמנית/להקת השבוע: אביב,הביטלס ואליס קופר שיר השבוע: עוד אחד? No Time For Tears-Alice Cooper תמונת השבוע:
ציטוט[י] השבוע: "Rose and Valeri screaming from the galery Maxwell must go free!" פאדיחת השבוע: לא הייתה
התחדשות השבוע: כנ"ל סרט/סידרת/ספר השבוע: "החיים על מאדים", "האוס", "בוסטון ליגל" יציאת השבוע: יעני מקום לצאת? או משהו מצחיק שמישהו אמר?:| אבל לא חשוב, אין לי לא זה ולא זה
אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא?:
משהו שאתם מחכים לשבוע הבא:אולי לבק בקומונה מסר השבוע: אני לא דומה לסקרלט ג'והנסוןןן!!@$^$%@#

עדן גפן

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifלא הפסקתי לבכות../images/Emo10.gif../images/Emo190.gif|פיס|

עונה!!!! D:::: ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

הדבר הכי טוב שקרה השבוע: יצאתי לסרט ביום חמישי!!!!!! D::::::: "אשת החלומות" או משו כזה. למרות שאני חולקת על השם של הסרט הזה. צריך לקרוא לו "סקס נשים וציצים" משהו שטיפ טיפה הרס את השבוע: אבא ואמא כעסו עליי -.-" שיר השבוע: "איפ יו אר גיי. (טרה רה רם, טה רה רם) סואו בי אוקיי. (טה רה רם, טה רה רם) איי לאב יו אה-ני-וואי!" אמן/אמנית/להקת השבוע: להקת: "ברייק אה לאג" תמונת השבוע: לקוח מאתר זבנג ציטוט[י] השבוע: "ציצים זה תופח?" --> בסרט "אשת החלומות". בג'קוזי... היתה אחת עם ציצים ענקיים שברחו כבר מהמקלחת! XDDD פאדיחת השבוע: בשבת סמנריון אז הלכנו לישון כולנו על מזרנים, וישנתי ליד חברה שלי, ובבוקר קלטתי שהידיים שלי היו על הציצים שלה O.O התחדשות השבוע: סרט/סידרת/ספר השבוע: סרט השבוע: "אשת החלומות" סדרת השבוע: לאבלי קורנפלקס+הפי טרי פרנדס ספר השבוע: ואז הוא נפל לי לתוך היד- יומנה של ג'רג'יה ניקולסון. יציאת השבוע: הכוונה יציאה, מלשון- דייט, או יציאה עם חברות? או יציאה, כגון: יציאה דבילית כמו: "אני לסבית והתנשקתי צרפתית עם חתולת רחוב" O.O אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא?: בתאל צ'אן ): משהו שאתם מחכים לשבוע הבא: עיתון פצצות לגבות, רסיסים לריסים ורימונים לאישונים של ח' for ever!!!!!

סופ"ש זה סוף שבוע../images/Emo35.gif

הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הדיסק של חמה שהורדתי! הוא מושלם! משהו שטיפ טיפה הרס את השבוע: שהאימיול לא עובד
אימיול שיילי שיר השבוע: כל חמסה
אמן/אמנית/להקת השבוע: חמסה, לייק ברור שיר השבוע: נו אמרתי כבר... אוףףףף תמונת השבוע: איך מוסיפים
ציטוט[י] השבוע: מי זוכררר ? פאדיחת השבוע: שסבא ראה את השוקס.. חחחחחחחחח התחדשות השבוע: השוקסי המושלמי סרט/סידרת/ספר השבוע: לא יוווודעת יציאת השבוע: סרט עם השמניים שליי ! אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא?: שירנוש:) משהו שאתם מחכים לשבוע הבא: שרונן ימשיך ללמד אותי להוריד באימיול ! מוווכשר !

Blue Emptiness

New member
אז מה שזה באיחור ד.ד"

הדבר הכי טוב שקרה השבוע: חברה חזרה מחו"ל ונסעתי לבקר אותה אחרי חודשיים שלא ראיתי אותה אה, ודיברתי אם חברה טובה שלא דברנו שבוע [וזה הרבה! >:] משהו שטיפ טיפה הרס את השבוע: געגועים ושיט כזה שיר השבוע: Oasis - Wonderwall, חרשתי עליו S: אמן/אמנית/להקת השבוע: X שיר השבוע: למה פעמיים? O: תמונת השבוע: בצד. קצת ישנה אבל לא נורא ציטוט[י] השבוע: - "מרווה סקסית אפלה" XDDDDDDDDDD עזבו - "קרמבוי" קרמבו + בוי - "איזה שפם... איזה שפם!" פאדיחת השבוע: אין התחדשות השבוע: אין, יהיה עוד כמה שעות סרט/סידרת/ספר השבוע: - יציאת השבוע: שישי שבת אצל חברה אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא?: חברה שלי, הלוואי >: משהו שאתם מחכים לשבוע הבא: בעיקרון - היום להסתפר

תמיד פחדתי להשתגע, שהלב יקפא ויתרוקן.

הדבר הכי טוב שקרה השבוע:הופעה מדהימה של יוני בלוך, ואחרי ההופעה ראיתי בבר את מאור כהן ופיטר רוט!!! עאעא משהו שטיפ טיפה הרס את השבוע:מממ שיר השבוע:ליק א רולינג סטון- בוב דילן, מי צריכה יותר- יוני בלוך. (הוא ירד לקהל והזמין אותי וחברה לרקוד! D:) אמן/אמנית/להקת השבוע:יוני. תמונת השבוע:הלכנו לדבר איתו והיה תור של בנות (להפתעתי כולן מעל גיל 14 ככה)וחיבקתי אותו והוא היה כזה חמוד ואמר איזה כיך לי! D: ואז הצטלמנו איתו והוא אמר אל תעשנו זה לא בריא! D: וסתם, ליפני ההופעה היינו בשרותים וראינו את תומר להב!!!! (הגיטריסט הכי חמוד בעולםםם) וראינוו גם את טל קירשנבואם וטל זובלסקי! D: ציטוט[י] השבוע:מלא מההופעה. "כפרה, גם לי כן גם לי מגרד!" פאדיחת השבוע:ממ התחדשות השבוע:ממ סרט/סידרת/ספר השבוע:נללמטים שוב. יציאת השבוע:עיר והופעה. אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא?:ממ אולי א משהו שאתם מחכים לשבוע הבא:אולי ת"א.

../images/Emo205.gif../images/Emo187.gifבאיחור S:

הדבר הכי טוב שקרה השבוע: סוווופרלנד !!! משהו שטיפ טיפה הרס את השבוע: קצת הרגשה לא טובה שיר השבוע: HAPPY הורדתי אתמול באימיול, התמכרתי! D: אמן/אמנית/להקת השבוע: Sita, עשיתי מרתון שירים שלה שהורדתי
שיר השבוע:
תמונת השבוע: - ציטוט[י] השבוע: - פאדיחת השבוע: - התחדשות השבוע: - סרט/סידרת/ספר השבוע : הכלב היהודי
יציאת השבוע: סופרלנד D: אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא? : חברונים משהו שאתם מחכים לשבוע הבא: ממ.. כלום O :

למעלה